• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TRISSIE: no přesně
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KLAIR: k 2.narozeninam bych jako kočárek pořídila takové ty golfové hole.. je to malé, lehké.. ty klasické si užívá dcera až teď v 5
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KLAIR: nelze odolat...

KLAIR
    KLAIR --- ---
    já vím, že se to tu objevuje pořád dokola, ale blíží se chlapečkův svátek (jsou mu 4,5 roku) a holčiččiny druhé narozeniny.....

a já bych asi pro holčičku chtěla panenku a ?kočárek, ale netuším, jestli si s tím bude hrát a jak. Každopádně v herničkách si vezme kočárek a nějaké miminko a vozí to, ale vydrží jí to i doma? Nebo existuje něco jiného, co nutně potřebujeme..?

A chlapec - ráda bych mu koupila kolo, ale bude to brát jako zradu, protože ho děda učí jezdit na kole, ale to kolo u dědy je fakt těžké a on to neutáhne, takže kolo nechce.... existuje nějaké úžasné kolo, co by ho potěšilo? (ještě s něčím, samozřejmě)

a já bych s nima ráda jezdila, takže bych si taky potřebovala koupit kolo (moje je 20 let staré a navíc je u babičky), ale nevím, jestli chci tu sedačku dozadu, aby mi dítě nemuselo koukat na zadek....
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ZEMINO: tak nejaky arduino kit, nebo ma boffin radu rozsireni a taky je verze magnetic, ktera vypada vic cool, videla jsem ji na makers fair.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    PETUL_KA: dík, ten jsem u nich obdivovala minule.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ZEMINO: boffin
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Máte nějaké tipy na dárek pro 10 leteho kluka? Zatím mám v plánu nějaký gamebook..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    PLECH
    PLECH --- ---
    Kolem tech sesti let
    PLECH
    PLECH --- ---
    ANDREJKA: Moje deti si s merkurem hraji hrozne rady, porad zadoni. A zvladaj to jakz takz samy, pokud nemaj ambice, aby byly veci pevny nebo podle navodu:) spis je problem, ze se to hned rozbordeli a poztraci. Je to mrnavy vsechno.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    A ještě se zeptám na tipy na stavebnice pro 6 let. Koukám na Merkur, ale obávám se, že jestli přijde s tím, že potřebuje pomoct, tak si ani neškrtnu (koukala jsem na návod k Fire Set). Sevu máme několik setů, to zvládá sám, baví ho to, další už ale asi nepotřebujeme. Lego ho zase až tak nechytlo.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Hledám někoho, kdo měl před tak 30 lety stavebnici Variant a zároveň zná tu, co se dá koupit dneska. Díly vypadají úplně stejně, ale chtěla bych vědět, jestli z toho jdou postavit i stejné věci jako kdysi - jestli je tam obdobný počet kusů atd. Jako asi je to marný, ale zkouším to. Díky
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    NICKIE: https://www.megaknihy.cz/ceske-pohadky/305563-sedik-a-bubi.html
    manzele Stary maj skvely knizky, doporucuju jakoukoliv. tahle je specialne pro zacinajici ctenare. kdyby si narazila na neco v duchu Brumly a Remcika, dej vedet, taky je to u nas hit.
    PROMETHEA: https://www.mall.cz/nocni-osvetleni/webhiddenbrand-ovecka-sam-treninkovy-budik-s-nocnim-svetlem-seda
    "ovce za 10 minut zavira oci" docela funguje na nahnani do postele.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: nalezeno, děkuji
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ELDERIK: to zní dobře. budu tedy googlit “chytrá žárovka”? :)
    DASIK
    DASIK --- ---
    ELDERIK: To je dobry reseni. Nebo kombinace se zatemnovacimi zavesy/venkovnimi zaluziemi, chytra zarovka v hlavnim svetle a nastavit pozvolne rozsviceni (zarovky bez barev jsou i levnejsi)
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    PROMETHEA, ZEMINO: Dá se to řešit za pomoci chytrého světla/žárovky a časovače na mobilu. Kdy necháte žárovku svítit jednou barvou v noci a jinou ve dne. A dítě ví, že dokud je to tahle barva tak je ještě brzo.
    DASIK
    DASIK --- ---
    PROMETHEA: My mame Groclock … ale prijde mi, ze to pro sestiletou bude uz zbytecy - jen na chvilku, digitalni cas se treba brzy nauci
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PROMETHEA: myslíš něco takového?
    Pabobo Kid´Sleep tréninkový budík Classic White | MALL.CZ
    https://www.mall.cz/nocni-osvetleni/pabobo-kidsleep-treninkovy-budik-classic-white
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam