• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: jak jinak tyhle brandy nějak extra nemusím, tak doktorka Plyšáková si za "musíme hodně pít, aby nás nebolela hlavička" vysloužila velmi čestné místo v mém seznamu dětských pohádek :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRIZZT: Nevim kolik ji je let, ale co treba mikroskop
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DRIZZT: zkoušela ses koukat po věech okolo Doktorky Plyšákové? nevím, jestli tam něco použitelného je, ale vyšetřuje plyšová zvířátka, tak by třeba mohlo...
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    HONCKA: Má stetoskop, stříkačky, pinzetu, obvazy, petričky, plastové zkumavky, kapátko a plastový skalpel (všechno tak reálné, jak jen to jde). Ráda by spíš nějaké reálie, jako vyšetřovací stůl, atrapa rentgenu,...případně něco s malými zvířátky a tedy stejně velkými nástroji. Každopádně děkuji :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: nojo... mně se to strašně ekluje, tyhle humanoidní lokomotivy, takže se tomu snažím pokud možno vyhnout :))
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: pro mýho dvouletýho byla Tatra velký hit, do té doby nic takového neměl, teď na ni nedá dopustit. Svou roli ale hraje, že ji dostal i jeho starší bratr (každej má svoji) a hrajou si s nimi spolu.

Jinak starší syn kolem dvou let začal ujíždět na (česky asi) mašince Tomášovi, mladšího to chytlo kolem dvou a půl, Take-n-Play od Fisher Price. Ale v tom jak zahučíš... pomalu horší jak Lego ;-]
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRIZZT: Kup ji regulerni stetoskop, napr na aukru jdou koupit od cca kila, moje decka maji mnohem vetsi radost, kdyz je to opravdovy a ne nahrazka a pokud si s tim neublizi a me to nezruinuje, tak proc jim to nedoprat
    LÉKAŘSKÝ STETOSKOP - STETHOSCOPE (6683944165) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/lekarsky-stetoskop-stethoscope-i6683944165.html
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Dcera si teď hodně hraje na veterinářku. Zatoužila po nějakém komplexnějším vybavení (dostala základní kufříček s meddicinským vybavením). Nemáte někdo tip? Díky!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HUJERKA: takovou střední. On není moc ani na to nakládání :) ale letadlo vypadá dobře, děkuju!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HONCKA: to je dobrej tip, už jsem je několikrát zvažovala, díky.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    QUANTI: A velkou tatrovku, do které by si mohl nakládat nebo i vlézt sám, máte? A když není na auta, tak co na letadla? :-) My pořídili toto https://www.hracky-4kids.cz/keenway-nakladni-letadlo a má to úspěch, bere mu to i starší ségra narozdíl od aut.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    QUANTI: kluk (5) i holka (2) krome lega si hodne hrajou s magformers, dela se i o cca 60% levnejsi kompatibilni cinska kopie, ale tam netusim jak je to s kvalitou.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    díky, ale já s těmi auty právě moc nevím, no. Má bagr, skoro si s ním nehraje, na hasičském autě po manželovi, které se už rozbilo, ho stejně nejvíc fascinovalo, že houká. Dupla dostal tři sady k Vánocům, tak od toho bych si dala chvíli pauzu :) za poslední dobu ho nejvíc rozchechtala kráčející natahovací chameleonice z happy mealu a jinak akorát furt chodí s baterkou a náramkama z korálků...
    MORPED
    MORPED --- ---
    MUFLONEK: taky ho máme od vánoc!
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MORPED: Potvrzuji - Synovec dostal k Vánocům hasičské auto a když jsem viděla s jakou vervou ten žebřík zasunoval, tak jsem se divila, že to vydrželo.o)
    MORPED
    MORPED --- ---
    QUANTI: poradne auto! Muz je ujety,tak na narozky a vanoce kupuje auta značky bruder,drahé ale dost vydrží!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: klučičí DUPLO? Bosch akušroubovák?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    klasický "problém" - co k druhým narozeninám chlapečkovi, který má všechno po sestře? :) za sebe mám pár plánů - Den a noc, plastové nářadí... ale chtějí tipy babičky a to už nějak nevím.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    My to hráli i s tříletým.o) a pohoda.o)
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    Ja uz ji dnes koupila. Tu klasickou. Divala jsem se i na net a myslim, ze to prcek zvladne. Diky za vase odpovedi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam