• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    REONA: naše dcera kdysi dostala a stále ho mají, kdyby snad oslavenkyně měla delší vlasy, těší s eu nás doma velké oblibě

Zboží.cz | Tisíce obchodů na jednom místě
    https://www.zbozi.cz/vyrobek/tangle-teezer-compact-styler/?varianta=lovely-lama
    REONA
    REONA --- ---
    MYSKAZBRISKA: Krásné, bohužel malé velikosti :-(

BALAENA: Super tip! Poohlédnu se.

AMANT: Díky, taky mrknu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    REONA: co maj skladem mi dycky prislo do prahy do dvou dnu.
    Plyšová lama - plyšové hračky
    https://www.tvplysaci.cz/plysova-lama-plysove-hracky/
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    REONA: ocenila by oslavenkyně ponožky s lamou?
    Dedoles má dvoje i v dětských velikostech a teď začali dělat i kiosky v obchoďácích, ne jen zásilkovku. Snad by je tam měli... (poštou by se to asi nestihlo, navíc poštovné...)
    Prodejny Dedoles | Dedoles
    https://www.dedoles.cz/prodejny-dedoles
    (co se týče rodičů, asi by nemuseli mít námitky - něco dítě na nohách mít stejně musí a časem z nich vyroste a půjdou z domu...)
    REONA
    REONA --- ---
    Ve Sparkys měli plyšovou lamu, ale neskutečně ošklivou :-/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    REONA: nojo, toho jsem se bála :/ fakt během posledního roku nějak vymizely.
    REONA
    REONA --- ---
    QUANTI: Jo, Tigera jsem zkusila včera, neúspěšně :-( To byl docela šok, ještě jsem si říkala Sinsay, ale z on-line nabídky to vypadá, že taky nic. Ale dětem nevysvětlím, že lamy už jsou out!! Asi vyhraje Alza a cokoliv, co stihnou přivézt včas...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    REONA: tyjo, mám pocit, že frčely právě tak před těma dvěma lety a teď to opadá. Zkusila bych Tigera, ale nějakou dobu jsem tam nebyla.
    REONA
    REONA --- ---
    Prosím vás...kdy přestaly frčet lamy??
    Na sobotní oslavu 7. narozenin sháním dárek, oslavenkyně má ráda lamy. Měla jsem za to, že je svět poslední rok až dva zaplaven lamami a bude stačit zajít kamkoliv...a ono ne.
    Dcera by nejraději darovala plyšovou lamu, já mám zase jako rodič pocit, že rozšiřovat sbírky plyšáků si přeje málokterý dospělý. V Alze mají v nabídce samolepkovou knížku apod., ale raději bych mrkla někam do kamenného obchodu. Viděli jste poslední dobou nějaké dětské zboží s motivem lamy?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ANDREJKA: vzit katalog a podivat se?
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    prosím vás lego friends pro devítiletou holku, něco menšího, poradíte? díky
    INXS
    INXS --- ---
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: pokud není nějaký vyloženě zdatný v malém legu tak dřevěnou, náš chlapec si s ní dost hrál minimálně do osmi.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANNAWA: to jsem tušila, a co bys teda myslela pro šestileťáka? Nějakou menší sadu tý dřevěný?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: lego dráha není tak robustní a imho ani zdaleka tak variabilní, i když samozřejmě nevím, jak moc variabilní jste měli tu dřevěnou, my jsme v tom měli menší jmění. Našeho b ta lego zdaleka tak nechytla jako kdysi dřevěná.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: možná i dyl.... odted urcote do 3.10.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KLAIR: vím, vím :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    QUANTI: nasel by tam par znamych kpusku :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KLAIR: moc děkuju, zeptám se, jestli by to bylo schůdný řešení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam