• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ALONSIA: v montessori hrackach mivaji ruzne hezke orffovske nastroje
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    VERCA_ZABA: matelab? dceri bych vzala mikrofon s reprakem, u nas to melo obrovsky uspech.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    prosím, máte tip na dětský stolní fotbálek? Nemám konkrétní představu, ale důležitá asi bude stabilita..
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    Mám dotaz. Napadá vás něco pro 18 měsíční dítě, které projevuje zájem o hudbu? Miluje hudební knížky, albi zpívánky, všechno co dělá zvuky, ale je třeba schopné zabroukat melodii když si zpívám. Má třeba smysl dětský xylofon (spíš opravdický)? Něco na podporu té hudebnosti co se vám osvědčilo. Hrát si s tím bude i jeho čtyřletá sestra.
    GALE
    GALE --- ---
    GALE: Gravitrax
    GALE
    GALE --- ---
    STEVIE: Gravitace je opravdu skvělý. Nejlepší kuličková dráha a překvapivě se na tom dá ukazovat fyzika jak díky prvkům tak díky designu těch drah (dráhy se musí skládat určitým způsobem, jinak kulička vyletí).
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    STEVIE: Jedno ted a druhy za rok. Oboji je skvely.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    STEVIE: Ty kup Boffina.o) a ať se další rodina složí na Gravitrax.o)))
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Jsem na vážkách pro kiddy teď Ježíšek.
    Chtěli by Gravitrax. Mě se to libi už x let taky.
    Teď si to napsali Ježíškovi v dopise konečně
    Já zároveň měl vymyšlenej Boffin (bavi je furt dělání nakejch pokusu) a teď se rozhoduju co z toho...
    Někdo zkušenost?
    Hlava říká že Boffin je aspoň trochu vzdělávaci a Gravitrax zničej a poztrácel.. ale mě se to tak líbí :))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VERCA_ZABA: Chces jim dat voucher na unikovku.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Vánoce se blíží, babičky už nedají pokoj a já prostě nevím. Máte někdo tip na dárky:
    Kluk 8 let, baví ho chemie, pokusy, programování, roboti (různé laboratoře od Albi apod už máme skoro všechny, boffin, gravitrax taky, lega máme tuny).
    Holka 5 let - baví ji klasicky panenky, ošetřování zvířátek, tancování, zpívání, vyrábění

Knížky a deskovky to jistí, ale už i dostali všichni tři katalog Pompo a dopadlo to tak, že si zakroužkovali tisíc plyšáků a hot wheels autáku, kterých mají plný pokoje. Na TV moc nekoukají, takže i odpadá různý seriálový merch. Lístky do divadla dostanou k Mikuláši. Jsem fakt marná :/
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Syn touží po nějaké chemické laboratoři. Je mu 10 a takové ty pokusy se sopkou atd. uz u nás proběhly. Dokonce jsme už doma měli suchý led (z toho teda obě děti řičely nadšením)
    Nemáte tip na nějaké chemické pokusy pro puberťaka?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    GENEVIEVE: mám v hledáčku na Alze úplně to stejný :)

DUCATIMONSTER: no ty jo, jako vypadá asi ok, ale jak jsem psal no, hledám nějaký rozumný kompromis mezi odolností a cenou... 2500 asi dávat nechci, když to bude mít za týden něco ulomeného, tak budu akorát nasr... u autíčka kolem 1-1,5k to tolik bolet nebude..
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    STEVIE: my uvažujeme koupi tohohle

Odesláno z aplikace Alza: https://www.alza.cz/hracky/brc-18-612-rc-rock-climber-d5582391.htm. A s členstvím AlzaPlus+ ti to doručí zdarma. Do AlzaBoxu, na pobočku i další výdejní místa.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Hola,
    někdo nějaké doporučení na autíčko na dálkové ovládání pro 7 y.o. ?

Podmínka, friendly ovládání, outdoor. odolné

ideálně z alzy.

Mám 2 kluky.
    Perou se.
    Ničej věci.
    Dík
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANDREJKA: poukaz na detsky kurz vareni?
    V CR bych ti doporucila chefparade, ale jste mimo CR, pokud si pamatuju?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam