• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    POZITRON: my čtyřletému budeme kupovat koloběžku - sám o ní básní už dva měsíce. Mag Formers jsou super, jen to chce koupit toho víc, loni dostal sadu 64 dílků a nic moc z toho postavit nejde.

To lego mladší požírá? Taky jsem se bála, ale mladší to nejí, max se v tom rochni nebo nandava panáčkum čepice. Takže teď je lego u nás největší hit, k Vánocům dostane průzkumnou oceánskou loď. Ale on je fakt tip, kterej se zavře na dvě hodiny do pokoje a tam si staví svoje věci
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    COQUINE: díky! Havran je super, máme, utukutu byl asi největší propadák ze všech dárků a po půl roce jsem ho prodala:/ ale batůžek je super nápad, to si ukládání k březnovým narozeninám!
    Modelína zní taky dobře, sice to asi skončí jako jedna velká chlupatá koule, ale chvíli by jí to mohlo zabavit.

PROMETHEA: díky, košíček s ovocem zní dobře a zkusím něco na panenku..

Fakt nechápu, co kupující rodiče třetím nebo čtvrtým dětem? Dyt fakt všechno musí mít:))))
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    POZITRON: seva
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    POZITRON: magformers jsou láska i pro mne....

a nebo hubelino..... k duplu.... starší se mnou staví, mrne pouští kulicky
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ja bych potrebovala tip na darek pro cerstve ctyrleteho. Mel ted asi rok intenzivni dinousauri obdobi, to uz docela odezniva. Kolo dostal loni, ale nejevi o nej zajem. Mozna nejaka stavebnice. Mame hromadu lega, zatim jsme ho nevytahli kvuli mladsimu, takze lego zatim ne. On si tedy hraje i s duplem, ktereho mame hromadu vcetne vlacku, vlastne proc ne, i kdyz je to pro mensi, kazdopadne nejaka dalsi stavebnice by byla myslim fajn.
    Magformers by mohlo bavit i ctyrleteho? Co je ted z hracek hit pro takhle stare deti? Auta na ovladacky mame, to ho moc nebavi.
    DASIK
    DASIK --- ---
    VERCA_ZABA: Par tipu, co melo u nas v tomto veku uspech: Skakaci kralik Raffy, hra Ovocny sad, duplo domecek 10929, jednoducha puzzle, krajeci zelenina, …
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: ještě košiček s ovocem z ikey, sponky nebo látková čelenka do vlasů, hezké šatečky..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    COQUINE: přimlouvám se za playdoh. u nás hit.
    jinak k druhým narozeninám pro druhou holčičku byla ještě sada dětských příborů (uznávám, že to není moc vánoční, ale opravdu ji to k těm narozeninám nadchlo :) a zástěrka na vaření, boty pro panenku :)
    a k Vánocům loni děti nadchla čelovka: to by mohlo bavit už i dvouletou.

jinak knížky a puzzle jsou taky vděčné
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    VERCA_ZABA: u nas v tomhle veku a vlastne i ted play doh modelina. jo ale jestli to spada pod tvoreni, tak nic... kupovali jsme prvni deskovku - havrana, prkno utukutu, batuzek (chapu, neni hracka, ale byl to cas, kdy si pomalu zacali nosit svoje veci), magpad, magneticka hra https://www.agatinsvet.cz/magneticka-kniha-princezny/ .
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANDREJKA: díky, odrážedlo, helmu i obrovskou bednu kolejí máme:))

TRISSIE: kreslení vodou mi úplně vypadlo, díky! a Duplo kouknu, co vůbec je za nabídku. Je fakt, že jsme jeli samý vlaky se synem
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VERCA_ZABA: takový to kreslení vodou jste zkoušeli? je to trochu míň háklivý na techniku, tak by to mohlo bavit :-)
    a jinak DUPLO se snese vždycky na větší hromadu, aspoň teda tak to říkám prarodičům já :-)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    VERCA_ZABA: my k druhym narozkam davali kolobezku, odrazedlo, helmu. pak drevenou vlackodrahu taky kolem toho veku.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Máte prosím tip, co skoro dvouleté k Vánocům a narozeninám? Klasika - po bráchovi má spoustu věcí - Duplo, Mag Formers, vybavenou kuchyňku, mrtě knížek, kočárek už taky bohužel dostala, panenky ji úplně nijak zvlášť neberou. Kreslení nebo tvoření ji taky nebaví, u všeho se vzteka. Zatím jsme vymysleli nějakýho poníka/jednorožce, ale babičky už jsou netrpělivý, že furt nemají tip, co koupit vnučce.. 🤦
    Díky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PETATA: my s ni jezdit nechceme :))
    Volant pise v recenzich fakt hodne lidi, tak to asi nebude jen vas kus. Moc diky za zkusenost!
    PETATA
    PETATA --- ---
    ACIDQA: máme ty, na které odkazuješ
    Volant nám vypadává, i když si myslím, že je to chyba našeho kusu
    Co beru jako pozitivní, že na tom můžu jet i já sama či s dětmi a.to nejsem žádné tintítko
    Když byly malé, jezdila jsem raději s.nimi
    Mají velmi pevné to lanko vpředu, takže se na tom dají děti i táhnout
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ACIDQA: v rámci bezpečnosti jsou imho lepší boby z kterých se snadno vypadne, když děcko nad tím ztratí kontrolu, tak s sebou placne do sněhu místo toho aby to naborilo do stromu
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MYSKAZBRISKA: moc děkuji! Postoupily do nejužšího výběru. :)
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    ACIDQA: syn má tenhle https://m.alza.cz/sport/alpen-gaudi-double-race-s-volantem-modry-d5145252.htm, brzdit a zatáčet zvládl už minulý rok ( v necelých třech letech), na boby se vejdou i dvě děti, nebo dospělý s dítětem. Dobře se táhnou a dítě nesedí plastem rovnou na sněhu, takže mu není zima od spoda. Ale protože mají pod plastem kovovou konstrukci, tak je malé dítě do kopce neuveze ( u staršího dítěte už tenhle problém předpokládám nebude).
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj,
    opět si jdu pro radu zkušenějších. Ježíšek shání boby s volantem a brzdou. Pro malou holku. Cena nerozhoduje, kvalita a bezpečnost jo.

Myslela jsem, že chci tyhle: https://www.4kids.cz/plastkon-nimbus-ice-modra?gclid=CjwKCAjwzt6LBhBeEiwAbPGOgfVgSFt6HlUU1sIWnNJKG4LsA6o1uO07RcxcrYZRN8m3R0nO1HFAWBoCOycQAvD_BwE

Ale recenze praví, že na nich děti kloužou, v zatáčkách vypadávají, volant nedrží a brzdy nebrzdí…

Nemáte někdo zkušenost nebo lepší tip?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MASOUMEH: potvrzuju, máme ty Motoroly a jsou fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam