• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BALAENA: rumba koule a tamburínu už máme, ale mrknu tam na ty nástroje obecně, děkuju za tip :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: co něco takovýho?
    Bino Mini-orchestr, 8 dílů - hračky na Easytoys.cz
    http://www.easytoys.cz/...mini-orchestr-8-dilu-111653.html?hparam=h&gclid=CLa8wK_u3dECFcG7GwodVRgJKA
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: jakože, mají to k dispozici a celkem rychle přišly na to, co co umí a jak na to, i když to samozřejmě zní jako hudba z Marsu, prostě foukají a zběsile mačkají, do flétny jenom foukají, ale pro nás je to přijatelnější, než umělý elektronický zvuk hraček
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: a foukaj už, jo? Jemu se to děsně líbí, ale chce foukat po mně, protože mu to nejde :D
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: nevím, holky mají k dispozici moje starý yamaha klávesy, manželovy flétny, něco jako tu Triolu, věčně se někde volně válí kytara, pak mají ten Haba hudební set (bubínek, triangl a ještě něco, co nevím, jak se jmenuje), takže já bych šla klidně po normálních nástrojích.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: ještě jedna věc mě napadla - je fakt hodně hudebně založený. Nemáte nápad na hudební hračku, co nebude jednom klasické bezduché Fisher Price mačkání čudlíků, ale zároveň už by to zvládnul? Teď se mohl zbláznit radostí, když se mu povedlo zároveň zmáčknout čudlík a fouknout do mojí staré Trioly, ale nemyslím, že by to brzo zvládnul nějak systematicky... i když nevím. (fwiw - http://ekonomika.idnes.cz/...spx?r=ekonomika&c=A111223_124445_ekonomika_fih&foto=PLZf5e63_Triola.jpg )
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: dík, vypadá dobře
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    mě to právě láká, že s malým si můžeme navlíkat random panáčky a stromy, a když bude větší, můžeme začít s hádankami - které bych mohla teď dělat se čtyřletou.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    VERONIKA22: Co je Den a noc?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VERONIKA22: já bych mu dala jen tu dřevěnou část, aby si ji jen navlékal podle sebe.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUANTI: den a noc je už pro dvouleté? já mám jen strach o tu knížku že to takto malé děti roztrhají dřív než se člověk naděje. My máme Králík kuk a tam není knížka ale jen karty a je to prima. Více méně jsou to super velké dřevěné hračky a dítě si s tím králíčkem určitě vyhraje i tak. A ty obtížné karty vystačí až do 6let určitě
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PETPET: to vypadá moc pěkně!
    PETPET
    PETPET --- ---
    QUANTI: co tohle- kdyz ho bavi baterka...
    MK Life: GA: Když kniha není jenom čtením
    http://www.mklife.cz/2017/01/ga-kdyz-kniha-neni-jenom-ctenim.html?spref=fb&m=1
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    HONCKA: 6 let. S dětskými mikroskopy mám ten problém, že buď mají vlastní světelný zdroj a ten je slabý, nebo mají zrcátko. Obojí mě při použití hrozně rozčiluje, jelikož to dítě nikdy neukrojí tak tenký plátek, aby vidělo strukturu, co má...ale možná jsem jen zhýčkaná z praxe, zkusím vytáhnout svůj starý, třeba to bude mít úspěch - díky za tip.

TRISSIE: Super, večer progooglím. Zní to nadějně :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: jak jinak tyhle brandy nějak extra nemusím, tak doktorka Plyšáková si za "musíme hodně pít, aby nás nebolela hlavička" vysloužila velmi čestné místo v mém seznamu dětských pohádek :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRIZZT: Nevim kolik ji je let, ale co treba mikroskop
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DRIZZT: zkoušela ses koukat po věech okolo Doktorky Plyšákové? nevím, jestli tam něco použitelného je, ale vyšetřuje plyšová zvířátka, tak by třeba mohlo...
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    HONCKA: Má stetoskop, stříkačky, pinzetu, obvazy, petričky, plastové zkumavky, kapátko a plastový skalpel (všechno tak reálné, jak jen to jde). Ráda by spíš nějaké reálie, jako vyšetřovací stůl, atrapa rentgenu,...případně něco s malými zvířátky a tedy stejně velkými nástroji. Každopádně děkuji :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: nojo... mně se to strašně ekluje, tyhle humanoidní lokomotivy, takže se tomu snažím pokud možno vyhnout :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam