• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GOLDBERRY:
    Atlas vyhubených živočichů | Albatrosmedia.cz
    https://www.albatrosmedia.cz/tituly/53811641/atlas-vyhubenych-zivocichu/

Ale proč zrovna koroun, když je (nejen) tam plno půvabnějších tvorů....?

(Taky jsem ho do tý doby neznala)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    SEBIEN: Priznam se ze jsem si ho musela vygooglit. Jak na to u vsech bohu prisla?

Jinak diky za tip na Magformers, vyresily jste mi jedno dite :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SEBIEN: :) bez komentáře. dopisy jeziskovi jsem ještě neměla nervy letos číst, dost se toho bojím... každopádně ale ty tištěný nevypadaj blbě!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HABRENKA: imho by stačilo na obyčejný a zalaminovat. Není úplně výslovný požadavek na 3D. Jen mě fascinuje, co si takový pětiletý dítě může přát :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SEBIEN: vytisknout na 3D tiskárně?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    INUSHKA: obtížně sehnatelný dárek říkáš? Bělka chce přívěsek na batoh v podobě korouna bezzubého.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    JANISKA: Máme od Playmobil todle:

PLAYMOSVĚT - hračky Playmobil | RC Rock´n´Roll playmobil 9091
    https://www.playmosvet.cz/detail/6194402/rc-rock-n-roll-playmobil-9091

ale není to na ven..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    JANISKA: no lego auta na ovládání nejsou do terénu. vždycky nějaké kostky odpadnou. Jedno máme doma a katastrofa je to dálkové ovládání. Jinak doma máme první auto které manžel v makru potkal a dcery ho mají rády. Na ven žádné nemáme
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    INUSHKA: vyloženě duhový to není, nicméně, tyhle BoPo laky máme a fakt jdou krásně sloupnout nebo smýt https://www.sparkys.cz/bo-po-lak-na-nehty-sparkles-modrozeleny
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    ACIDQA: Spíš ne. Viděla ho na nějaké holčičce venku a prý se měnily barvy, když hýbala prstama. Takže předpokládám nějaký takovýhle efekt https://www.postazadaco.cz/...CRFiW8xNLW76dHhTe1hGIqok9PAgnuNk2683CzbdDpzac5M4e4UH7go4YaAk2hEALw_wcB
    Ovšem holčička mohla klidně mít dospělácký, že jo... To jsem si jenom já vymyslela, že bych se chtěla pokusit sehnat dětskou verzi.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    INUSHKA: nemuze myslet tohle?

INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    GALE: Díky, to jsem taky našla a každopádně povedu v patrnosti, jenže jestli dobře vidím, tam není duhový. A ona vyloženě řekla duhový. Vždycky si vymyslí nějakou obtížně sehnatelnou specialitu :-D (loni to byla svítící razítka)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    To dítě mě svými přáními jednou zničí...
    Pětiletá si od Ježíška přeje duhový lak na nehty. Jako jo, vygooglila jsem nějaké laky s duhovým nebo měňavým efektem. Ale jsou to normální dospělácké laky. Což se mi pro takhkle malé dítě moc nelíbí. Existuje něco takového ve zdravotně nezávadné dětské verzi (na vodní bázi)?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ADD: asi pujdu do divadla i magformers, zacinam mit totiz pocit, ze tu stavebnici potrebuju ja. :)
    I kdyz nevim, vcera si cely den hrala se 4ks kuchynskych uterek a vrcholem dne byla vymena pneumatik na mem aute a vozeni se na rudlu, ze ktereho se seskakovalo rovnou do kaluze. :))
    ADD
    ADD --- ---
    ACIDQA: Magformers jsou pecka, ale nevím, jestli přímo v okamžiku předávání. Pecka jsou v té univerzálnosti a výdrži. Pokud má holčička zůstat zírat, tak bych volila loutkové divadlo, hezký princeznovský kostým,... Magformers bych určitě pořídila, klidně i větší sadu než 30 ks (16 je tak pro batole, že to bude dávat k sobě a roztrhávat, nic zajímavého z toho nepostavíš). Ale kdyžtak to doplnila o něco, co vytvoří efekt splněného snu.
    ADD
    ADD --- ---
    TRAMIN: Někde to tam píšou. Loni to bylo tak, že ten levnější byl malý (akorát pro dvouletou) a ty dražší byly výrazně vyšší.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Máte prosím někdo doma lego auto na dálkový ovládání? Dcera (5) chce k Vánocům (nespecifikované) auto právě s možností dálkového ovládání a lego miluje, takže se mi to zprvu zdálo jako nejlepší možnej nápad. Dneska jsem ale jedno rychle omrkla při nákupu v Globusu a říkám si, že asi nebude moc "terénní", což? A za sebe bych asi byla radši, kdyby s ním dcera mohla jezdit i venku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam