• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    PETUL_KA: nasla jsem neco podobneho, ale ta cena!!
    Kuličková dráha Cuboro Basis - Hračky Purco
    https://purco.cz/produkt/kulickova-draha-cuboro-basis/
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    MISHUGE: ty jo, nekde vzadu v hlave jsem si na to vzpomnela, ze jsme si s tim hrali a taky bych to brala!
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Prosim o radu - hleda se drevena kulickova draha z detstvi. Hledam takovou, se kterou jsem si kdysi hravala,) ve skolce. Kostky, dvadry a jine tvary, ktere byly provrtane a stavely se na sebe. Draha byla uvnitr a muselo se to poskladat sikovne, aby kulicka propadla.
    Co jsem videla v nabidce jsou to same lavky a mostiky (Trix). To mi neprijde ono. Nevite, kde by se dala sehnat ta "moje"?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych otázku na tohoto chameleóna. Já si o něm myslím jen to nejhorší a tak ho ježíšek nepřinesl. Dcera ho ale stále chce. Je ta hračka fakt k něčemu? Můžou si s ním děti nějak hrát nebo to brzo přestane fungovat? a nikoho to nebude bavit? máte někdo zkušenost?
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    POZITRON: Tuhle dostal syn vcera a fakt je super. Ve srovnani s tou ikeackou umi mnohem vic veci (digestor huci a sviti, trouba sviti, mikrovlnka huci a sviti...) a vyjde levneji :)
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    POZITRON: Jj to je ona
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Jo, tuhle dostala segry dcera, je bozi. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MYSKAZBRISKA: myslis tuhle? ta vypada dobre. je k ni rovnou i vselijaky prislusenstvi a nad 1000 doprava zdarma.
    PLAYTIVE®JUNIOR Dětská kuchyňka | LIDL-SHOP.CZ
    https://www.lidl-shop.cz/PLAYTIVE-JUNIOR-Detska-kuchynka/p100267011
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    POZITRON: v lidu mají dřevěnou kuchyňku za 1490,má víc funkci než ta z Ikei (světla a zvuk u plotýnek, mikrovlnky, odsávání, trouby, kostky ledu v lednicce). Filip to dostal včera a stále je to hit, předtím si v herničce taky dost hrál s tou jejich z Ikei.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: noo, nez jsem rozklikla odkaz, tak si rikam, ze na barvy my nehrajeme, ale tohle je hodne ruzovy :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Je to tahle: https://m.heureka.cz/detske-kuchynky/aga4kids-kuchynka-dalas/ , uplne barevne pro kluka neni :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: neni alespon podobna? v clovickove maji kuchynky 3, ale deti si tam hraji jen s touhle. plastove zustavaj bez povsimnuti.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Kuchynky ano, ale neni Ikea :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nezbavujete se nekdo z Prahy Ikea kuchynky? Nechci ji kupovat za plnou cenu, kdyz nevim, jestli bude syna bavit dele nez treba par dnu. V hernicce u ni travi spoustu casu, ale znate to, co kdyz se na ni doma bude jenom prasit. Internetovy bazary prubezne prochazim.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Jak jsem tu řešila dilema s kosmetickým kufříkem z Bambule pro dceru a vyhrála to kosmetická taštička s dekorativní kosmetikou Alverde, tak se úspěch dostavil, velký! :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TRISSIE: v klidu, kachna klidne muze zustat u dedy a babicky :) tam se jich vejde fakt hodne :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNAWA: já bych to pochopila u malých věcí (nejošklivější hrnek / vánoční svetr atd) nebo koupě kýče z blesaku (žádná ekologická škoda), pokud je to rodinná tradice. Ale nová zbytečná a nepoužitelná vec, která ani neudělá radost, to mi prijde blby na mnoha úrovních.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SEDJI1: legrační a zlomyslné dárky jsou pro mě level peklo, nedávám a nerada bych dostala.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDJI1: jako asi jsou různé rodiny a různé přístupy, ale relativně drahý dárek, který bude buď v bytě překážet, nebo skončí na smetišti, mi moc jako veselá zábava nepřijde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam