• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DASIK: vcera rano na Chodove nechteli nic, jenom tuzku. jenom teda mam dojem, ze se tato sluzba tyka jen tech s modrym logem, ne starsich se zlutym.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ELIDOR: my měli, nějakej obyč, docela malej, nastavený random střídání fotek. Bylo to docela fajn si takhle průběžně ty fotky připomínat. Náš se rozbil, není to must-have věc, ale mrzelo nás to. Záleží, na co si představuješ, že bude
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem teď nechávala vyrobit fotomagnetky a musím říct, že jsem dost nadšená. Já na doporučení objednávala na https://www.24print.eu/, magnetky jsem objednávala v neděli a vyzvedávala v Zásilkovně ve čtvrtek.
    Vím, že dnes je na to pozdě, ale do budoucna jako tip, i když tady poněkud OT. Původně jsem chtěla nechat udělat fotoknihu pro dědu (92 let), ale mamka přišla s tímto tipem, protože magnetky budou na lednici a tím pádem pořád na očích.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    DASIK: Stačí tužka. A jde vyměnit i stará, kamarádi měnili v říjnu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ELIDOR: Táta ho měl v práci na stole a každý den si přepnul na jiný obrázek, ale co je doma v důchodu leží rámeček ladem.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    DASIK: ja vzdy mela jen tuzku a menila z ruky do ruky
    DASIK
    DASIK --- ---
    K te vymene Albi tuzky musim prinyst doklad o koupi, nebo staci dojit s jen s tuzkou?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TRISSIE: ne, jednalo se o sadu malych drevenych modelu ( cca 5 - 6 ks v baleni)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LADY_MYSKA: nemohl to být Malý Mechanik od Made?
    ale teď mi narychlo nejde najít ta jejich nejmenší sada, to bylo kolem 70Kč za jednu stavebnici.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KLAIR: tohle jsem prekhledla, prosim te, proc musi byt ta nova? Ja mela za to, ze maji dozivotni zaruku a kdyz mam doma xy moc knizek, tak co bych pak s nimi delala? Doma uz neni zadna puvodni tuzka a vsechny jsou vymenene za nove.
    Ale uznavam, ze mam doma vic albi tuzek, nez deti.

Prosim Vas, nekde jsem tu zahledla sadu malych auticek, letadel a lodi na slozeni, jako malou pozornost pro spoluzaky a kamarady, ale nedari se mi tohle dohledat. Netusite o co se jednalo?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KACHITA:
    LADY_MYSKA: tak tuzku v prodejne albi dnes vymenili. super.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    POZITRON: menila jsem i starou, co prestala fungovat. Menila jsem u Dobrovskeho, kde jsem je pred lety kupovala kus za kus
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    POZITRON: měnili jsme asi před 3mi měsíci a v pohodě
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KLAIR: jj, mame tu novou s modrym logem. zitra zkusime a dam pak vedet. treba se cerstva zkusenost bude nekomu taky hodit.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    POZITRON: poslední info co mám je, že ano. nemám zkušenost.
    ale musí to být ta nová
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Zeptam se i tady. Nemate, prosim, nekdo zkusenost s vymenou albi tuzky z posledni doby, jestli stale plati, kdyz se nam rozbila, ze nam ji v jakekoli prodejne albi vymeni?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak chlapeček propadl ohni. Hrozně moc. pár svíček, špejle, krabička sirek (zapaluje od svíček a zapaluje další svíčky....)
    nenapadá vás, co ještě by ho mohlo potěšit? Líbilo by se mi něco jako ohňová laboratoř....? ale to je asi blbost, co?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Narazila jsem na hezkou českou firmu, co dělá dřevěný herní sady
    puun - dřevěné hračky a dekorace pro děti i dospělé
    https://www.puun.cz/index.html

Nemáte někdo doma?
    ADD
    ADD --- ---
    KLAIR: V tom případě zipová kabelka není to, co hledáš. Kapsičkovou dětskou kabelku jsem, bohužel, nikde neviděla.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ADD: co nejvíc kapsiček
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam