• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    VERONIKA22: kamarádka měla krtečka a složit ho mi dalo zabrat.o))))
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Dnes mi domů dorazily tyto dřevěné puzzle a jsou fajn plus teda i dost obrovské - to jsem ani nečekala https://www.slevomat.cz/sleva/1034801-detske-drevene-puzzle
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Ok vytáhnu i toho druhého muchláčka, aby si na žádného nezvykl, ale zatím nejeví zájem ani o toho jednoho...

TARI
    TARI --- ---
    já jsem O. koupila plyšovou kočku asi v 8 měsících, dudlík skončil po měsíci užívání asi ve 4. měsíci..kočička je s námi dodnes, je dost olezlá, ale jeho..přibyl k ní ještě pes, krtek a polštářek. Jiné plyšáky s výrazem znechucení zahazuje z postýlky. Tahle čtveřice večer po zhasnutí hraje dramatické příběhy, jak jsme měli šanci jednou s mužem omylem odposlechnout přes chůvičku :-))

T. má už v postýlce tygra, kterého mu koupil muž a vybral O., když se T. narodil..tak uvidíme, jako ho přijme
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Přemýšlím o něčem takovém....

ale jedno je moc drahé...
    http://www.realisticke-panenky.cz/realisticka-panenka--sanny~z128.html

a druhé zase spíše pro mě...
    http://zememiniatur.prodejonline.cz/1365/5000|.d.A5306.dama-v-cervenem/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: tak pavel měl dudlík do 16m a přechodový objekt (nejdřív krávu, pak zajíce) má doteď; holky měly dudlíky do 5m a od té doby jedou na přechodových objektech ve formě deky. Ne dečky, ale přímo deky, tahají to všude s sebou, věčně je na tom bahno, jídlo, na pračce a sušičce mám vychytané nejrychlejší účinné kombinace, ale bez deky to prostě nejde. Ale blýská se na časy, teď jsme byli týden bez zajíce (neb byl zapomenut v ordinaci doktorky, kam se bez dovolené dostanu právě jen jednou týdně), a občas projde i to, když do školky omylem odvezeme jen jednu deku na dvě holčičky :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: jo, je to vtipný, když těsně před usnutím vždycky jeden vyndává, aby si dala do pusy ten druhej a furt dokola :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: druhý dudlík pobavil :D
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: no, Zorka měla dudlík, ale ne přechodový předmět, ale dudlíku se zbavila v roce a třičtvrtě a ničím ho nenahradila (moji ruku na hlazení vyžadovala už před tím, od třičtvrtě roku, po oddudlíkování žádná zvláštní změna nepřišla). Bělka má taky dudlík a zatím se nezdá, že by k něčemu materiálnímu zvlášť tíhla (k usínání vyžaduje druhý dudlík, který žmoulá v ruce). Zajímavé.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: starší syn trval na dudlíku do tří let (pak jsme ho rafinovaným trikem dudlíku zbavili), mladší ho nikdy neměl ani nikdy nechtěl. Pak se v tom má někdo vyznat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...aha, tak v tom odkazu teď čtu, že spíš naopak - buď dudlík, nebo přechodový předmět. Tak fakt nevím :D já si teda z dětství taky na nic nepamatuju a dudlík jsem taky neměla. No, sorry za OT.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: popravdě mě zrovna napadlo, jestli to souvisí - ani B ani V neměli ani dudlík, ani přechodový objekt. Asi nejsou materialisti :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANKA_: jako bezpochyby je to velmi rozšířená záležitost http://family.cz/scripts/printpreview.asp?id=7592 - ale zkrátka ne absolutní.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: to je asi podobný jako s dudlíkama... Nicméně pokud dítě na plyšáka je, je dobré být připraven(a) ;-]
    ANKA_
    ANKA_ --- ---
    Já právě těch historek s oblíbeným (nejen) plyšákem znám fakt moc. A většinou jsou dost dramatické :)
    Kamarádky dvouletá holka nemá plyšáka, ale má obyčejnou flanelovou plínu s potiskem. Takovou, kterých mají doma milion. Ale ona moc dobře ví, která je ta správná tíťa a musejí ji s sebou tahat i na procházky, protože kdyby se madam v kočáru rozhodla, že chce spát, musí si tíťu nutně nacpat do očí.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    U nas taky nic. Zadnej plyšák, dečka nebo tak.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: jj, Zorčin oblíbený plyšák jsem já :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já dodám, že ne každý dítě si nutně vybere oblíbenýho plyšáka - ani jedno moje ho nemá.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TRISSIE: Jsme namydlený... dostali jsme hodně těchto "hraček" od příbuzných z USA... Začínám se modlit, aby si T. vybral medvěda koupeného tady (a že ho pak ještě případně seženeme) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam