• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    přidávám taky nyxí radu, náš pětiletý taky dostal starší digital Olympus, který už nepoužíváme a spokojenost na obou stranách. Mladší dcera mu ho pořád brala, tak tchán vyhrabal taky svůj starý malý kompakt a teď fotí oba dva
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KLAIR: nyxi odpoved. moje od 3 foti mym starym digitalnim olympusem. je nadsena, ze ma svuj fotak, nic nam nebere, muze si je prohlizet, hry to nema. win win, mne by lezel v supliku.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    KLAIR: my jsme na bazaru poridili nějak starý digitální asi za 500 a spokojenost.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ty jo, myslela jsem cenu spíš do tisíce. jako že jeho fotky většinou nemají ani hlavu, natož patu
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    KLAIR: my mame kidizoom, jsme spokojeni. a myslim, ze se tam ty hry daji vypnout/zablokovat. ale ani u synovce ani u mych deti ty hry, co tam jsou netahnou zdaleka tak jako fotak..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Foťák po sto prvý...

prosím vás, děstký foťák pro pětileťáka. a úplně ideálně aby tam nebyly hry. Všechny fotáky inzerují jako obrovskou výhodu, že mají hry. Já nechci hry. Já chci, aby mi přestal brát mobil s tím, že něco potřebuje vyfotit.
    BAVLNA
    BAVLNA --- ---
    Dcera 4,5 roku už druhý rok opakuje přání "monstrtrak" pod stromek. Uspokojena angličákem před rokem už ale letos dodala - na ovládání/vysílačku.
    Máte prosím nějaký tip na něco robustního = nezničitelného? Jak auto, tak ovládání? (ne že by byla neopatrná, ale ...)
    Díky moc za jakýkoliv tip
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Děti chtějí koupit pod stromek japonskou hru Kendama rozumím tomu jak pes petrželi, co jsem se díval ceny se pohybujou od 100 do 1700.
    Jestli jste se s tím někdo setkal, mohli byste mi poradit konkrétní? Chtěl bych, aby byly 2 barevné varianty (aby si je děcka nepletly).
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: mame (nedobrovolne) roboslona, obcas je to bavi, dela to strasnej ramus, uprimne to nesnasim a vzdy ho uklidim :D
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: A zrovna je na ně sleva:
    VÝPRODEJ MAGNETICKÝCH KALENDÁŘŮ: SLEVA 20 %
    S kódem VYPRODEJ22 objednáte poslední kusy současné verze magnetických kalendářů se slevou 20 %:
    https://caromat.cz/.../magn.../magneticky-kalendar-pro-deti/
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nemate prosim nekdo zkusenost s podobnym vyrobkem? obdobi elsy u nas asi skoncilo :-D

Alltoys Robot Robin modro-bílý | MALL.CZ
    https://www.mall.cz/roboticke-hracky/alltoys-robot-robin-modro-bily?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TRISSIE: tak u nas to ucitelky vubec neresily, asi si decko interne umyly a jelo se dal
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: při mým štěstí by si to dítě utřelo do mýho kabátu a s tím už bych musela do čistírny :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Pořádala bys mu žárlivé výstupy? 😂 nebo "No a co, milá snacho, že měl cizí rtěnku na límci, to on nosí už od školky" 🤭
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANABEL_LEE: v té školce to docela chápu, protože se to bude otírat do místních textilií a na oblečení dalších dětí.
    Asi by mě úplně nepotěšilo, kdyby mi přišlo dítě domů s bundou upatlanou od cizí rtěnky :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LADAVAZA: tak zrovna do skolky slo moje dite tisickrat zmalovane, porazitkovane a jinak barevne a to me fakt netrapilo :) k doktorce se zas nechodi tak casto aby se to projednou nemohlo umyt, ne? me prijde daleko narocnejsi proti tomuhle bojovat, nez to nechat bejt... nikomu se tim neublizuje, zdravi si tim snad nezkazi (jako u alergiku, atopiku bych chapala, ze je zakaz malovani na sebe)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    ANABEL_LEE: Protože pak to chce nosit do školky a všude. Přišlo mi jednodušší vyhlásit ven ne, než obden bojovat s tím, že chce jít jako joker do školky, k doktorce apod.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    STARDAY: jj zrovna vcera jsem davala skoleni na tema "rtenkou jen lehce obkrouzit" a "stiny se daji rozetrit steteckem do ztracena" 😁
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ANABEL_LEE: ja tohle taky tolik neresi. kdyz jde se mnou, tak ji pomuzu, aby nemela rtenku az za usima apod, alejinak je to jeji vec. co me ale nebetycne stve jsou ty pomucky na nanaseni v tech kufrikach, prjde mi, ze si tema stetinama musi vypichnout oko.

z detskych laku na nehty mam rada snails, protoze se daji odstranit vodou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam