• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Máte prosím tip, co skoro dvouleté k Vánocům a narozeninám? Klasika - po bráchovi má spoustu věcí - Duplo, Mag Formers, vybavenou kuchyňku, mrtě knížek, kočárek už taky bohužel dostala, panenky ji úplně nijak zvlášť neberou. Kreslení nebo tvoření ji taky nebaví, u všeho se vzteka. Zatím jsme vymysleli nějakýho poníka/jednorožce, ale babičky už jsou netrpělivý, že furt nemají tip, co koupit vnučce.. 🤦
    Díky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PETATA: my s ni jezdit nechceme :))
    Volant pise v recenzich fakt hodne lidi, tak to asi nebude jen vas kus. Moc diky za zkusenost!
    PETATA
    PETATA --- ---
    ACIDQA: máme ty, na které odkazuješ
    Volant nám vypadává, i když si myslím, že je to chyba našeho kusu
    Co beru jako pozitivní, že na tom můžu jet i já sama či s dětmi a.to nejsem žádné tintítko
    Když byly malé, jezdila jsem raději s.nimi
    Mají velmi pevné to lanko vpředu, takže se na tom dají děti i táhnout
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ACIDQA: v rámci bezpečnosti jsou imho lepší boby z kterých se snadno vypadne, když děcko nad tím ztratí kontrolu, tak s sebou placne do sněhu místo toho aby to naborilo do stromu
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MYSKAZBRISKA: moc děkuji! Postoupily do nejužšího výběru. :)
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    ACIDQA: syn má tenhle https://m.alza.cz/sport/alpen-gaudi-double-race-s-volantem-modry-d5145252.htm, brzdit a zatáčet zvládl už minulý rok ( v necelých třech letech), na boby se vejdou i dvě děti, nebo dospělý s dítětem. Dobře se táhnou a dítě nesedí plastem rovnou na sněhu, takže mu není zima od spoda. Ale protože mají pod plastem kovovou konstrukci, tak je malé dítě do kopce neuveze ( u staršího dítěte už tenhle problém předpokládám nebude).
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj,
    opět si jdu pro radu zkušenějších. Ježíšek shání boby s volantem a brzdou. Pro malou holku. Cena nerozhoduje, kvalita a bezpečnost jo.

Myslela jsem, že chci tyhle: https://www.4kids.cz/plastkon-nimbus-ice-modra?gclid=CjwKCAjwzt6LBhBeEiwAbPGOgfVgSFt6HlUU1sIWnNJKG4LsA6o1uO07RcxcrYZRN8m3R0nO1HFAWBoCOycQAvD_BwE

Ale recenze praví, že na nich děti kloužou, v zatáčkách vypadávají, volant nedrží a brzdy nebrzdí…

Nemáte někdo zkušenost nebo lepší tip?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MASOUMEH: potvrzuju, máme ty Motoroly a jsou fajn.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: uzjedu.cz
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    KUBLAJ: už som sa stretla aj s vysielačkami Tlapková patrola, ktoré nedosiahli z jedného konca záhrady na druhý. Považujem ich za najlacnejšie dospelácke :-)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Díky za tipy. Ty TLKR mi přijdou dětský dost teda :)
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    KUBLAJ: My máme Sencor SMR112 a Motorola TLKR T42 (tam mi príde dobrá sada 3 kusov a) pretože časom sa jedna stratí a b) pre každé dieťa jednu a jednu pre rodiča). Sú OK. Detské mi prídu zbytočné.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    KUBLAJ: Sencor SMR 600.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    A ještě se zeptám na tip na dálkově ovládané auto, 5-6 let, absolutní nutnost je možnost vypnout zvuk, pokud to nějaký má, ale aby šlo auto dál používat, tj. ne že se vypne celé. Aby se dalo řídit (máme takový šunt, co prostě jen jezdí vpřed/vzad), ideálně i na ven. Obzvlášť uvítám, když to bude nějaká značka, co jde koupit na Amazonu, protože to bude tip pro tchána, co zásadně objednává na Amazonu a nechává nám to poslat přímo domů (nebydlíme v ČR). Díky moc.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    máte tady někdo zkušenost s kupovanými věcmi od pipasíka? ty věci ke stažení zdarma se mi graficky moc líbí, tak jestli jsou ty placené taky tak super. díky
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KUBLAJ: zkušenost s vysílačkami z Tchiba i Lidlu dobrá.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Uvažuju k vánocům nadělit dvěma klukům vysílačky. Máte nějakou zkušenost? Nechci něco, kde nebude rozumět co člověk na druhý straně mluví nebo aby vysílačky ztratily kontakt po dvaceti metrech. Klidně koupím radši něco dospěláckýho, co obslouží dítě, než vyhodit prachy za nefunkční věc.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: ježiš, Strašidelnická vypadá úplně skvěle, to musím koupit k Vánocům :))
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: knížka Strašidelnická, i když nevím, jestli už pro 4,5, ale asi proč ne, mladší bylo asi 5, když jsme to měli prvně, a není to teda o stavení, prostě příběh, kde hraje roli metro a jeho obyvatelé. No a když jsme to cetli, průběžně jsme nahlíželi do Nádech, výdech, což sice je o stavení, ale zase hlavně těch výdechů a dětská knížka to taky není :). Ale je krásná a i naše holky, tehdy 5 a 6 to docela ocenily, když jsme v tom ověřovali a dohledávali detaily z ty Strašidelnicky https://fanshop.dpp.cz/produkt/kniha-nadech-vydech-2-doplnene-vydani--183
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    My pořídili triko s metrem a je to u malýho momentálně nejoblíbenější kus oblečení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam