• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    je aktuálně nějaká nová hype hračka pro děti 6-12 měsíců?

Nemám nápad, co koupit Báře k Vánocům... jak je čtvrté dítě a třetí holčička, tak všechny takové ty standardní dárky máme (aspoň myslím... lamaze, vkládačky, velkou zebru, textilní kostky, hrací hračky, látkové panenky...)
    Jako jasně, vždycky můžu koupit další lamaze interaktivní hračku, ale třeba mi něco uniká?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MUXX: dá se koupit online už dnes
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    MUXX: jj, ten bude už teď =)
    MUXX
    MUXX --- ---
    MAAJAA: Dekuju za upozorneni. Zas bych to tam marne hledal. Kazdopadne je tam i vlacek na dalkovy ovladani, ktery mame od lonska a mel celkem uspech.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    MUXX: pokud koukám dobře tak až od 23.11.2017 - maj to dost nešikovně značené
    MUXX
    MUXX --- ---
    Kdo chtel dreveny vlacky, tak ve ctvrtek v Lidlu
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: je tomu opravdu hodne podobna, nadrazi, zvitata, rybnicek a ma tam prave krom tech cernych podstavcu prave ty dva mosty, co vypadaji jako skala
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: ted koukam, ze jsem nasla jinou :(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELIZHANNAH: oni mají buď angličtinu anebo slovník a já se rozhodla pro tu angličtinu jako takovou, nějak mi to přijde smysluplnější. a ten atlas světa není odborný, je to psíš o zajímavistech na světě, je to dobré na trénink hlavních měst a pak tam k zemi máš pár obrázků s informací, třeba ty kvízy jsou těžké i na mě, ale já jsem v zeměpisu fakt špatná. takže si nemyslím, že b to byla špatná volba
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: ona tam ted bude? porad to vyhlizim
    kupovali jsme synovi zakladni sadu k 1. narozeninam a pto ten zacatek to bylo naprosto dostacujici, je tam dostatek koleji, mosty, vyhybky, nadrazi, zvirata, el. masinka byla myslim primo u toho
    ted mu jsou 2 a i nas to bavi, tak chceme dokoupit dalsi koleje
    ale je tam toho opravdu dost, v navodu je nekolik tipu na konkretni okruhy a je proste skvela, kor za tu cenu
    i moc hezky zpracovana
    s Ikeou to moc nesedi v zatackach a Ikea a male mosty a neprojede jimi ta el.z Lidlu
    Ikeu jsme koupili a je to mensi sada a vozime ji treba na dovolenou, ale po vsech strankach se mi vic libi Lidl
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANDREJKA: my jsme začali jednou sadou z ikea a pak jsme postupně dokupovali. ty máš malýho ještě malého, ne? erikovi to vydrželo fakt dlouho jen v té normální základní verzi, třeba rok a až potom jsme kupovali další. teď třeba občas něco chce, ale já už nějak nemám chuť mu kupovat další věci, protože to pomalu opouští a hraje si spíš s legem, to lego tam taky dokáže zakomponovat. a oni než se naučí postavit třeba tu osmičku, tak to fakt trvá. erik si pak hodně ulítl na tom dělat různé visuté tratě, přes nábytek, krabice a podobně. hlavně podle mě uvidíš, co chytne, ale v takhle nízkém věku imho není potřeba kupovat toho moc, nějaká depa, jeřáby, výhybky apod.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELIZHANNAH: nevim přesně, co je kouzelné čtení, moje děti (cca 3 a 5) mají od Tiptoi farmu, atlas a globus, a baví je to oba. Jako se vším, mají období, kdy na tom hrozně ujíždějí, a pak to leží dva měsíce bez povšimnutí.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SINSEMILLA: s těmi pohádkovými knížkami kouzelného čtení máš taky pravdu, taky mi to tak připadá. Kdyby tam třeba bylo těch pohádek víc... ale pohádky asi radši těm dětem přečtu osobně (i když v poslední době mě tedy vytrvale trápí hlasivky, takže abych nakonec všechno ještě nepřehodnotila a nesháněla se po nějaké audioknize pohádek :))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SINSEMILLA: mockrát děkuju :) My jsme zatím ve fázi, že jsme o víkendu vydatně koukali do regálu s kouzelným čtením v prodejně hraček, pojali myšlenku, že by to bylo dobré pod stromeček, no a teď googlujeme informace a zkušenosti. Puzzle taky nechceme, přesně jak píšeš, to by byly dílky všude. Starší právě taky má rád vesmír, mapy, globusy, jen nevím, jestli ten Atlas světa není zbytečně odbornej (tak, teď jsem koukala, že existuje i Česká republika, ale nejen jako puzzle, ale i knížka, jupí! To by šlo). Myšlenka Hravé angličtiny se líbí mně, Bertík dost anglicky rozumí z různých videí na youtube, tak bych to chtěla rozvíjet, ale teda angličtinu ve škole zatím nemá ani nepovinnou. Taky jsem se dívala, že v nabídce je i interaktivní logopedická kniha "Když roboti brebentí", to mě taky zaujalo, ale zase, potřebovala bych od někoho si přečíst zkušenost s tou knihou. A ještě "Hravé učení", to by mohlo být pro tu mladší, ale je otázka, jestli už náhodou všechno, co v té knížce je, dávno nezná :) Díky za upozornění, že existuje i Lidské tělo, to jsem nevěděla, to by taky šlo... Koukám ještě na Dopravu... No, pro toho staršího bych vybrala lehčeji, pro tu mladší moc nevím :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELIZHANNAH: my máme tu o zvířatech, ta mi přijde dobrá i pro menší. a pak máme atlas světa a ten je oblíbenější u staršího, skoro sedm. vždycky má takové období, kdy to jede furt, pak to zas trochu usne a pak znovu. k vánocům dostane od babičky lidské tělo, to si přál a ona je doktorka, tak se jí to moc líbilo jako nápad a ještě mu přikoupila angličtinu, s tou teď začal v první třídě a je to jeho oblíbený předmět, takže proto. a pak jsme ještě pokukovali po tom vesmíru, o tom právě mluvil syn, že by chtěl, ale to není knížka, ale puzzle a já nějak nechci mít doma další věc, co je na dílky, protože s mladší v závěsu se to válí všude. kdyby to byla knížka, tak jdeme i do ní, vesmír ho zajímá, není nijak zvlášť ulítlý na to, ale má to rád.

nikdy jsem tedy neuvažovala o koupi pohádkových knížek kouzelného čtení, jak tam mají tuším tu perníkovou chaloupku, nějak mi přijde, že jedna pohádka není tak nosná, aby se to vyplatilo, ale nemůžu soudit, protože to nemáme

tak snad ti to dá nějaký vhled :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Když už tady čtu o tom kouzelném čtení s elektronickou tužkou, kterou knížku z kouzelného čtení byste doporučili pro šestiletého kluka a tříapůlletou holčičku? My doma zatím nemáme ani jednu, takže nemáme žádnou zkušenost.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MUFLONEK: Díky za článek, nejvíc mě zaujala ta unikovka od Albi, ale je to až od 12 let a my máme sotva sedmiletého. A ještě zkusíme prozkoumat toho robota, rovněž od Albi, kterého nabízejí. Ten je tedy od osmi let
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MUFLONEK: Tuzku kouzelnou mame, web projdu. Diky
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GIOMIKY: Kouzelné čtení - elektronická tužka s knížkou... a třeba si vybereš i něco tady? - https://www.babyweb.cz/nas-zaujalo-veletrhu-for-babies-for-toys

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam