• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    VENIKA: a co přenosnou branku?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    PETATA: Oni tohle vsechno maji :(, jsem vcera otevrela zahradni domek a tam je proste vsechno.
    Ale na zahradu to chci smerovat taky, jenom potrebuju najit nejakou vychytavku.
    PETATA
    PETATA --- ---
    SINSEMILLA: ted jsem v Pepcu kupovala bublifuk ala pistolka na baterku, stal 59 kc a byl to nejvetsi hit oslavy, stovky bublin najednou!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PETATA: Bublifuk je taky super nápad, to je fakt
    PETATA
    PETATA --- ---
    VENIKA: ja si myslim, ze s cimkoliv na zahradu chybu neudelas
    sekacka, tatrovka, nakladacek, michacka, bagr, neco na pisek, vychytany bublifuk..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    VENIKA: vyrozuměla jsem, že mají zahradu?
    co třeba něco na ven? viděla jsem onehdy na jedné zahradě skákacího panáka k rozložení na trávníku
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SINSEMILLA: Jj, na svihadla a gumy je malej. Hopsadlo by mozna slo, to jsem tam nevidela, to je pravda. Diky!
    btw prijimam i dalsi tipy, kdyby se ukazalo, ze ho maji :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: beru zpět, koukám na věk, je mrňavý. tak to mě napadá takový to hopsadlo nafukovací (něco jako toto: https://www.mall.cz/hopsadla/john-hopsadlo-dracek-55x50-cm) a nebo prostě to neřit a koupit míč, ty se doma snesou skoro vždycky
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VENIKA: švihadlo? :)) gumu na skákání?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Muzu poprosit o rady? Jdeme na oslavu druhych narozenin syna kamaradky. Chlapecek je naprosto zivelny, neposedny typ, nikdy jsem ho nevidela sedet s knizkou, nebo necim kreativnim. Aktualne spis beha po zahrade, s hrackama haze, splha po zahradnim domku, na odrazedle narazi do vsech a vseho atd. A navic ma uz starsiho brachu, takze nejaka pripadna dupla atd, vsechno maji. Jakoze fakt skoro vsechno.
    Naprosto netusim, co koupit :(.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    JANOCKA: Koupila jsem plastovou "Super marble" a taky brzo poletí, jakej je to šunt, skoro všechny dílky už jsou naprasklé.
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Moc vam dekuju! Upoustim od planu na drevenou. To jsem potrebovala vedet. Ty plastove jsou i cenove mnohem prijatelnejsi.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    JANOCKA: drevena od Woody dost zklamání, m ochota to nelicuje. ty samostatné plastové věže mne nezaujaly, teď mam objednáno rozšíření na kulickodrahu k Lego duplo a jsem na to dost zvedava
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    JANOCKA: já koupila dřevěnou z Lidlu a už je v kamnech. Nedržela u sebe.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    JANOCKA: u nás zabodovala kuličkodráha plastová od Lena (mají různý počet dílu a cenu příznivou - uvažujeme že koupíme další ať můžeme udělat ještě složitější dráhy) dřevěné se mi taky líbily, ale jsou dost drahé a slyšela jsem, že hůř drží u sebe ale nevím jak je ro udělané, vypadá to, že jsou na sobě ty díly jen položené a to mi nepřipadá jako dobré...
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Mate nekdo prosim zkusenost s plastovyma kulickodrahama? Vyplati se poridit drazsi drevenou? Nebo nejake tipy na kulickodrahu, co mela fakt uspech?
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    VENIKA: to chapu ,)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    LUCKYSWEETY: jo, to tu bude taky probihat :), uz jsem se smirila s tim, ze barvy jsou smichany za pet minut a ze to ubyva rychlosti blesku, protoze to odmitam sbirat a luxuju. Ale syna maloco udrzi u soustredene prace vsede, takze jsem ochotna to podporovat.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    VENIKA: zametame a luxujeme a zametame a luxujeme a mladsi to konzumuje, spotreba velika ,))
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SAAYURI:
    SEBIEN: ok, asi je to fakt oblibeny. tak ja doukoupim ty mensi proprietky. Diky za poradu.
    LUCKYSWEETY: bohuzel? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam