• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: jj, B dostala k narozkám CD s pohádkami Čtyřlístku a jede to furt. Vůbec je teď hodně hudebně zaměřená. Kdyby to některé dítě mělo taky, tak je určitě super dárek nějaký snadno ovladatelný přehrávač se sluchátky.

A co mě zaujalo v poslední době (ale nezkoušela jsem):

https://cz.lush.com/products/fun modelovací hmota, která se dá po zaschnutí používat jako mýdlo, šampon, sprcháč nebo nadrobit do koupele - kreativita a užitečnost v jednom

"přírodní" stavebnice Resources (idea - stavění z tvarů, které jsou normálně dostupné v přírodě) https://www.kidtown.cz/hmat/resources-fun-pack-36-pcs/
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: pokud LOLky nemá a vyloženě si je nepřeje, dobrovolně bych jí to nedávala! :))

..a zdá se, že jsme se konečně dostali do fáze, kdy jim knížka nebo audio CD opravdu udělá radost. Jakože jim, ne nám :). Máme na seznamu třeba Atlas mýtů, Atlas monster, Hildu, včera jsem zjistila, že je nový audio CD Hilda a pidilidi, tak to zvažuju, Lotu z Rošťácké ulice chtějí atp.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HONCKA: sorry, já to vztáhla na tu holčičku. Jinak jo, náš má lega haldy a stejně má vybraných ještě dalších asi deset krabic na příští narozeniny a svátky :D a co je šílený, tak si fakt se vším hraje.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    QUANTI: To je jasný, ale pokud ho baví, tak se dokupováním nic neskazí
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PETATA: jestli ráda maluje, u nás je nekonečný zdroj dárků všechny možné přebarvovací fixy, rozmývací pastelky atd. atd. Nedávno jsem koukala (a myslím že jsem tu někomu radila) na spirograf, sady na tvoření z korálků taky. LOL panenky máte? Tahle hrůza už přes rok lomcuje s tou naší :) a letos si nechala dát od babiček Sylvanian Families zvířátka.
    HONCKA: ne pro každého. Náš čtyřleťák si taky nehraje s ničím jiným než s Legem nebo Playmobilem, sedmiletá si to nechá nadělit, složit a pak na to nesáhne.
    PETATA: napíšu, co náš: legoví a playmobiloví policajti, garáž pro auta, hrací sada na průvodčího/výpravčího/policajta (doplň podle preferencí, ještě se dělá pošťák a asi by se našlo i něco pro hasiče), figurky Tlapkové patroly, hračkové jídlo a nádobí, možná puzzle
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    PETATA: u nás si šestiletá (taktéž s narozeninami pro změnu dva dny po vánocích) přeje figurky zvířat, Albi knížku (Přírodu a Dinosaury), gelové fixy/propisky, konkrétního plyšáka. Takže rozptyl velký, to je těžký.
    Asi půjdeme do Meduzária a máme lístky do divadla na Spejbla a Hurvínka, pořád to poslouchají v audio verzi.
    Mladší (snad) dostane retro Polly Pocket - protože ta šestiletá už to má. To jen alternativa k těm pitomým mrňavostem.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PETATA: Lega není nikdy dost, můj kluk (8) si hraje od 4 akorát s legem, ted akorat pridal pokemony a stolni hry
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETATA: Jak jsem psala níže, dcera 6,5 let touží po dekorativní kosmetice. Dostane ještě nástěnku z toho, co by se ti mohlo hodit. Nebo mě napadají ještě vstupenky na něco, co má ráda. A minulý rok jsem sklidila velký úspěch u vícero dětí s touto loutkou na výrobu, to bys mohla uplatnit i u čtyřleťáka, u syna těch nápadů taky moc nemám: https://loutkymasek.cz/cs/107-bud-kreativni
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MONI: s kodem NL12UUBWSC sleva 10 % do 17.12.
    MONI
    MONI --- ---
    PETATA: www.agatinsvet.cz třpytivé tvoření zn. Djeco, nebo cokoliv z toho shopu :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETATA: u nás u stejně starých holek hrozně frčí takové ty vyráběcí věci od Make it real (náramky, náhrdelníky, ozdůbky do vlasů)
    a pak obecně pomůcky na tvoření.
    PETATA
    PETATA --- ---
    a druhý dotaz je kluk, 4 roky, taktéž narozeniny před Vánoci (my to holt umíme naplánovat :) ), svátek měl nedávno

vláčkodráhy máme dvě obří krabice, taktéž Duplo i Lego, ponk, desítky angličáků
    dostane Hotwheels dráhu, novou knížku ke Kouzelnému čtení, ale tím mé nápady končí :(
    jsem letos marná, až se stydím a není čas na bezhlavé procházení obchodů :(
    PETATA
    PETATA --- ---
    prosím, pojďte na mě nasypat nějaké tipy ná dárky pro holku, 7 let
    má týden před Vánoci jak narozeniny, tak svátek a spoustu přibuzných, kteří jí chtějí udělat radost
    nechci ji kupovat desátou Barbie, když si s nimi stejně nehraje, Lego dostane, společenských her máme mraky, všechny možné Pony, Pet shopáky apod

díky za jakékoliv nápady
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Dcera si přeje hru Dr. Bacilová, ale chce to hlavně kvůli bacilům a miskám a rovnou plánuje si s tím hrát po svým - hrát si s nimi na veterinářku nebo tak. Neexistuje nějaká taková ”veděcká” sada, která není na pokusy, nebo i je, a její součástí jsou nějaký potvory aka bacily/viry a nějaké to laboratorní náčiní?

Knihkupectví Luxor – Největší výběr knih v ČR
    https://www.luxor.cz/...a-zbo000022966?gclid=EAIaIQobChMI0rXR6ZCh5gIV2ON3Ch18tQNyEAQYASABEgJe1_D_BwE

Klidně jí pořídím i tu hru, nakonec, nikdo netvrdí, že si nemůžeme zahrát, jestli jestli jste někdo nenarazil na něco ”lepšího”
    RSZ
    RSZ --- ---
    DA_NIELA: dětem kupuju takové dárky, abych se během svátku zabavil i já, a to mám mikroskopem splněno:)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    RSZ: Takovej řez udělá člověk asi i jen tak rukou ;-) Hlavně ať to kida baví. Já už mám mikroskop taky pár let v záložkách.
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: samozřejmě to odpovídá ceně 2kila za celou sadu
    RSZ
    RSZ --- ---
    DA_NIELA: proč v uvozovkách? Mikrotom tam je, žiletkový, a nevypadá to zle, zkusil jsem seříznout stonek kytky z parapetu a funguje to.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    RSZ: Umírám zvědavostí, jak bude fungovat ten "mikrotom".
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ORTWORKA: Krtečkova zahrádka - podle hmatu se loví z pytlíku předměty k danému ročnímu období.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam