• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    CROSS: Známy dcera ma podobnou kočičku. Nehne se bez ni z domu, pravidelně ji u nas zapomínají a v noci vyzvedavaji
    CROSS
    CROSS --- ---
    SAAYURI: to nechceš vědět, u nás třeba takhle
    (Synovi je už pět, ale pořád ho nechce za nic vyměnit, a to pochopitelně medvěd už dávno nevypadá takhle...)
    MORPED
    MORPED --- ---
    LUCKYSWEETY: ja prave resim to,proc neco kupovat,kdyz bych s nim musela cist a tak.....neva mi cist,ale nepotrebuju k tomu udelatko za bambilion....ale nechcu byt hydra matka,co decku nedopreje. Chjoooo
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SAAYURI: Perochodovy předmět? Což je ale dost nevyzpytatelné
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    REONA: A jak vypada takova hracka, bez ktery nejde zit? :))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LUCKYSWEETY: měly to obě moje děti a ani jeden si s tím nehrál absolutně vůbec
    REONA
    REONA --- ---
    Něco takového, je to xylofon, ne bubínek https://drevene-hracky.heureka.cz/bino-tahaci-mys-s-xylofonem/
    REONA
    REONA --- ---
    LUCKYSWEETY: U babičky máme takovou myš na provázku, co při jízdě "hraje" na bubínek. Mladší s tím jezdí pokaždý, když tam jsme, ale že by bez toho nemohla žít, to se říct nedá.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LUCKYSWEETY: jo, máme kohouta, občas to do ruky vezme. Třeba, když ho naštvala chůva, tak ji tím kohoutem praštil do nohy...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ještě me napada pro ty rocni deti tyhle ruzny tahadla a tlacidla, hrajou si s tim vase deti?http://www.drevenysvethracek.cz/show.php?kat=produkty&id_kat=2&id=&list_zacatek=0&razeni=&vyrobce=

MORPED: mame, ale asi je na to ještě malej, nebo bych si s nim s tim musela hrat ja, radsi si hraje s autama
    MORPED
    MORPED --- ---
    Prosím,kdo máte albi tužku,je to opravdu taková pecka? Prinde mi to jako hooodne predrazena kravina!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    NIENNA: my to dostali, po někom, už je jetá, polámaná, něco tam chybí, ale asi to je nějaká Lena 878114-kulickodraha-velka-kaskada-41-ks-20-kulicek.html
    Zorka občas sama něco jednoduššího poskládá, ale častěji jim to postaví Erik nebo já s mužem, docela u toho vydrží. Ale já chci zvukostrom :-).
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    TRISSIE: Je to teda knížka, ale K. baví tak od 8 měsíců. Tullet, The Game of Mirror. Je to vlastně zrcadlová knížka s různě velkými prostřihy, u nás mělo úspěch těmi průhledy na děcko jukat, různě ji lechtat za prsty, a tak.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SINSEMILLA: super, díky moc... SINSEMILLA: Bezva!!! třeba tchýni jako volba uspokojí výběr z tohoto....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: Třeba namátkou z telefonu: https://www.google.cz/...KEwjZxI7svcHXAhVhKpoKHUuVAI8Q_AUIEigB&biw=320&bih=454#imgrc=DQ5Wdlo6CtAKkM:
    (Nevím teda, jestli odkaz bude fungovat)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: To se spis zeptej sebien, já se to, přiznám, nikdy nezkoumala
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SINSEMILLA: Jestli máš odkaz na hezčí / komplikovanější, tak sem s ním!!!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: Sebien má nějakou komplikovanější, další kamarád v Anglii dvě obdobne a Eri by to chtěl, šle já se tomu pořad nějak braním, už se prave vidím, jak klouzu po kuliček a padám na zad... šle schvaluji :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam