• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ADD
    ADD --- ---
    TRAMIN: Někde to tam píšou. Loni to bylo tak, že ten levnější byl malý (akorát pro dvouletou) a ty dražší byly výrazně vyšší.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Máte prosím někdo doma lego auto na dálkový ovládání? Dcera (5) chce k Vánocům (nespecifikované) auto právě s možností dálkového ovládání a lego miluje, takže se mi to zprvu zdálo jako nejlepší možnej nápad. Dneska jsem ale jedno rychle omrkla při nákupu v Globusu a říkám si, že asi nebude moc "terénní", což? A za sebe bych asi byla radši, kdyby s ním dcera mohla jezdit i venku.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    prosim, ten kocarek Bayern je pro jaky vek? nemam tady metr a neumim si představit vysku. pětiletá ma kocarek golfky a je ji strasne nizko. takze ten hluboky za tisicovku z lidlu by byl dost vysoky?
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    ACIDQA: Syn je ted dostal k 3. narozeninam a ma to obrovsky uspech!:) on si je pral uz dlouho, maji je ve skolce a navic bydlime kousek od obchodu s Magformers, takze denodenne kolem nich chodime ze skolky. Rozhodne doporucuju i nejaky ty kolecka “podvozky” k tomu:)
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    NIXMA: mlčící panenka, která lze i koupat (a odstraněním nožičky pak tu vodu z ní vylít), je i tahle https://www.mall.cz/panenky-miminka/simba-nbb-panenka-miminko-cernousek-30-cm
    Syn (2,5) se s ní celé léto hrál a koupal v bazenku a vydržela bez ztráty květinky.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Btw. máme přímo tuhle koupací panenku, vydává teda zvuky, ale dá se to. Byla u nás jednu dobu hodně oblíbená a nemusí se z ní nic extra vylejvat
    https://www.sparkys.cz/sweetee-panenka-anicka-koupaci
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale ta NERFka musi byt elektricka, protoze manualni nejsou schopne natahnout :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: ehm, univerzalni hracka je NERF pistole :)

mel jsem bratranka se svym triletym klukem, tak jsem mu dal do pazoury elektrickou NERF (vis jak, my dospeli si kupujeme takovyhle blbosti celkem normalne :))) ) a ze zacatku vubec netusil k cemu to je dobry, proste zbrane mu nic nerikali, coz chapu. Tak jsem mu ukazal, co to umi a dela. Ukazal jsem mu jak to nabit, pripravil jsem mu nejake figurky ktere mohl trefovat a byl od nej klid.

a pak jsem tu mel kamaradku, se triletou slecnou a NERF mela hned uspech :) a mam pocit, ze delaji i holcici verze :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    PROMETHEA: nevím, jestli to byla nahoda nebo protože je "čuraci" tak aby se dostalo k těm hadickam uvnitř.. každopádně jiný typ panenky nám zůstal s amputovanou rukou,tak ji máme na hraní na pani doktorku :-)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: u nás byly panenky (mámě dvě) pod vodou pořád. jde to, ale je to vopruz...nejdřív se nechá vyčůrat, pak se musí vymačkat slzy (mačká se hrudník) a voda nechat vytéct nožičkama (ve kterých jsou dírky), a pak to ještě vyklépávám, dokud z nich cáká voda. poprvé jsem právě jen nechala vyléčit vodu, a ty zbytky vody uvnitř pak zasmrádly...tak na to bacha

ZEMINO: nevěděla jsem, že se dá vyndat končetina, to ale situaci dost zjednodušuje :))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ACIDQA: Máme tohle kartónové divadýlko www.kufrik.cz
    a je to super. Fakt syn (4) kolikrát sám po tom sáhne a hraje nám divadlo,.o))), dělal to už loni.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    NIXMA: nevyteče :-) my museli sundat hlavu nebo nějakou končetinu,aby se dostala ven, jinak bylo pod panenkou pořád mokro.
    Nevim, ale jestli to jde u všech typů, my máme čuraci ..
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    PROMETHEA: to diky za upozorneni! pro triletou.. a ta voda z hlavy casem sama vytece, anebo jsou potreba vetsi manevry?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    NIXMA: pro jak starosti holcicku? s tou možností koupání bych to kdyžtak neříkala :)) babyborn se totiž nesmí potápět hlava, a když se potopí, je pak opravdu umění dostat z ní všechnu vodu...
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    panenku jsem nakonec vybrala babyborn. narozdil od bayer mlci a da se koupat ;)
    kocarek bude zminovany bayer, diky za tip
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    ACIDQA: karty nepotrebujete, vzala bych ten vetsi set.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ACIDQA: když jsi zmínila loutky, tak mně se líbí tyhle loutky a dokonce mají polotovary na dotvoření, dokonce to s mou pomocí zvládl tehdy můj tříletý syn, a to holčičky obvykle bývají zručnější :-)
    Buď kreativní, pomůžeme ti vyrobit loutku |Loutky a hračky Mašek
    https://loutkymasek.cz/cs/107-bud-kreativni
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAAYURI: mám vzít ten starter set, kde je 16ks nebo tu větší krabici se 30ks? (V tom starteru setu píšou, že jsou nějaký výukový karty - to potřebujeme?)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ACIDQA: My jsme to M. kupovali snad ve 2,5 letech, miluje to dodnes (4,5 roku) a kdyz koupis zakladni a pristi rok rozsireni, bude to skvely :) V zakladu jsou jen ctverce a trojuhelniky :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAAYURI: jo? Mám je hozený v košíku, ale pořád si nejsem jistá, že to je i pro takhle malý holky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam