• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: zkusila bych se podívat třeba na Brumlu a minimálně zjistit, jaký značky mají věci s Pepinou. My věci s Pepinou máme všechny asi z druhý ruky. Kouknu se ti, jestli tu v těch krabicích nezůstala ještě jedna oblíbená mikina :-)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    REONA: nedivím se. Tak jinak snad jen Heureka, Zbozi.cz a nebo někdo, kdo opravdu bude vědět kýženou odpověď. Držím palce.
    REONA
    REONA --- ---
    VESPER_INDIGO: Tyjo díky za snahu, ale web, kde je zboží namalované a nikoliv vyfocené mě trochu děsí :D

Vzpomněla jsem si, že na Harfě je vyloženě obchůdek s licencovanými hadříky. Na webu píšou Disney, ale třeba budou mít i další...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    REONA: tak díky, nebudu teď spát :D To mám asi za tu formulaci.

Vyhledávání - www.xcena.cz
    https://www.xcena.cz/vyhledavani/?string=peppa

Třeba pomůže. Sice nemají kamennou prodejnu, ale mají mraky zásilkoven, s trochou štěstí bude nějaká pár bloků pěšky od vás a výběr na internetu s malou taky může být legrace.
    REONA
    REONA --- ---
    VESPER_INDIGO: Pořád ještě můžeš dumat nad tím, co je MLP :-*
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    REONA: a proč z úžasného mně neznámého žargonu přecházíš hned do obrany a děláš z něho něco obyčejného, když to byla původně naprosto magická věc?
    REONA
    REONA --- ---
    VESPER_INDIGO: Nevím, co čteš. Moje dvouletá miluje Pepinu. Z oblečení s Pepinou by měla radost. Ještě něco?
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    REONA: wtf did I just read.
    REONA
    REONA --- ---
    Prosím víte někdo, kam na měkejše s Prasátkem Peppou? Tričko, šaty...koukám na HM, ale mají hlavně Frozen, Minnie a MLP, Peppu jsem zatím nezahlédla. Tak kdybyste měl někdo v aktivní paměti...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    B dostala k šestým narozeninám (o pár dnů dřív) od babičky panenku L.O.L. Trend ze školky. Vynálezce by zasloužil nobelovku, protože čtyři stovky za kousek plastu výrobní ceny tak čtyřicet korun... no ale můj point je, že dlouho, veledlouho nebyla z žádného dárku tak nadšená.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    INUSHKA: já chtěla zvukostrom, ale neprošel mi :)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    HUJERKA: Hej, po tom jsem vždycky toužila já! Mám výmluvu si to koupit :-D
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    INUSHKA: Syn má toto a pro velký úspěch teď kupuji synovcovi: https://www.zbozi.cz/vyrobek/legler-barevna-zavodni-draha/
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    jeste razitka a modelina tu nezanela, i kdyz to asi kazdej uz doma ma. Aladine ma treba razitka ve tvaru nakladaku, ale je to spis az tak od 3 let.
    PETATA
    PETATA --- ---
    já budu moc ráda, když sem budete házet i ostatní tipy pro všechny věkové kategorie a pohlaví
    jako každý rok si sami skoro nic nepřejí a já jsem bez fantazie

jediné, co si přejí společně je Hubelino (kuličková dráha k Duplu)
    tak to sem dávám jako tip, jestli to někdo nezná
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    PETATA: To je taky dobrý nápad, díky. Nářadí máme nějaké plastové z IKEA, ale hodně poztrácené. Koupit hezčí dřevěné by nemuselo být od věci.
    Tak už se mi rýsuje hezký seznam, ze kterého snad vyberu i tipy babičkám.
    Jste zlaté.
    PETATA
    PETATA --- ---
    INUSHKA: máte už ponk a nějaké nářadí?
    máme dřevěný z Lídlu, ten má sadu nářadí, plus má kufříček s plastovým nářadím a koupila jsem mu k tomu letos "funkční" vrtačku
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    INUSHKA: Tohle https://www.e-les.cz/Detska-motorova-pila-STIHL-d968.htm byl původně dárek pro dceru od táty, a u syna to vede už od třičtvrtě roku :)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    SINSEMILLA: Máme :-D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    INUSHKA: A co taková ta tabule magnetická na kreslení? To jsem prihodila do kosiku spis tak do počtu loni a nakonec se to fakt osvědčilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam