• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: u nas porad boduji jakakoliv auticka a cokoliv z Cars
    Hot whells... dráha, parkovací dům, autíčka
    a teď ještě frčí Tlapkova patrola a ty mají mraky věci kolem toho (ty jejich zachranářská auta atd)
    ponk má?
    náš si přeje tereňáka na ovládání
    a máme rádi i společenské hry

jinak brusle.. min rok jsme zkoušeli kačenky a jen v tom ťapal, před měsícem jsme byli bruslit a strašně ho štvali, tak jsme mu obuli klasicke brusle a slo mu to mnohem lepe (4 mu budou za mesic)

jo a super doplnek k Duplu je Hubelino (kulickodraha)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ANDREJKA: já mám asi problém s dárkama, který potěší rodiče, ale ne úplně dítě. Jakože třeba kolo je super dárek, ale pokud si ho samo dítě nepřeje, tak nevím....

Takže třeba brusle bych řešila, až si to zkusí a pak bych mu je dala kdykoli.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ANDREJKA: potěší ho?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    COQUINE: Ty mohu doporučit - máme doma a hrajeme s tříleťákem celkem často :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDREJKA: jo a mne se libi tohle, ale nevim, jestli uz na to neni velky? nejak to nedokazu odhadnout https://www.kidtown.cz/kreativni/duhove-kaminky-2/
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ANDREJKA: u naseho ctyrletaka ted frci: Kouzelne cteni, predplatne Puntika, ukulele (jen na delani ramusu), Lego (nedavno tu nekdo zminoval ty 3 v 1 mini sady), fixy a razitka, knizky s Tomasem. Nic moc originalniho, ale treba neco z toho nemate.
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    INUSHKA: Kupovala jsem loni neteri tuhle https://modryslon.cz/cz/details_book?id=66 a muzu rozhodne doporucit. Ma teda verzi A4 klasicky ne takhle nalezato, nicmene knizka je udelana pekne.
    Muj syn ma ty leporela a ty byly taky dobry.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    U nás v pěti letech lidské tělo a atlas světa, obojí dobrý. Ted chce Svět zvířat.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETUL_KA: Dcera v 5,5 letech dostala Lidské tělo.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Bez se podivat do nejake prodejny Albi. Taky jsem hledal a meli k dispozici vsechny k prohlednuti. Konkretni tip ti nedam, hledal jsem pro kluka :)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PETUL_KA: vaham mezi Vecernickovy pohadky a Hrava prirodoveda
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    potrebovala bych poradit jaka knizka na Kouzelne cteni by se hodila pro holku, skoro 5 let. prochazela jsem ten seznam a prislo mi, ze je na vetsinu bud velka (ty od 2 let) a nebo naopak jeste mala (ty pro skolaky). ty logopedicky spis ne.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INUSHKA: ja mam zkusenost i pro starsi a jsou bozi ty knizky!! rozhodne doporucuji
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    LENZIE: Díky :-) Fotit se s tím asi nemusíš, mě by spíš zajímaly ty varianty pro větší děti (uvažuju, že koupím prvňačce jako první čtení), fotky leporela mi asi moc neřeknou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte jestli tohle jde koupit někde v evropě?
    Water Art Paint Set - Minty Moss
    https://mintymoss.com/collections/creative-gifts/products/water-art-paint-set
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    INUSHKA: Máme doma "čtyři roční období". Syn to dostal jako dárek od mojí ségry. Za nás zpracování celkem hezké. Je to v podstatě samolepka nalepená na kartonovém základu leporela. Hrany jsou překryté "látkou - tkalounem". Co se týká textů - je fakt potřeba dát více variant jména, jinak nabouchají to jedno základní a rýmy pak trošku haprují, protože moc/málo slabik. Pokud bys chtěla, nafotím a pošlu do SZ, ať máš lepší představu.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s personalisovanými knihami od nakladatelství Modrý slon? https://modryslon.cz/...=cpc&utm_campaign=Carousel+dyn+-+RMK+-+Knihy+a+Lepo&utm_content=Knihy+a+Lepo
    Líbí se mi ten nápad, ale na internetu čtu dost protichůdné recenze na kvalitu textů i zpracování, tak bych ráda něčí osobní zkušenost.
    REONA
    REONA --- ---
    I u nás Lego u pětileté frčí a je schopna dle návodu dát tak 90% stavby (máme ty 3v1 dinosaury). Stejně tak jsme kupovaly Lego k pátým narozeninám kamaráda. Od jistého věku se opravdu asi s touhle stavebnicí člověk téměř nesplete.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo, ty věky u Lega jsou spíš orientační ohledně toho, že si to asi nezvládne sám postavit, ale radost to udělá každopádně. Náš měl svoje první lego někdy ve dvou a půl (oficiálně jsou od čtyř) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam