• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    INUSHKA: u nás slavil úspěch smartmax
    SmartMax - odolné magnetické stavebnice | Agátin svět
    https://www.agatinsvet.cz/...Fc1FqfSeDFJV0qGGaVJCV0lFkM3Vw8l2ZvEMwe7UI8fu-zWV09TqEMWZokaAuTTEALw_wcB
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Ja kvuli kvantu hracek rezignuju. stejne si s tim pak hraje minimalne. Dostane ode me kurz plavani, kam budeme spolu chodit a nocni lampicku ve tvaru priserky, aby si mohl v pokojiku svitit.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    INUSHKA: hudební nástroje typu bubínek, triangl, atp máte?
    Nějaký interiérový auto/jiný dopravní prostředek než vlak? Bytelnou houkací sanitku nebo tak něco?
    Nezávidím...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    INUSHKA: z tech drazsich duha grimms
    ADD
    ADD --- ---
    INUSHKA: Z klasiky třeba seva. Z těch dražších magformers, to u nás dost frčí a hrají si s tím všichni od kojence po důchodce. A teď na mě na fb vybaflo tohle a vzhledem k oblibě příšerek na podobném principu, které dávali leckde k nákupům, o tom docela přemýšlím. Mohlo by to být správně antistresové i pro rodiče. :-)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Prosím, nemáte nějaký tip na dárek pro 15měsíčního kluka, který má dvě starší sestry? Dupla máme plnou bednu, vláčkodráhu taky máme, aut a vláčků máme asi 20 různých typů i velikostí, dřevěných vkládaček a puzzlí plnou polici, leporel zrovna tak. Xylofon taky vlastníme. IKEA vozíček taky. Já fakt nevím... Mám pocit, že všechno, co by takové batole mohlo potřebovat, už doma máme. Mít velkou zahradu, koupím Tatrovku, to asi jediné nám chybí, ale zahradu nemáme a aby takový velký krám strašil doma v obýváku, to nechci.
    Nemáte někdo nějaký geniální nápad? Třeba víte o něčem, co já vůbec neznám, a dítě to nezbytně potřebuje :-D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    do dneška mají v e-shopu Přírodovědné fakutly UK prirodovedci.cz slevy na Black Friday. Včetně přírodovědně a zvířátkově zaměřených knížek pro děti.
    Akční zboží | E-shop Přírodovědci.cz
    https://prirodovedci.cz/eshop/akce/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    REONA: Aragoga chci taky! :))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    REONA: Už nevím, kolik je to let, ale moje máma zuřivě sbírala body z alberta, kde byla ta zvířátka, přišlo mi to jako blbost, ale přežila už několik vyhazovacich čistek na hračky, protože se daji použit do lega i do autíček
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    my budeme za necelé dva týdny nadělovat ten úplně základní kreativní box, tak jsem zvědavá, ale poreferovat budu moct až za ty dva týdny. Figurek na roleplaying bude mít dost, z dosavadních asi 10 malých jednoúčelových sad.
    REONA
    REONA --- ---
    INUSHKA: Moje holky si s legem staví docela rády (opravdu s legem, duplo jsme nepořizovali), ale vlastně nejvíc frčí různé větší figurky, co má manžel ještě ze svého dětství - draci, koně, panáčkové s příslušenství. Onehdá jsem koupila sadu s obchůdkem, stánkem a tak, nejlepší hra byla na to, jak kočka ukradla z obchodu rybu a utíkala s ní pryč a prodavačka ji honila.
    Nevím, třeba je Malvína jiná. Holky taky skládají ty kostky nějak dohromady. Ale mrkla bych po něčem, kde jsou nějaké postavy a (případně) zvířátka. Protože až postaví kulisy, bude v nich chtít něco rozehrát (?). My k Vánocům kupujeme z Harry Potter série Aragogovo doupě, věříme, že z pavoučků bude Ančí nadšená.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PETATA: synovi bude osm a kupujeme to namátkově občas, nejvíc ho tam baví ty komiksy, obecně je hodně komiksový, prostě si s tím sedne na hodinu a víc a celé to přečte. teď má v plánu o tom napsat do čtenářského deníku, můžou psát i o časopisech. když byl malý, měli jsme předplacené sluníčko, ale vlastně to nefungovalo a daleko víc funguje jednou za čas povolit a koupit mu ho v krámě :) asi má pak pocit, že jsem mu konečně taky něco dovolila
    PETATA
    PETATA --- ---
    kdyz mluvime o tom Legu...
    kupuje nekdo detem Lego casopisy? stoji za to?
    zvazuji synovci koupit predplatne k Vanocum, je mu 8, lego miluje, ale aby to nebyla jen hora reklam..
    MUXX
    MUXX --- ---
    INUSHKA: asi pul rokem jsem to resil. Udelal jsem si seznam a kdyz se nekdo zepta co muze koupit za Lego, tak mu dam vybrat:
    Lego Classic 10692 Tvorive kostky
    Lego Classic 10693 Tvorive skladacky
    Lego Classic 10694 Tvorive skladacky
    Lego Classic 10696 Kreativni box
    Lego Classic 10698 Velky kreativni box
    Lego Classic 10703 Kreativni box pro stavitele
    Lego Classic 10704 Kreativní box
    Lego Classic 10712 Kostky a kolecka
    Lego Classic 10713 Kreativni kufrik
    + se hodi Lego Classic 10700 Zelená podložka
    Jinak moje dite ujizdi na Lego Elves dracich, ale jak rikas - neda se z toho moc postavit neco jinyho.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Malvína (v prosinci 6) projevila zájem o malé lego. Dosud máme jen Duplo. Dneska muž koupil dva malé balíčky za body z Alberta. Tchýně přišla s tím, že by jí lego koupila k Vánocům, což je fajn, ale nějak se ztrácíme v nabídce.
    Co je nejvhodnější pořídit jako nějakou "startovní" sadu? Aby to bylo zajímavé pro šestiletou holčičku, ale zároveň se z toho daly stavět různé věci, ne jeden domeček podle návodu.
    Díky.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    Nechcete někdo obrovskou sbírku dřevěné vláčkodráhy? Více [ OFFERINGNABÍZÍM: Mega XXXXXL vláčkodráha! Krásný dárek pro kluky i holky / Praha 10 - Strašnice / 5900 CZK ]
    Kdyžtak mě smažte.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DA_NIELA: ďíval jsem se a je aplikace pod windows 10, takže by to mělo jít ovládat i přes notebook, případně pc s bluetooth s windows 10.

Kompaktní to určitě není, je to lego, ale předpokládám, že 10 letej kluk nějaký lego mít bude, tak by to nemusel být problém, ozobot je pěknej, ale obávám se, že ho to za chvíli omrzí
    MONI
    MONI --- ---
    DA_NIELA: Lego má taky roboty, jsou to řady Boost (pro začátečníky) a Mindstorms (pro pokročilé). Tohle https://www.alza.cz/hracky/lego-boost-17101-d5072285.htm resp. https://shop.lego.com/cs-CZ/Tvorivy-box-s-naradim-17101 je super sada.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    HONCKA: Tablet nemáme.
    Já bych si asi přála, aby hračka byla kompaktní a fyzicky blbuvzdorná.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DA_NIELA: jestli máte tablet, tak bych šel spíš do lego boost, kluk to má a dost si s tím vyhraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam