• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADD: To jsem vůbec nevěděla. Mrknu.
    ADD
    ADD --- ---
    QUANTI: A ty, co teď mají v Lidlu, se ti nelíběj? Ty jsou docela velký. My tam každoročně Benovi něćo kupujeme na vyzkoušení techniky, aby se rozhodl, zda bude chtít později něco víc profi.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    QUANTI: Já bych ty pastely nezavrhovala, pro minimalistku, co ráda maluje, ideální. Udělala bych jí "dárkový balíček", v nějakých výtvarných potřebách (jestli Praha, tak např. Altamira, Zlatá loď) dala dohromady sadu pastelů, skicák, výtvarnickou plastickou gumu - nech si tam poradit.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    a jsem v p... jak Baťa s dřevákama.

Vypadl nám hlavní dárek pro desetiletou dceru, která teď vytřídila většinu pokojíčku a jede na vlně minimalismu, takže by to chtělo spíš něco užitkového - myslela jsem na sadu mastných a suchých pastelů, ráda maluje, ale ty běžné sady jsou takové obyčejné a v těch velkých je zase hromada zbytečných fixů, pastelek apod...

Máme pro ni jednu krabici Sylvanian Families. Brácha dostane dva obří Playmobily.

Ideas? :D
    REONA
    REONA --- ---
    Díky za info, toho jsem se přesně obávala. Přitom nápad je to geniální a věřím, že v provedení pro větší děti by to byl fakt bestseller...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANTIHERO: mám úplně stejnou zkušenost, do bunkru se nevejde ani dvouletá, látka je děsná. takže z toho děti ježky nebo se s tím mlátí
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    Já to nedoporučuji, přišlo to k nám jako dárek a je to levná nestabilní plastová věc, co nefunguje. Ty kuličky se po dopadu na plovoučku rozbíjí, o té látce nemluvě, lezou z ní nitě a je to umělotina, takže klouže a na ničem nedrží. Moje drobné 4leté dítě se do čtverce z tyček nevejde. Jediné, co z toho kdo používá jsou ty tyčky, děcka s nima foukaj případně šermujou.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    REONA: Doma jo, ale nezkoušeno. Je pravda, že jsem to čekala větší. Při nejhorším to bude jen stavebnice nebo k prodloužení bunkru z nábytku :-)
    REONA
    REONA --- ---
    HUJERKA: Je, tyčky na bunkry, už je máš doma? Skákala na mě loni reklama a říkala jsem si, že by to u nás také mohlo zabodovat, ale bála jsem se aby reálná velikost nebyla tak pro batolata, jak to občas v reklamách umí...
    GINTA
    GINTA --- ---
    Ahoj, TIP. Koukněte na eshop české ornitologické spol. https://eshop.birdlife.cz/eshop/items/zpivajici-ptacci mají plyšáky ptáků, které když zmáčknete tak vydavájí jejich charakteristické zvuky. Viděno o kamaráda a jsou fajn! + zisk z prodeje jde na dobrou věc.
    PETATA
    PETATA --- ---
    HUJERKA: bunkry u nás jedou, to mě zajímá, díky
    Kosmetiku už řeší švagrová, z toho bude mít určitě radost :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETATA: Dceři 9,5 let jsme pořídili tetovačky, kde se nanese lepidlo do šablony a posype třpytkami. A po několika letech, co si píše o kosmetický kufřík, už jsme svolili. A syna 7 let chci překvapit tyčkami na bunkry. Kdyby tě něco zaujalo, pošlu odkaz.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Za mnou také chodí celá rodina a ptá se , co mají dètem koupit
    Mají ještě ke všemu příští týden narozeniny :)
    Jestli máte nějaké tipy , sem s nimi
    Dcera 10 let (koupili jsme lední brusle, aktovku do školy a sluchátka)
    Syn 7 let (dostane tablet, protože jako jediný z rodiny nemá nic a pereme se tu o jeden a také sluchátka)

Dcera obecně není moc na hračky, ve skříni hromada Barbie s doplňky, miliony kolárků a tvořivých setů, tetovacích apod salonu, poníků Pet shopaku.. ale vlastně jí to nikdy moc nebralo)

Syn má 2 bedny dřevených kolejí, různé stavebice, hromadu Hot wheels, stovky aut, ale vlastně se tu na to tak, práší

A samozřejmě mají oba hodně lega

Chtěla bych jim něčím udělat opravdu radost, ať drobností nebo díky velké rodině i "větším dárkem", na který se složíme, ale nápady už dochází

Co baví vaše děti v tomto věku?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    TRISSIE: nemame, zvazim,diky za tip!
    VERCA_ZABA: to jsou vsechno dobry napady,ae az na ponika mame, bohuzel,vse. A kocarek nemame,respektive jeden hodne oldschoolovej po mne nam stoji na chodbe a zas tak o nej zajem neni,navic kdyz si predstavim,ze s sebou ven bereme jeste dalsi vec,tak se mi do nej uplne nechce :-) nebo ho mate na doma?

LADY_MYSKA: mame magformer a je oblibena, ale kostek uz mame azaz. kazdopadne dekuju za tip.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    SHUKI: magnetickou stavebnici mate?
    CONNETIX - Šikovné miminko
    https://www.sikovnemiminko.cz/connetix
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    IKARIE: a co od toho chcete? aby si na tom hrála pár skladeb nebo už je to s výhledem do budoucna, že by na nich hrála jako na klavír? Jestli máte ambice do budoucna (což i pro starší s flétnou se hodi), tak bych doporučila koupit elektricky klavír- ty levné se dají koupit do 15k, což je teda úplně mimo rozpočet. Možná lepší počkat rok, až obě začnou hrát a pak to koupit.
    A btw. Yamaha kroužek super, doporučuji:)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tip na klavesy pro skoro 4 letou? je velmi muzikalni, narozdil ode mne :), maji je ve skolce a fakt by si je prala. krouzek yamahy asi zaradim od pololeti nebo pristiho skolniho roku. budget tak 3-4 tisice, je to realne? idealne se stojankem a sluchatky.
    pokud je to uplna blbost to porizovat pred tim, nez zacne nekam chodit, tak si necham poradit. starsi si preje fletnu a chci ho dat od zari normalne do zusky, s nastupem do prvni tridy.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SHUKI: my jsme loni dvouleté, co měla skoro vše kvůli staršímu bráchovi, kupovali: kočárek- golfky, panenku Baby Born, poníka baby born, malý batůžek, kapsičku na korálky a spousty korálků, čajový set do kuchyňky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHUKI: there there, have a cookie!
    u nás totéž, akorát že třetí dcera a starší sestry dvojčata. máme všechno a většinu třikrát!

co nějaké holčičí kostýmy, typu sukýnka pro princeznu... kočárek? panenka? zvířatka na farmu? něco jako tohle: https://www.lidl.cz/p/playtive-dreveny-statek/p100336864 máte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam