• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nemate nekdo toto? pry je to super...

Pukec - nemysli a vystřel | ZahradníZábava.cz
    https://eshop.zahradnizabava.cz/hry-na-party/pukec/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CAMELLA: fajn, tak jestli mohu poprosit, tak budu ráda.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KLAIR: já se přidám k ostatním, starší kompakt, s odolností nebyl problém. Dětský foťák jsem měl v ruce (nějaký s maxipsem) a bylo to příšerný vším, displayem, fotkama.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    BAVLNA: moje dcera (4,5) miluje auta a motory a v katalogu hraček si zaškrtla růžový teréňák na dálkové ovládání.
    kdyby měl někdo tipy a konkrétní doporučení, budu moc ráda
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    K dotazu na foťák se přidám, naše by ještě chtěla, aby se dala fotka případně hned vytisknout. To ale asi nic jinýho krom Instaxu není, že? A ještě samozřejmě, aby se netiskla automaticky každá fotka, ale dalo se vybrat.. Má to řešení?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CAMELLA: asi jo, no :D
    já nevím... teda, vím. super věc za malé peníze :D

dík, možná nabídku ještě využiju
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: tak si holt asi připlatíš:).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CAMELLA: líbí s mi idea dětských fotáků kvůli odolnosti....
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: daruju ti svůj starým compact, jestli chceš :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    přidávám taky nyxí radu, náš pětiletý taky dostal starší digital Olympus, který už nepoužíváme a spokojenost na obou stranách. Mladší dcera mu ho pořád brala, tak tchán vyhrabal taky svůj starý malý kompakt a teď fotí oba dva
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KLAIR: nyxi odpoved. moje od 3 foti mym starym digitalnim olympusem. je nadsena, ze ma svuj fotak, nic nam nebere, muze si je prohlizet, hry to nema. win win, mne by lezel v supliku.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    KLAIR: my jsme na bazaru poridili nějak starý digitální asi za 500 a spokojenost.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ty jo, myslela jsem cenu spíš do tisíce. jako že jeho fotky většinou nemají ani hlavu, natož patu
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    KLAIR: my mame kidizoom, jsme spokojeni. a myslim, ze se tam ty hry daji vypnout/zablokovat. ale ani u synovce ani u mych deti ty hry, co tam jsou netahnou zdaleka tak jako fotak..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Foťák po sto prvý...

prosím vás, děstký foťák pro pětileťáka. a úplně ideálně aby tam nebyly hry. Všechny fotáky inzerují jako obrovskou výhodu, že mají hry. Já nechci hry. Já chci, aby mi přestal brát mobil s tím, že něco potřebuje vyfotit.
    BAVLNA
    BAVLNA --- ---
    Dcera 4,5 roku už druhý rok opakuje přání "monstrtrak" pod stromek. Uspokojena angličákem před rokem už ale letos dodala - na ovládání/vysílačku.
    Máte prosím nějaký tip na něco robustního = nezničitelného? Jak auto, tak ovládání? (ne že by byla neopatrná, ale ...)
    Díky moc za jakýkoliv tip
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Děti chtějí koupit pod stromek japonskou hru Kendama rozumím tomu jak pes petrželi, co jsem se díval ceny se pohybujou od 100 do 1700.
    Jestli jste se s tím někdo setkal, mohli byste mi poradit konkrétní? Chtěl bych, aby byly 2 barevné varianty (aby si je děcka nepletly).
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: mame (nedobrovolne) roboslona, obcas je to bavi, dela to strasnej ramus, uprimne to nesnasim a vzdy ho uklidim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam