• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONI: no zatím taky hledám marně :(
    MONI
    MONI --- ---
    QUANTI: existuje něco podobného Puntíkovi (úkoly, luštění, tvoření, pohádky), ale pro trochu větší děti? Naše 6,5 letá je na Puntíka už taky přerostlá (i když zvedli věkovou hranici, teď je 2-6 let, první čísla mám dojem že byly 2-5 let), ale pořád ji baví a navíc ještě neumí číst, čímž pro na časopisy typu Mateřídouška ještě nejsou...
    PETATA
    PETATA --- ---
    Předplatné časopisu Auta - SEND.CZ
    https://send.cz/casopis/605/auta
    PETATA
    PETATA --- ---
    HUJERKA: toto asi nehledas, ze?
    koupila jsem ted synovi na dovolenou podobny casopis, jen s Tlapkovou patrolou, v kazdem vydani je nejaky darek (tematicky) a prekvapilo me, ze tam bylo spoustu ukolu, neco k precteni atd
    v letadle jsme plnili ukolu a kazdy den si tam neco maloval (3,5 let)
    Puntik je vic kreativni a "inteligentnejsi", ale jestli ma rad Cars, udela mu to radost
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HUJERKA: no, nezačíná být ta starší na Puntíka už pomalu stará? U nás dostává mladší Puntík, starší Čtyřlístek. Úroveň mě povětšinou moc neohromuje, ale ona to má ráda. Mně se líbí jen některé vedlejší seriály jako Morgavsa, pračlovíčci nebo Hugo& Hubert :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Synovi budou 4 roky a přál by si dostávat časopis do schránky jako starší ségra - ta má Puntíka. Je posedlý auty, nemůžu najít nic, co by se mi líbilo - ty, co se mi líbí, jsou pro straší. Jedna možnost je přenechat mu ten Puntík a dceři objednat něco jiného...
    PETATA
    PETATA --- ---
    QUANTI: samostatny vyjde levneji
    Twisty Petz - Zvířátko | Dráčik
    https://www.dracik.cz/twisty-petz-zviratko/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PETATA: tybláho, to je tak drahé? B něco podobného dostala loni v nemocnici, ale to jsem považovala za dárek v hodnotě tak jako do stovky :)) ale ráda to má, to jo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KLAIR: no... jde ti o to, aby to byl nějaký vkusný / rozvíjející dárek, co potěší i rodiče, nebo aby holky vřeštěly a milovaly tě? Jestli to druhé, pořídila bych https://www.mall.cz/...-o-l-surprise-hairgoals-vlasatice-makeover-serie-1-varianta-a?src=bestsellers :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    KLAIR: vzdy u nas uspeje cokoliv od Djeca, ruzne tvorici sady, krasne vejire, sperkovnice atd
    vedle Vodickove ul je ochod Hrackoteka, tam urcite vyberes
    nebo dcera miluje bizuterii.. naramky, nahrdelniky prstynky, celenky, nausnice
    . muzes ji udelat sadu
    ted ji zaujal naramek, ktery lze premenit na zviratko porad si s tim hraje
    napr

Twisty Petz 3 náramky/zvířátka - Mouse a Roo - Náramek | Alza.cz
    https://m.alza.cz/hracky/twisty-petz-3-naramky-zviratka-mouse-a-roo-d5546559.htm
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    potřebuju poradit dárek pro kamarádoic dcery (6,5 a 5 let). Tak 500 - 800.... at je to hezké. Nemáte tip? díky
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LADAVAZA:
    + INUSHKA:
    líbí se mi, jak říkáte hezky vznešeně "holčičí poklady", my doma těmto pokladům dcery Toničky říkáme "Tonclí šrot" :)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MONI: O tom jsem uvažovala, ale už mám objednanou jednu deskovku a od mojí ségry dostane BrainBox, tak mi to přišlo takové monotematické :-)

MYSKAZBRISKA: Ty jo, díky, je to krásný, ale šílená pálka. Asi preferuju, když si děti budou stavět hráze na potocích a pouštět lodičky z kůry po kalužích.

LADAVAZA, HUJERKA: Šperkovničku i kufřík na poklady už má :-) To je jasné, že bez toho se žádná holčička neobejde.

Díky všem za rady, nakonec jsem koupila krasohled. Je to sice přesně z té karegorie "ségra to má, vytáhla to ze dna skříně a machruje s tím, tak chci taky", ale je to věc, u které mi nevadí mít ji doma dvojmo.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    INUSHKA: napadla mě hrací šperkovnice
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    INUSHKA: napadá mě např nějaká hezká nádoba na poklady (třeba z Kazeta hezký kufřík). U nás má každá holka svoje "poklady", což zahrnuje různé drobné předměty typu metr, prstýnek, ulita, vnitřek vodováhy, náramek... ) a mají je uschované právě v kufricich nebo na Pikle.cz se chystám mladší koupit dřevěnou mini piknikovaci soupravu (holky nemají ale kuchyňku). Nebo pokud ráda převléká panenky, tak nějaké originál převlékací šaty. Holky mají panenky z Hamira a dokoupila jsem každé ještě dvoje šaty na převlečení (pravda, to baví jen jednu dceru). Tak jen tak pro inspiraci.. ještě u nás frceli mycí pejsi myslím od Craoly, jsou to 4psi se sprchou, kteří se dají opakovaně barvit. Píšu spíš holčičí věci, starší je orientovaná úplně jinak, víc na sporty, přírodu a klučičí veci
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    HONCKA: Ona právě zatím moc nemá vlastní přání s trvalejší hodnotou. Vždycky chce něco, co v poslední době někde viděla, hrála si s tím u kamarádky, vytáhla to ze dna skříně starší sestra... Když se zeptám za pár dní, už si to nepamatuje a chce zas něco jiného.
    Před Vánoci to bylo úplně stejné, akorát tam se mi podařilo ji do jednoho z těch "rozumnějších" přání tak trochu vmanipulovat tím, že když ho vyslovila, nakreslily jsme ho do dopisu pro Ježíška, na který se pak chodila pravidelně dívat a bavily jsme se o tom, takže to do Vánoc udržela v paměti.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    INUSHKA: a co se jí zeptat, co chce? Mám dceru o rok starší a i minulej rok už měla konkrétní představu, co by chtěla
    MONI
    MONI --- ---
    INUSHKA: Nějakou Smartgame od Mindoku?
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    INUSHKA: tohle https://www.medvidkovehracky.cz/lodky-a-lodkodrahy/ (vodní dráhy), chci koupit synovi k druhým narozeninám. Je tam doporučený věk od tří let.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Prosím vás inspirujte mě, co prostřední dceři ke 4. narozeninám? Já mám pocit, že už máme úplně všechno (lego, vláčkodráhu, kuličkodráhu, panenky, autíčka, hudební nástroje, kuchyňku... oblečení má plnou skříň...) Zoufale se mi nechce kupovat 53. plyšáka, jen aby něco dostala. Hoďte mi tipy, třeba vymyslíte něco, co mě nenapadlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam