• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    INUSHKA: Kupovala jsem loni neteri tuhle https://modryslon.cz/cz/details_book?id=66 a muzu rozhodne doporucit. Ma teda verzi A4 klasicky ne takhle nalezato, nicmene knizka je udelana pekne.
    Muj syn ma ty leporela a ty byly taky dobry.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    U nás v pěti letech lidské tělo a atlas světa, obojí dobrý. Ted chce Svět zvířat.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETUL_KA: Dcera v 5,5 letech dostala Lidské tělo.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Bez se podivat do nejake prodejny Albi. Taky jsem hledal a meli k dispozici vsechny k prohlednuti. Konkretni tip ti nedam, hledal jsem pro kluka :)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PETUL_KA: vaham mezi Vecernickovy pohadky a Hrava prirodoveda
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    potrebovala bych poradit jaka knizka na Kouzelne cteni by se hodila pro holku, skoro 5 let. prochazela jsem ten seznam a prislo mi, ze je na vetsinu bud velka (ty od 2 let) a nebo naopak jeste mala (ty pro skolaky). ty logopedicky spis ne.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INUSHKA: ja mam zkusenost i pro starsi a jsou bozi ty knizky!! rozhodne doporucuji
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    LENZIE: Díky :-) Fotit se s tím asi nemusíš, mě by spíš zajímaly ty varianty pro větší děti (uvažuju, že koupím prvňačce jako první čtení), fotky leporela mi asi moc neřeknou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte jestli tohle jde koupit někde v evropě?
    Water Art Paint Set - Minty Moss
    https://mintymoss.com/collections/creative-gifts/products/water-art-paint-set
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    INUSHKA: Máme doma "čtyři roční období". Syn to dostal jako dárek od mojí ségry. Za nás zpracování celkem hezké. Je to v podstatě samolepka nalepená na kartonovém základu leporela. Hrany jsou překryté "látkou - tkalounem". Co se týká textů - je fakt potřeba dát více variant jména, jinak nabouchají to jedno základní a rýmy pak trošku haprují, protože moc/málo slabik. Pokud bys chtěla, nafotím a pošlu do SZ, ať máš lepší představu.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s personalisovanými knihami od nakladatelství Modrý slon? https://modryslon.cz/...=cpc&utm_campaign=Carousel+dyn+-+RMK+-+Knihy+a+Lepo&utm_content=Knihy+a+Lepo
    Líbí se mi ten nápad, ale na internetu čtu dost protichůdné recenze na kvalitu textů i zpracování, tak bych ráda něčí osobní zkušenost.
    REONA
    REONA --- ---
    I u nás Lego u pětileté frčí a je schopna dle návodu dát tak 90% stavby (máme ty 3v1 dinosaury). Stejně tak jsme kupovaly Lego k pátým narozeninám kamaráda. Od jistého věku se opravdu asi s touhle stavebnicí člověk téměř nesplete.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo, ty věky u Lega jsou spíš orientační ohledně toho, že si to asi nezvládne sám postavit, ale radost to udělá každopádně. Náš měl svoje první lego někdy ve dvou a půl (oficiálně jsou od čtyř) :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ja to vezmu a hotovo. diky za tip.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VENIKA:
    TRISSIE: treba neco takovyho by mohlo udelat radost, ze jo? pisou sice az od 6 let, ale to uz je v pohode nebo ne?

https://www.mall.cz/lego-creator/lego-creator-31087-bugina-do-dun
    Specifikace:
    Vozidlo 3 v 1 lze přestavět na buginu do dun, rychlé letadlo nebo odolnou čtyřkolku.
    Bugina do dun nabízí barevný sportovní design s robustními pneumatikami, čelními světly, viditelným zadním motorem s přívodem vzduchu, velkým zadním spojlerem a výfukem, ale také propracovaný kokpit s červeným sedadlem pro řidiče, volantem a otevírací ochrannou klecí.
    Počet dílků: 147.
    HUJERKA: diky za tip, ale pujdu spis do nejaky ty stavebnice
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    POZITRON: My jsme teď 6leťákovi a 4leťákovi na přání koupili trička s měnícím flitrovým obrázkem - motiv žraloci a dinosaurus, to mělo velký úspěch (HaM). Můj čtyřeleťák dostal halloweenský svítící led balónky (Pepco) a taky se to na oslavě všem líbilo.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    POZITRON: Tusis aspon aktualni zamereni? U nas frci dinosauri, vesmir, roboti (je mu o rok min, ale u kamardcina petiletaka je to ted shodou okolnosti stejny)
    Pak uz podle toho vybrat treba prave to maly lego a ses kralovna.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: do tří set vejdeš i nějaké menší Lego :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nebo do 300. Neco, aby mel radost, takze knizka asi spis ne. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, nemate tip na darek pro kluka, kterymu bylo v cervnu 5 let, cenove tak do 200? Neco, co bych sehnala do nedelniho dopoledne v Praze nebo v nekterem z rychlych eshopu. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam