• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    VERONIKA22: ok, díky za varování, řeknu to babičce, ať ho radši koupí v kamenném obchodě a vyzkouší
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HUJERKA: určitě ho vyzkoušejte, nám přišel balíkem a tak jsme ho vyzkoušeli až po rozbalení. Pro druhý kus jel manžel a nenapadlo ho to vyzkoušet už v prodejně. A pak jsme prohledávali google a je to tam také často zmíněno, že kůň první pohádku vypráví 8sekund a pak se vypne
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    VERONIKA22: Vždyť tam má to okénko "vyzkoušej mě"... Bohužel ho spolužačka ve školce dostala k Vánocům - funguje jí, takže dcera ho chce o to víc, babička už má instrukce, tak to riskneme.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HUJERKA: tak hlásím: jednorožce fakt nekupovat. První jednorožec nefungoval, druhý vyměněný při reklamaci také nefungoval. Stačí to jméno jednorožce napsat do google a vyjedou diskuze kde každý píše, že to nefunguje. Neboli ještě jsem nezažila hračku, která by koupení ihned nefungovala.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    VERONIKA22: U nás by ho taky dřív nebo později vyloudila na tchýni, takže pokud nenajdeme uspokojivou alternativu, domluvím se s ní předem, že dohromady k svátku a k narozeninám a už nic jiného :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HUJERKA: jsme na tom úplně stejně. Dcera ho nutně chce. Manžel jí pak koupil stejně velkého jen plyšáka a z toho měla radost asi 1hod a pak ho zahodila do rohu postele. No oznámila jsem, že plyšáka co říká 3!!! pohádky fakt kupovat nebudeme. Babička bohužel řekla, že ho koupí ale naštvaná jsem už teď. U nás tedy nejde o mrkání, to snad dcera ani neví ale o to, že něco vypráví :-(
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Dcera touží po jednorožci LUNA https://www.zbozi.cz/...m=hint&utm_content=products-opesBB&utm_term=dimian-luna-pohadkovy-jednorozec
    Nejvíc se jí líbí, jak sám mrká. Pro mně je to další plyšák a navíc pekelně drahý. Neznáte nějakého levnějšího plyšáka, co sám mrká? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DRIZZT: muž teď koupil dětem taky na Ali nějaké LPS blbiny. Synovi pejsky, dceři kočky... omg on so many levels.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SEBIEN: jojo koupila jsem letos 20ks za pár korun a aliexpressu. V čechách bych to nikdy nekoupila. Až to se toho budu chtít za 3-4 roky zbavit tak za to stejně nic neutržím a byly by to jen vyhozené peníze
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    DRIZZT: prej se to dá levně koupit někde na e-bay nebo kde....
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    NIENNA: Littlest Pet Shop. Stilizované figurky zvířat. Je to drahé, jak potvora, je k tomu hromada příslušenství a na YT je milión amatérských videí, jak s tím děti i dospělí hrají různé příběhy. Emča vlivem toho taky natáčí podobná videa (ale nikam je nenahrává). Jako, hraje si s tím pěkně...ale ta videa jsou obbčas fakt příšerné kvality.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    DRIZZT: CO JE LPS?!?!
    Ať vím,jestli se vám máme vyhýbat...
    MLP nám stačí...
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    QUANTI: Já se nebojím, že by to spolkl, ale že by to dcera zabavila pro své hraní s LPS či MLP (kdo nezná tyto zkratky, je šťastný...hlavně to LPS) a nebo by syn ty kuličky naspal do různých kuličkodrah. Což samo o sobě navedí, jen je mi líto za to dávat ty peníze, když by je používali k účelům, na které stačí i nemagnetické předměty. Uvidíme, koupila jsem nakonec tu Megaformers.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DRIZZT: malým dílkům... Hmm... Viki Geomag miluje a pod dozorem si s ním vášnivě hraje asi od roku a půl :D našli ho ve skříni ještě po nás a nebylo možné je od toho odtrhnout, i když jsem trnula. K Vánocům dostanou oba další sadu
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    HUJERKA: Temný pán.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HUJERKA: mame kdyz tak knizky od modry slon..
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SIMCIIQ: na to už je do Vánoc asi pozdě, ale nechám si to na příští rok!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Co personalizovaný knihy??
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    TRAMIN: právě... Našla jsem tuhle, tak jestli tu nezazní nějaký lepší tip, beru ji https://www.knihydobrovsky.cz/jak-grinch-ukradl-vanoce-92456580
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HUJERKA: sportovnich knizek je dost, ale aby ji nemel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam