• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    NIXMA: pro jak starosti holcicku? s tou možností koupání bych to kdyžtak neříkala :)) babyborn se totiž nesmí potápět hlava, a když se potopí, je pak opravdu umění dostat z ní všechnu vodu...
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    panenku jsem nakonec vybrala babyborn. narozdil od bayer mlci a da se koupat ;)
    kocarek bude zminovany bayer, diky za tip
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    ACIDQA: karty nepotrebujete, vzala bych ten vetsi set.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ACIDQA: když jsi zmínila loutky, tak mně se líbí tyhle loutky a dokonce mají polotovary na dotvoření, dokonce to s mou pomocí zvládl tehdy můj tříletý syn, a to holčičky obvykle bývají zručnější :-)
    Buď kreativní, pomůžeme ti vyrobit loutku |Loutky a hračky Mašek
    https://loutkymasek.cz/cs/107-bud-kreativni
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAAYURI: mám vzít ten starter set, kde je 16ks nebo tu větší krabici se 30ks? (V tom starteru setu píšou, že jsou nějaký výukový karty - to potřebujeme?)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ACIDQA: My jsme to M. kupovali snad ve 2,5 letech, miluje to dodnes (4,5 roku) a kdyz koupis zakladni a pristi rok rozsireni, bude to skvely :) V zakladu jsou jen ctverce a trojuhelniky :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAAYURI: jo? Mám je hozený v košíku, ale pořád si nejsem jistá, že to je i pro takhle malý holky :))
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ACIDQA: Magformers! :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj,
    nemáte nějaký super tip na dárek pro 3 letou holku, který bude fakt pecka? :)
    Panenky, barbny, emušáky, plastelíny, tuny lega, albi tužku, kuchyňku, domeček, trampolínu a tak máme.
    Holčička má naslouchadla, takže zvukové hračky u nás nemají význam. Mluvíme doma 3 jazyky, takže knížek, ze kterých čteme a vyprávíme máme hromady i hraček se slovy apod.

Napadlo mě loutkové divadlo.
    Možná nějaká hra? Stavebnice?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: ještě se dají sehnat autosedacky-vajicka, jestli na to máte v autě místo, aby nemusela panenka zůstávat doma :-)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    GOLDBERRY: my jeste mame od babyborn nasazovací jídelní židličku: nasazuje se na stůl a má limitovanou výšku pro stolní desku, takže pro to musíme vždycky připravit extra stoleček. pokud máte ale tenkou stolní desku, je to ideální. holky 2,5r a 4r by si s tím hrály pořád. ještě existují klasické vysoké jídelní židličky pro panenky, sedačka do auta, sedačka na opravdové kolo, palanda, stan, přebalovací taška, ta babyborn má dokonce sama vlastní kolo, nebo i koně....
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    HUJERKA:
    SEBIEN: Vanicku i lahvicky mame.. mame rozmazlene panenjy :-(
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GOLDBERRY: u nás vanička, a ty lahvičky, co zmiňuje Hujerka.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    GOLDBERRY: Dcera má nočníček, rychlozavinovačku a mně se líbí taková ta lahvička s dvojitým sklem, u které to po naklonění vypadá, že mléko ubývá. Teď v sedmi letech ji ty panenky kupodivu chytly hodně a to se nejvíc vyžívá v převlékání.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: tak v tom případě možná fakt to vodítko:-)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    TRISSIE: To máme, byť dost fórové, bylo u kočárku a postýlky z Lidlu (tebou doporučovaný Bayer, kočárek je pořád nejlepší, co jsem kde viděla!), ale jak jsem ani jedno dítě nenosila, tak se neujalo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: nositko! (Můj chytrý mobil tvrdí, že vodítko, ale nevěř mu :-)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Existuje kromě kočárku a postýlky nějaké ultimátní vybavení pro panenky - miminka, které by nutně potřebovala 2,5 letá slečna?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: ano ano, Bayer kočárky jsou neskutečné, dokonce i jejich golfky!!! takové ty, co látka visí na kousku gumičky! unesou patnáctikilovou Barču! :-)
    podle katalogu budou panenky a kočárky v akční nabídce v LIDLu od 12. listopadu, já tehdy kupovala nějaký akční set miminko+hluboký kočárek asi za 1100?
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    NIXMA: Googlila bych Bayer - mají panenek mraky a třeba jejich kočárek zakoupený v Lidlu je skvělý držák.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam