• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    HANZO
    HANZO --- ---
    SEBIEN: díky, k těm nám právě osobní antipatii
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HANZO: my teď o víkendu úspěšně otestovali draka od http://www.dracicoleti.cz .
    HANZO
    HANZO --- ---
    Nemáte někdo prosím tip na osvědčeného draka, co litá i ve slabém větru?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAMIN: synek takhle akorát má čínský microfightery, který používá jako hračku, na origo by si sám nenašetřil a rozházel by to za jiný nesmysly, ty má složený a hraje si s nima. jiný zejména technics modely (ty kupuju origo) rozkládá z skouší z toho neco jinýho.

VERONIKA22: on je problém, že kluka moc už ty malý modely skládat nebaví a ty velký se nechce rozkládat mě, ale teď na zimu rozložíme arocs a skusí postavit ten druhý model.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TRAMIN: syn (9) to tak dělá,že postavi a zůstava to tak,ale máme i dost lega po mě,takže je z čeho skládat i bokem,k tomu si ale musíme sednout taky..ted nám to ale dva roky "maří" dcera,co se narodila..takže letos jsem mu domluvila a lego si nepřál,protože sám uznal,že si s tím nemá kdy hrát..

ale nápad s krabicemi průhlednými VERONIKA22: je super,to zkusim..máme ale i tak spoustu krabic,už natříděných kusů,at se s tím dá hned hrát a ne hodiny třídit..jejich čas ale přijde :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já se to snažím nekupovat. Dcera vydyndala na manželovi nějaké pseudolegové figurky (Zpívej, Ledové království) a je to hnusné (zvlášť to Zpívej, ale se zkrátka normálně ani nevyrábí), na pohled nekvalitní a nemám dobrý pocit ani z toho, že celý tenhle "padělatelský" průmysl podporuju. Další už určitě neplánuju, radši místo dvou sad koupím jednu, ale originální.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TRAMIN: .......ano, pokud tu věc nechám složenou tak si ji děti už nikdy nevšimnou. Pokud ale jdu a v noci (třeba po týdnu) to rozložím na kostičky a dám do 1 krabičky (zvlášť od ostatního mixu lega). Tak uplyne 10-15dnů a jdou stavět znova. Neboli 5 let jsme měli všechno lego naházené v jedné bedně a děti stavěli jen 24.12. to nové co dostali a po zbytek roku si toho nevšimli. Teď jsem zavedla doma 12 krabic a neustále na to dohlížím aby se to nepomíchalo. Plus tajně to rozložím když už si s tím víc jak 7 dnů nehrají. A výsledek= během posledních 365dnů lego staveli asi 24x. Fakt to vždy rozložte a dejte do průhledného boxu. Je to bude motivovat a zase se na to vrhnou :o)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MUXX: jej to je škoda. U nás sestavení draka proběhlo v pořádku. Pravda u něčeho to chtělo trochu sílu zacvaknout - třeba klouby. Ale jinak kostky byly úplně všechny super.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PROMETHEA: my původně kupovali kvůli nedostupnosti některých stavebnic z té edice Lego Elfové. Dceři se to co je nového v katalogu prostě nelíbilo.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    a vam to deti skladaji vic jak jednou? ja mam zatim zkusenost v rodine, ze poskladaji tu vec (auto,lod,dum) a pak ji nechaji uz na porad sestavenou a pouzivaji jako hracku
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    VERONIKA22: zeptám se asi blbě, ale je důvodem koupě lega z Číny cena? Nebo ještě něco jiného?
    Pokud jde o věci, co už nejsou v evropě v obchodech, Koukla bych nejdřív na různé internetové lego secondhandy, jestli tam nenajdeš to co potřebuješ.
    MUXX
    MUXX --- ---
    VERONIKA22: Zrovna toho draka mam a stoji za prd. 97% kosticek dobry, 2% si opravim nozikem/smirglem a posledni 1% zkazi zabavu protoze nepasuje/zlomi se po tretim pouziti nebo podobne. Cinsky lego doporucuju jenom pokud k Legu nemate vztah a je vam jedno kdyz se to poztraci, vysaje nebo jinak znici. Detem co si toho umi vazit jedine original.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Napadlo mě se zeptat. Zda také někdo nepostrádáte Lega, která se už přestala vyrábět a prodávat? My teď vyzkoušeli Lego dodávané z Číny a chválím to do nebes. Kostičky jsou kvalitní, knížky s návodem přehledné a myslím, že to nemá ani jednu chybu. A cena je tak o 40-60% menší než v Čechách. Neměl by taky někdo zájem o Lego či Duplo? V nabídce je toho v spoustu. Další obrázky mám uložené zde https://www.facebook.com/groups/595696744181137/. Dodací lhůta je 30 dnů - takže do Vánoc se to stihne :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: Myslím, že tričko je OK, když bude s oblíbeným motivem. Hodně populární jsou teď trička s měnícím se obrázkem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: co nějakou kšiltovku (superhero tematika teď frčí u mých dětí), když se mu nebude líbit, tak ji ztratí :-]
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: skvělý, díky moc!! a můžou porovnávat i obsah.. (jen synovi to bude asi líto, že žádný mít nebude :) fakt díky, jdu to naklikat
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: Taky bych jim koupil asi kazdymu neco jinyho, vetsinou je tam jeden panacek a par kosticek, kdyztak si je muzou vymenit
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: a ten časopis, kupoval bys všem třem klukům stejné číslo nebo každému jiné? myslím, že oni nějakou aktuálnost čísla ještě neřeší a přišla by mi větší sranda každému koupit jiné vydání, co myslíš?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: podle toho, co vím, tak zatím právě moc nehrají a spíš jen vyměňují, ale zas poznají, co je originál a co ne. ale jako dárek bude myslím v pohodě koupit každému prostě jeden oficiální balíček
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: urcite, nevim, jestli je uz to regulerne hrajou. Ja treba svymu 6 letymu synkovi koupil pres ebay padelky, protoze to akorat mezi sebou meni podle obrazku a po par dnech ty karty jsou tak ojety, ze originalu by byla skoda, ale tohle muzes delat, kdyz mas dost casu, ale u nas ty padelky stojej okolo 60kc za balicek a to se vyplati koupit original, ja mu to kupoval z ciny 36 balicku za $15.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam