• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Napadlo mě se zeptat. Zda také někdo nepostrádáte Lega, která se už přestala vyrábět a prodávat? My teď vyzkoušeli Lego dodávané z Číny a chválím to do nebes. Kostičky jsou kvalitní, knížky s návodem přehledné a myslím, že to nemá ani jednu chybu. A cena je tak o 40-60% menší než v Čechách. Neměl by taky někdo zájem o Lego či Duplo? V nabídce je toho v spoustu. Další obrázky mám uložené zde https://www.facebook.com/groups/595696744181137/. Dodací lhůta je 30 dnů - takže do Vánoc se to stihne :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: Myslím, že tričko je OK, když bude s oblíbeným motivem. Hodně populární jsou teď trička s měnícím se obrázkem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: co nějakou kšiltovku (superhero tematika teď frčí u mých dětí), když se mu nebude líbit, tak ji ztratí :-]
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: skvělý, díky moc!! a můžou porovnávat i obsah.. (jen synovi to bude asi líto, že žádný mít nebude :) fakt díky, jdu to naklikat
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: Taky bych jim koupil asi kazdymu neco jinyho, vetsinou je tam jeden panacek a par kosticek, kdyztak si je muzou vymenit
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: a ten časopis, kupoval bys všem třem klukům stejné číslo nebo každému jiné? myslím, že oni nějakou aktuálnost čísla ještě neřeší a přišla by mi větší sranda každému koupit jiné vydání, co myslíš?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: podle toho, co vím, tak zatím právě moc nehrají a spíš jen vyměňují, ale zas poznají, co je originál a co ne. ale jako dárek bude myslím v pohodě koupit každému prostě jeden oficiální balíček
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: urcite, nevim, jestli je uz to regulerne hrajou. Ja treba svymu 6 letymu synkovi koupil pres ebay padelky, protoze to akorat mezi sebou meni podle obrazku a po par dnech ty karty jsou tak ojety, ze originalu by byla skoda, ale tohle muzes delat, kdyz mas dost casu, ale u nas ty padelky stojej okolo 60kc za balicek a to se vyplati koupit original, ja mu to kupoval z ciny 36 balicku za $15.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: a koukám, že v černém rytíři jsou nějaký doplňkové balíčky po 10 kartách po 90 kč, to by taky šlo, když to vynásobím třemi. ty pokémoni jsou asi nejlepší jako karty, co?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: tyhle lego casaky by meli mit skoro v kazdy trafice
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: časák je super nápad! to by mě nenapadlo, díky
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: https://www.ceskatrafika.com/Lego-Star-Wars-2-2018-casopis-hracka-d15643.htm + balík pokémon kartiček, ty kup v nějakém specializovaném obchodě se stolními hrami, jinak mužeš koupit předražený padělek
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    prosím vás, tři synovi spolužáci slaví spolu narozeniny, 8 let. jako tip od maminky jsem dostala Starwars nebo pokémoni, máte nějaký tip na přijatelné dárky s touto tematikou? jak byste to pojali, když kluci jsou tři? napadlo mě to nějak nabalíčkovat, že všichni dostanou něco stejného (balíček kartiček, postavičku do lega). Nebo nemáte prostě tip na nějaký výrobky :) díky moc
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SINSEMILLA: Nevim. Pockejme 20 let a porovnejme.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MAKROUSEK: to nejspíš ano, a? tím pádem čím víc jich dětem nacpeme a co nejdřív, tak co? budou určitě dobří uživatelé, to stoprocentně. dál ale v úvahách jít nemůžeš, protože nic jiného to neznamená a neimplikuje, jen že je bude umět používat.
    a ptám se, neuměl by je obstojně i třeba nadprůměrně používat, i když se k nim dostane třeba v deseti dvanácti letech? kdy bude mít rozvinuté abstraktní myšlení, bude umět číst, dost možná i bude umět anglicky, bude mít nějaké matematické vzdělání, bude trénován v logickém a analytickém myšlení?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    QUANTI: Pravda. Ale je pravdepodobnejsi, ze technologie bude vic, nez dnes, nez ze ji bude min :-).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAKROUSEK: můžeš s tím nesouhlasit, ale prd víš, co bude budoucnost :))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REONA: Jak pisu - muzes s tim nesouhlasit, ale budoucnosti nikdo neutece :-).
    REONA
    REONA --- ---
    MAKROUSEK: Takový život bych pro své dítě asi úplně nechtěla. A už vůbec bych ho k tomu aktivně nevedla teda...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MAKROUSEK: Ehm - momentálně nemluvíš řečí mého kmene.o) Ale jo, známe se, takže vím, jak to myslíš.o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam