• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KLAIR: tohle jsem prekhledla, prosim te, proc musi byt ta nova? Ja mela za to, ze maji dozivotni zaruku a kdyz mam doma xy moc knizek, tak co bych pak s nimi delala? Doma uz neni zadna puvodni tuzka a vsechny jsou vymenene za nove.
    Ale uznavam, ze mam doma vic albi tuzek, nez deti.

Prosim Vas, nekde jsem tu zahledla sadu malych auticek, letadel a lodi na slozeni, jako malou pozornost pro spoluzaky a kamarady, ale nedari se mi tohle dohledat. Netusite o co se jednalo?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KACHITA:
    LADY_MYSKA: tak tuzku v prodejne albi dnes vymenili. super.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    POZITRON: menila jsem i starou, co prestala fungovat. Menila jsem u Dobrovskeho, kde jsem je pred lety kupovala kus za kus
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    POZITRON: měnili jsme asi před 3mi měsíci a v pohodě
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KLAIR: jj, mame tu novou s modrym logem. zitra zkusime a dam pak vedet. treba se cerstva zkusenost bude nekomu taky hodit.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    POZITRON: poslední info co mám je, že ano. nemám zkušenost.
    ale musí to být ta nová
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Zeptam se i tady. Nemate, prosim, nekdo zkusenost s vymenou albi tuzky z posledni doby, jestli stale plati, kdyz se nam rozbila, ze nam ji v jakekoli prodejne albi vymeni?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak chlapeček propadl ohni. Hrozně moc. pár svíček, špejle, krabička sirek (zapaluje od svíček a zapaluje další svíčky....)
    nenapadá vás, co ještě by ho mohlo potěšit? Líbilo by se mi něco jako ohňová laboratoř....? ale to je asi blbost, co?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Narazila jsem na hezkou českou firmu, co dělá dřevěný herní sady
    puun - dřevěné hračky a dekorace pro děti i dospělé
    https://www.puun.cz/index.html

Nemáte někdo doma?
    ADD
    ADD --- ---
    KLAIR: V tom případě zipová kabelka není to, co hledáš. Kapsičkovou dětskou kabelku jsem, bohužel, nikde neviděla.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ADD: co nejvíc kapsiček
    ADD
    ADD --- ---
    KLAIR: To je jeden zip, z kterýho spojením vznikne kabelka. Jde ti o co nejvíc zipů nebo co nejvíc kapsiček? Zipové kabelky z principu nemají kapsičky žádné, jen jeden hlavní prostor.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ZEMINO: napsala jsem, ale nezdá se, že by se od 2017 něco dělo

a nevím, jestli ty zipy jdou opravdu otevírat.... uvidíme.... díky za tip
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KLAIR: a co taková zipkabelka? 😀 treba http://www.ziptasky.cz/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    a já potřebuju najit dětskou kabelku, co má co nejvíc zipu.....
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SEBIEN: Bydlím na konci světa, potřebují určitě nakoupit online. :(

PETATA: nalepovací by mohly být taky super, děkuji za tip!
    PETATA
    PETATA --- ---
    SUFFOCATE: teď jsem v Sinsay zahlédla i nalepovací, taky zajímavé řešení

Sada 12 nalepovacích náušnic, SINSAY, 7367F-45X
    https://www.sinsay.com/cz/cz/7367f-45x/naklejki-na-uszy-d-12e-si?gclid=CjwKCAiA-9uNBhBTEiwAN3IlNGJoAK5_eD8UuA7hlXPABUMS-t5-HyqtJZmED9CY5c8V95JVvmqcTBoC86sQAvD_BwE
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Mívají v Tescu, CaA, Clairs a podobně.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Prosím není to úplně hračka, ale sháním nacvakávací náušnice, prostě náušnice pro dítě bez dírek. Nemáte nějaké tipy?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: a teda mě osobně přijde (hlavně pro důchodce) lepší smartphone s whatsappem (teď pominu problém ochrany soukromí), protože tam mají mnohem víc obrázků v reálném čase. naše babička má takhle skupinu vnoučata, a dostává tam fotky pravnoučat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam