• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    KRKA
    KRKA --- ---
    VENIKA: Tak nějak bych to viděla :)) je to pro dítě ...takže zatím něco do začátku, ale aby to na trávě nestalo
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GOLDBERRY: asi jak kde. Naše děti by si s tím vyhrály, byť, počítám, že převážně jako s nádobíčkem :-). V takovém případě je otázka, jestli tam není zbytečně moc malých serepetiček :-)
    My máme zubaře a vyhrály si s tím svýho času dost, s plastelínou i bez. Ty nástroje jsou fajn, že se dají použít i při běžném hraní na doktora. Čímž nenutím zubaře, jen nadhazuju vlastní úvahy o širším využití
    B4B39198-3283-469B-8F9F-AE6CFDAD732B
    https://www.mall.cz/...bARIsALWiOvSmUG_IGz2cNg0fXT-gDFOJUZFewickOYvBr9qiKjRAN3iBRpGRew0aAtrEEALw_wcB
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Prosím vás, tahle a podobné sady k plastelíně https://www.lidl-shop.cz/...ny-Zmrzlina-12dilna/p100310383?from=recommendation&scenario=also_clicked - je to lapač prachu a vytvářeč bordelu, nebo to vaše děti baví a hrají si s tím? Zvažuju pro 2,5 a 4,5.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    JOPS: Mne se zrovna tenhle dotaz hodi, ptz ho budem kupovat na Vanoce. A za me teda treba max 2k, takze kde ty zacinas, ja uz davno skoncila :)).
    (samozrejme nevim jak Krka)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KRKA: no a kolik do toho chces vrazit ? :) ja si taky chtel koupit nejake auticko na jezdeni, zacal jsem na trech tisicich a mam vybrane auto ted za 18k :) Ale jeste jsem ho nekoupil no :)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    Prosím nemáte někdo tip na nějakou kouzelnickou sadu? Pro věk 8-11 let? Díky.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Tip na nějaké auto na dálkové ovládání, které zvládne i poradny terén? Je jich na vyber hodně, ale raději osobní zkušenost, aby to fakt jezdilo i po zahrade :) díky
    ADD
    ADD --- ---
    KLAIR: Z mé zkušenosti má většina stavebnic smysl až ve chvíli, kdy nahromadíš sad víc. Začalo to megabloksy, kde to začalo být zábavné, až když jsme měli čtyři velké sady, pak duplo, vláčkodráha, magformers, seva, plastoví vojáčci... Když dostanou od někoho něco úplně jiného, hrají si s tím dva dny a pak to odloží, protože to nejde s ničím zkombinovat. Většina stavebnic má ty doplňující sady dostatečně atraktivní, aby to vydalo na samostatný dárek. U vláčkodráhy jsou to elektrické vláčky, letiště, depo,... ale i jednoduché věci typu seva (tři druhy plastových výlisků) se prodávají v tématických sadách jako tank, letadlo, hrad...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KLAIR: roky vždycky rozšiřujeme sady, rozhodně se to osvědčilo.
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: a co auta? ty ho nebaví?
    mám syna ve stejném věku a miluje Hot wheels

miluje jak dráhy v různých sadách, tak angličáky a fakt si s tím teď hodně vyhraje

tohle bylo první, co dostal

Detail produktu - Pompo CZ
    https://pompo.cz/product/25GGP93/mattel-hot-wheels-track-builder-box-plny-triku/?lang=cs

existuje mraky doplňků, garáží, otoček apod

a hlavně těch autíček, to baví i manžela :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    jaké jsou vaše zkušenosti se "sadami"? Můj naturel velí rozšiřovat sady, které máme (například autíčka Multigo). Nebo je lepší jinou věc, protože dítě má pocit, že vlastně dostává "starou věc", když se rozšiřuje?
    díky moc za radu.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Chci se zeptat, má někdo zkušenost s dětskou vzduchovkou?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    ANDREJKA: Mě ještě napadá nějaká desková hra. Dneska je ten výběr dost široký a člověk se nemusí zaseknout na Člověče, nezlob se :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: mám oblíbený tenhle obchod, mužovi jsem letos koupila loďku na dálkové ovládání, aniž bych tomu nějak rozuměla a měla úspěch :-) rckane.cz
    ADD
    ADD --- ---
    KLAIR: Pro začátek stačí jedno větší. Na větší hraní to chce víc dílků. My máme asi dvě sady a pak jsme dokupovali konrétní kusy.
    SARGO
    SARGO --- ---
    KLAIR: Stačí, jak pravila Add, spíš nějaké univerzální též doporučuju. A ještě je výhoda, že na pár dalších svátků / narozenin máte případně vystaráno :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SARGO: staci jedno baleni?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANDREJKA: co KAPLA stavebnice? :-)
    ADD
    ADD --- ---
    SARGO: Zatím jsem nenašli nikoho, koho by to nebavilo. :-) Já si vyrábím ornamenty a hraju si s barvama. :-) Kluci vyrábějí sestře královskou korunu. A někdy postaví megastavbu. Ty jednoúčelové doplňky jsou nejméně populární; nejvíc naopak frčí základní trojúhelníky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam