• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Existuje nějaká vkusná mluvící panenka, co toho nenamluví moc a ideálně nezpívá?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: kupoval jsem tady, prislo mi to cca za 3 dny
    Výsledky hledání
    http://cs.sportsdirect.com/SearchResults?DescriptionFilter=Star%20wars
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CROSS: třeba tohle?
    Dětské tričko s potiskem Klonování Trooperů | Pandemic
    http://www.pandemic.cz/kids-tshirt/cloning-of-troopers

nebo
    Dětská trička StarWars | Kategorie produktů | Geekshop.cz
    http://www.geekshop.cz/...ections/star-wars/detska-tricka-starwars/?gclid=CJvstZvL5dACFUmeGwodyZUOvA
    CROSS
    CROSS --- ---
    Když už jsem tu... kde koupit online tričko (trička) s motivem Star Wars pro pětiletého?
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    QUAACA:
    CROSS: dekuji, uz jsem dostala spravny tip jinde. Neni to lego, ale cobi. Chlapec to popletl.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LUCIMO: tipnul bych si, že to bude tohle
    Letiště - letecká show | LEGO Shop
    https://shop.lego.com/cs-CZ/Letiste-letecka-show-60103
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LUCIMO: zkus se zeptat odborníků zde :) [ Lego - stavebnice pro vsechny generace ]
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    Mam dotaz. Chlapec si preje k vanocum lego "letecka esa". Nic takoveho jsem nenasla. Dotazama jsem dosla k tomu, ze videl reklamu v televizi? Ale sverepe trva na leteckych esech. Nema nekdo tuseni, ktere lego by to mohlo byt?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TAMARIX: Tak jí máme doma. Ještě by měla přijít ta druhá "Bilá na černé". Jsem zvědavá, jak se na ní T. bude tvářit :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Pražský spolek ochránců zvířat - Kočičí Vánoce :)
    http://www.psoz.cz/cs/novinky/2038-kocici-vanoce
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MUFLONEK: ikea mam tu latkovou a super. ani lezouci se o ni nemuze prastit
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GIOMIKY: tak na tuhle přímou otázku by mi bylo stydno mu do očí lhát a jak ho znám, asi by mi to měl za zlé hodně dlouho. On nesnáší "blbé divadlo", nemá rád, když se mu lže. Když přijde na lež, udělá daleko větší scénu, než když se mu sdělí pravda, která se mu nelíbí.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MARKYSHA: Mala polozila otazku, proc mel Mikulas papirovou cepici. Tak jsem to presel mlcenim. 4,5 je jeste malo. Zkusim aspon do sesti.
    Jinak tip na darek... knizku Naschvalnicci.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NIENNA: a co malá měla ve výtěrech? Streptokoka?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Toník na mě na Mikuláše vybafl: "Mami, řekni mi pravdu, že všichni ti Mikulášové, čerti a andělé jsou převlečení lidi?" Tak jsem mu to potvrdila, uvidíme, za jak dlouho se zeptá na toho Ježíška.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    NIENNA: děsivý, fakt dlouhý
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NIENNA: to je fakt strašný, je mi vás moc líto :(
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    KAERI: My zdobíme stromeček spolu... z mých vzpomínek je to super část dne, když se zdobí stromeček, povídá...je to legrace. U nás k tomu byla "pohádka", že se nesmí rozstvíti (jen rychlý test, že vše funguje)...a pak se rozsvítil, zavřelo se a šlo se chystat na večeři (aby Ježíšek trefil / věděl, že může....nikdy to nebylo vlastně řečeno... jsem si to jen myslela... ). Ale prostě, jakmile se rozsvítil stromeček, tak se nesmělo do obyváku až do zazvonění zvonku...

Když budeš hodná, tak... u nás asi vůbec nepoužíváme... Resp. ano - "když budeš tichá a klidná na tom úřadě v té dlouhé frontě, tak si pak můžeš koupit linecké kolečko", ale v souvislosti s prosincem asi nijak... si myslím...

Lenka na Ježíška nějak věří... Ale taky ví, že si na Vánoce dávají dárky lidi mezi sebou... z jejího pohledu TAKY... Takže nějaké "ukecnutí" nám vůbec, ale vůbec nevadí... :-)

A když už jsme u toho (i když to je spíš do psychiky)... Lenka je nemocná, nesmíme ven... Přišla o všechny Mikulášské, co jsem letos iniciativně zjistila a plánovala navštívit... (o většině nevěděla - ví o té, co byla u manžela v práci a o té ve školce)... Dneska při čtení večerní pohádky zvonky... tak jsme šly kouknout z okna... nádherný Mikuláš s andělem a dvěma čerty... chystaly se... A ta moje hvězdička nalepená na okně... slzy v očích... "maminko, já bych tak moc chtěla, by šli k nám... Já vím, že jdu spinkat...ale třeba by to stihli..."). No a teď tu bulím já... Strašně mě to letošní marodění sere... dámy prominou...ale tady od 25.9. nebyl "normální den" - ve smyslu "všichni obyvatelé této domácnosti jsou zdraví a při síle..." Všechny akce, co jsem měla navymýšlené jsou fuč... a vůbec je to celé na houby... Dneska jsem si dovolala výtěry miminka a mám další velký vztek...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KAERI: taky nemám ráda "když budeš hodná...". To třeba s čertama říkám rovnou, že to tak někdy lidi říkají, ale že čerti si nikdy žádný dítě doopravdy neodvedou, že to nejsou opravdoví čerti. A k vánocům to taky nijak netahám, žádný podmínky, to bych doběhla tak akorát sebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam