• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    My to hráli i s tříletým.o) a pohoda.o)
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    Ja uz ji dnes koupila. Tu klasickou. Divala jsem se i na net a myslim, ze to prcek zvladne. Diky za vase odpovedi.
    PETATA
    PETATA --- ---
    VVENDY: dcera ji teď dostala ve 4 letech a hraje to úplně bez problému, jen třeba není tak rychlá jak my, ale strašně ji to baví... už zvládá i yin yang :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VVENDY: v klidu synek dostal klasicky dobble ke 4. narozeninam, akorat rikal tem symbolum jinak
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VVENDY: My jsme po pravdě o tom dětském ani neuvažovali :)
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    SINSEMILLA: super. Tak koupime to klasicke. S pomoci ze zacatku se pocita. Uz jsem byl nalomena to koupit, takhle mam uz jasno. Diky.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VVENDY: Zvládne, my mame tu klasickou a hrajeme od čtyř, chce to s dítětem probrat, jak se čemu rika. My jsme mu, kdyz ze začátku občas nevěděl, dovolili ukázat na ty tezky tvary
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    Mate nekdo doma hru Dobble? A mate srovnani s Dobble kids? Me se moc nelibi na tom detskem ty obrazky zvirat (jsou tam asi jen zvirata?). Ale nevim jestli klasicke Dobble zvladne i mladsi dite cca 4 roky.
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    SEBIEN: u nas taky velky uspech. Vlastne dekuji za objeveni znacky hracek Djeco, jsou moc krasne na pohled a mladika moc bavi. Uz mame 4 ruzne a vsechny vyborne
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    LUCKYSWEETY: btw. díky, duo puzzle mě zaujalo, pořídili jsme a má úspěch :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Tady mají pro malé parádnice prstýnkový a náušnicový adventní kalendář
    *ADVENTNÍ KALENDÁŘE* - Macíčkovy hračky
    http://www.macickovy-hracky.cz/244-adventni-kalendare
    KAERI
    KAERI --- ---
    Po odehrání šesti partií můžu vřele doporučit tuhle deskovku: http://www.albi.cz/hry-a-zabava/leo-musi-ke-kadernikovi/, hrály jsme se čtyřletou. Je to tak akorát obtížné (dá se vyhrát, ale není to zadarmo), procvičuje to pamatováka, spolupráci a strategii a je to moc hezké graficky.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TRAMIN: na ten se sušeným ovocem jsem koukala.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRAMIN: ale jo, Lego a Playmobil pro menší děti, kosmetika pro větší holky, ale nejídelního pro větší kluky toho moc není.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    BALAENA: taky je Lego a s vlackama a ja letos mela susene ovoce a orisky v cokolade (ne uplne necokoladovy)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Kde se to řešil nečokoládový adventní kalendář?
    U švagra jsem viděla, co měl pro kluky. není to z nejlevnějších, ale neurazíte tím ani desetiletého nebo patnáctiletého muže, pokud je trochu na kutění
    Adventní kalendář s ručním nářadím Wera 2016, 24ks | NaradiOnline
    https://www.naradionline.cz/adventni-kalendar-s-rucnim-naradim-wera-2016-24ks.html
    (na německém Amazonu to prý vyšlo o něco levněji)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SEBIEN: My máme už pár let značky: měsíček - chlap, sluníčko - já, hvězdička - dcerka....
    No a před cca 14 dny Lenka začala řešit, jak to bude označené na balíčkách, když jsou hvězdičky dvě....a vymyslela, že ona bude kometa....a napsala to i do dopisu... :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: btw. Zorka prohlásila, že chce, abychom si stromek ozdobili my, tak ho máme už od neděle (a já mám o stres míň) a Ježíška u nás zastupuje plyšovej Večerníček.
    Děti si to prostě vymyslí po svým :-).
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: já jsem si neuměla představit, jak budu tisknout ty fotky, jakože aby to vypadalo hezky a aby se mi to na těch dárcích líbilo, tak jsem vyrobila malý kartičky z barevných papírů a obreslila na ně jednoduchý tvary jako rybu, stromek, atp., takže já mám zelený kartičky se stromkem, Zorka červený s dárkem atd.
    Je to náročnější to vyrobit, pro děti to asi taky není tak srozumitelný, ale líbí se mi to.
    Takže podporuju fotky a přidávám svoji alernativu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam