• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LUCKYSWEETY: jo, máme kohouta, občas to do ruky vezme. Třeba, když ho naštvala chůva, tak ji tím kohoutem praštil do nohy...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ještě me napada pro ty rocni deti tyhle ruzny tahadla a tlacidla, hrajou si s tim vase deti?http://www.drevenysvethracek.cz/show.php?kat=produkty&id_kat=2&id=&list_zacatek=0&razeni=&vyrobce=

MORPED: mame, ale asi je na to ještě malej, nebo bych si s nim s tim musela hrat ja, radsi si hraje s autama
    MORPED
    MORPED --- ---
    Prosím,kdo máte albi tužku,je to opravdu taková pecka? Prinde mi to jako hooodne predrazena kravina!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    NIENNA: my to dostali, po někom, už je jetá, polámaná, něco tam chybí, ale asi to je nějaká Lena 878114-kulickodraha-velka-kaskada-41-ks-20-kulicek.html
    Zorka občas sama něco jednoduššího poskládá, ale častěji jim to postaví Erik nebo já s mužem, docela u toho vydrží. Ale já chci zvukostrom :-).
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    TRISSIE: Je to teda knížka, ale K. baví tak od 8 měsíců. Tullet, The Game of Mirror. Je to vlastně zrcadlová knížka s různě velkými prostřihy, u nás mělo úspěch těmi průhledy na děcko jukat, různě ji lechtat za prsty, a tak.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SINSEMILLA: super, díky moc... SINSEMILLA: Bezva!!! třeba tchýni jako volba uspokojí výběr z tohoto....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: Třeba namátkou z telefonu: https://www.google.cz/...KEwjZxI7svcHXAhVhKpoKHUuVAI8Q_AUIEigB&biw=320&bih=454#imgrc=DQ5Wdlo6CtAKkM:
    (Nevím teda, jestli odkaz bude fungovat)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: To se spis zeptej sebien, já se to, přiznám, nikdy nezkoumala
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SINSEMILLA: Jestli máš odkaz na hezčí / komplikovanější, tak sem s ním!!!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: Sebien má nějakou komplikovanější, další kamarád v Anglii dvě obdobne a Eri by to chtěl, šle já se tomu pořad nějak braním, už se prave vidím, jak klouzu po kuliček a padám na zad... šle schvaluji :)))
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Trávník, ani kočičí písek nemáme...ale jinak ANO... ale nic lepšího mě nenapadá, Lucka bude nadšená...tak už jsem to odeslala tchýni (nebo by jinak byla samostatná...a to raději budu šlapat po míčkách)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIENNA: no u nás furt budeme hledat ty míčky, které budou v trávníku, v kočičím písku, a hlavně na tom místě, kam chceš šlápnout a o němž bys prisahala, že bylo prazdne!
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Ale jestli tě to potěší, tak vím, jak dopadne u nás - můj muž vymyslí zbrusu nové nadávky... a Lenka bude mít potřebu skládat ty talířky v tom konkrétním pořadí...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Spousta talířků pro princezny? A krásná dráha s využitím klouzačky?

Ale tak otázka nezněla... Bylo to TRISSIE "je aktuálně nějaká nová hype hračka pro děti 6-12 měsíců?" Jako asi nová není...ale mě se líbí... ;-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIENNA: znáš nás dům a naše děti - dovedeš si představit, jak by taková věc u nás dopadla? ;-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Mě se hrozně líbí tohle...a i když bude mít Lucka dva, tak si myslím, že to ocení... :-) (aneb kuličky u nás jedou)
    Playgro Duhová kuličkodráha | Bejbynet.CZ
    https://www.bejbynet.cz/...wASvtjZQF_UTLATVJve9azn_LiIjSyp01AulrGIe5ShLn7CfwMazsQni3UsxoCrvMQAvD_BwE
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELIZHANNAH: A co panenka do vody? Naše děti ji viděly u sebien a byly dost nadšený, takže od jedné s babiček dostane tu. Ve vide se totiž hýbe
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELIZHANNAH: Hele a co nějaký kufřík se ctvrkami? A my jsme tady malý ještě pořídili k narozeninam, co teď bude mít, stolek se zidlickou, protože se na to fakt vrhá. Chápu averzi, taky máme papíry a výrobky všude, to pěkný vystavim a zaarchivuju, zbytek vyhazuju. A teda naše vydržela při akci zažít město jinak i dost dlouho u stojanu s kreslenim, tak co tohle? Ale chápu, ze z toho je nepořádek. Sama jsem se k vodivost a temperam u staršího neodhodlala moc často
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam