• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TRISSIE: u nás právě s golfkami litala jako éro,když měla ty 2-4 roky.. ten větší kočár užívá až teď v 5-ti letech, kdy přikrývá panenky a je "disciplinovana" 😀
    Pamatuju na neteř, když dostala ten kočár, co teď má moje holka, když ji byly 2 roky a nešla za tím kočárem vůbec vidět a tím pádem ani na cestu neviděla.. taky s ním jezdila až později
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TRISSIE: s Bayer Design souhlasím, že jsou super. A dělají i vyšší, kolem 80cm, takže s tím můžou jezdit i starší děti (4+). Právě že 3.5 letá od těch golfek teď už vyrostla, tak si zaslouží něco většího, zrovna dneska jsem vyzvedl tenhleten a dostane ho v červnu k svátku. Důležitá jsou ta otočná kolečka vepředu, jinak se s tim blbě manipuluje.

Bayer Design Kočárek pro panenky City Neo | Lidl.cz
    https://www.lidl.cz/p/bayer-design-kocarek-pro-panenky-city-neo/p100238293003

Obecně ale, na takové tahání na doma a občas ven na hřiště, se přikláním k těm golfkám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    půjdu proti proudu, ale golfky nikdy nebyly tak oblíbené, jako normální sporťák pro panenky - do kterého se dá narvat daleko víc plyšáků/panenek/jiných věcí.
    (máme oboje a navíc ještě i hluboký, a do toho se samozřejmě vejde plyšáků úplně nejvíc :-)

značku doporučuju Bayer Design, je to absolutní držák. Ty původní, co dostaly dvojčata na Vánoce 2014, stále ještě uvezou sedmnáctikilovou Báru :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KLAIR: panenku v tom vozí/vozila Baby Born, ale jen proto, že jí to koupila prababička. Jinak by v tom vozila, co by se doma našlo - plyšový Olaf, veverka, medvídek, je to fuk. Myslím že dvouleté slečně bude bohatě stačit ten kočárek :) Jinak pokud by se trvalo na panenkách, tak bych pro takhle malé dítě bral nějakou měkkou, hadrovou. Jen bych si nějak pohlídal, jestli jde strčit do pračky

Levné Hadrové panenky | MALL.CZ
    https://www.mall.cz/hadrove-panenky?o=_price
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TOOMIX: a ještě řeším teda panenku... jestli koupit nebo ne...?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KLAIR: holčičce určitě golfky. Koupili jsme kdysi na mallu ty nejlevnější a bez problému fungují i o rok a půl později. Hlavně pak začala mít ráda chůzi venku, dřív pár kroků a řev, že chce být vezena v kočárku, jakmile dostala tyhle golfky a panenku, tak nebyl problém ujít třeba 500m na hřiště

Bayer Design Golfový kočárek Buggy | MALL.CZ
    https://www.mall.cz/panenky-kocarky-domecky/bayer-design-golfovy-kocarek-buggy-bila-ruzova
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    KLAIR: Hledala bych mezi ultralehkými koly, třeba Woom. Mrkni na www.neobycejne.cz
    Jsou strašidelně drahá, ale obě naše děti je mají a jsou skvělá. Nicméně jezdí poměrně hodně, neb nás kolo baví všechny.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TRISSIE: no přesně
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KLAIR: k 2.narozeninam bych jako kočárek pořídila takové ty golfové hole.. je to malé, lehké.. ty klasické si užívá dcera až teď v 5
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KLAIR: nelze odolat...

KLAIR
    KLAIR --- ---
    já vím, že se to tu objevuje pořád dokola, ale blíží se chlapečkův svátek (jsou mu 4,5 roku) a holčiččiny druhé narozeniny.....

a já bych asi pro holčičku chtěla panenku a ?kočárek, ale netuším, jestli si s tím bude hrát a jak. Každopádně v herničkách si vezme kočárek a nějaké miminko a vozí to, ale vydrží jí to i doma? Nebo existuje něco jiného, co nutně potřebujeme..?

A chlapec - ráda bych mu koupila kolo, ale bude to brát jako zradu, protože ho děda učí jezdit na kole, ale to kolo u dědy je fakt těžké a on to neutáhne, takže kolo nechce.... existuje nějaké úžasné kolo, co by ho potěšilo? (ještě s něčím, samozřejmě)

a já bych s nima ráda jezdila, takže bych si taky potřebovala koupit kolo (moje je 20 let staré a navíc je u babičky), ale nevím, jestli chci tu sedačku dozadu, aby mi dítě nemuselo koukat na zadek....
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ZEMINO: tak nejaky arduino kit, nebo ma boffin radu rozsireni a taky je verze magnetic, ktera vypada vic cool, videla jsem ji na makers fair.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    PETUL_KA: dík, ten jsem u nich obdivovala minule.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ZEMINO: boffin
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Máte nějaké tipy na dárek pro 10 leteho kluka? Zatím mám v plánu nějaký gamebook..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    PLECH
    PLECH --- ---
    Kolem tech sesti let
    PLECH
    PLECH --- ---
    ANDREJKA: Moje deti si s merkurem hraji hrozne rady, porad zadoni. A zvladaj to jakz takz samy, pokud nemaj ambice, aby byly veci pevny nebo podle navodu:) spis je problem, ze se to hned rozbordeli a poztraci. Je to mrnavy vsechno.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    A ještě se zeptám na tipy na stavebnice pro 6 let. Koukám na Merkur, ale obávám se, že jestli přijde s tím, že potřebuje pomoct, tak si ani neškrtnu (koukala jsem na návod k Fire Set). Sevu máme několik setů, to zvládá sám, baví ho to, další už ale asi nepotřebujeme. Lego ho zase až tak nechytlo.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Hledám někoho, kdo měl před tak 30 lety stavebnici Variant a zároveň zná tu, co se dá koupit dneska. Díly vypadají úplně stejně, ale chtěla bych vědět, jestli z toho jdou postavit i stejné věci jako kdysi - jestli je tam obdobný počet kusů atd. Jako asi je to marný, ale zkouším to. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam