• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LLGHOSTLL: tak je to jen rant, v tuhle fazi davat jakejkoliv ping limit je kravina vzhledem k mnozstvi hracu, nicmene v nejakym plnohodnotnejsim release formatu uz bych to prinejmensim ocenil a spis bych to i povazoval za zakladni fuknci.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    77WHITE: to jsem neřekl že to nejde
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LLGHOSTLL: noa teda ten ping limit tam nelze dát proč?:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DUBAS_: ne Malden vyjde později jako mapa do a3 do té doby to bude zamčené.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BURKE: Jenom jsem se zeptal. Ne neobviňuje, ale chápej, že nemám jak to řešit. to, že to pak vypneš mě samozřejmě mrzí, ale já ti v tom nepomůžu i když bych moc chtěl.
    BURKE
    BURKE --- ---
    LLGHOSTLL: Nikdo neobviňuje tebe nebo snad ano? Pouze jsem psal moje postřehy ze hry...nejenom moje. Mohl by tam být limit na ping nebo tak něco , minule to byl už extrém. Do chlápka s 370 pingem se vešlo skoro 70 ran a pak zmizel a objevil se na druhy straně skály (to už jsem byl mrtvej)... atd Na vašich NASA PC se nedivím, taky máte asi solidní připojení atd... Moje sestava není ideální (I5 4670k / 16G DDR3 / 660Ti / SSD ) hraju servery s nízkým pingem (20 - 90 max) a na moje nastavení mi to běhá stabilně 60 fps. I přesto se občas nepravidelně objevuje ten desync (nazývejte to jak chcete). Ani mě to vlastně nějak nevadí protože to vždycky vypnu a už nemám chuť se tím zabývat a hrát to dál. Což je vlastně špatně , i proto se mi zdá , že to tolik lidí nehraje (je to free...) Tím vás nechci nějak hrotit ale jak nejlíp to vystihuje jak říkáš "Je to prostě pořád zatím svým způsobem arma"
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: to vim myslel jsem a3 editor ci jinej figl
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LLGHOSTLL: Imho mysli jestli jde portnout do A3 a otevrit v editoru?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DUBAS_: není tam editor :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: da se malden pustit v editoru bych si to prolitnul kamerou
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: me se moc libila lokace nad letistem je tam asi vycvikovej tabor a vedle je strelnice, pripadne i letiste neni marny,

jinak lokaci je vic ktery vypadaly pouzitelne mam to nafoceny pripadne vecir az budu doma, tak jsem jeste neco hodim
    LACHY
    LACHY --- ---
    LLGHOSTLL: Duby je mluvčí. Vše valíme na něj. ;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Dík za pochvaly vážím si toho. Pokud by se někomu chtělo tak feedback k lokacím je víc než vítaný. :)
    BOD
    BOD --- ---
    BURKHAR: eště je občas komplikace říkat bodík ;) ping je každopádně dobrý slovo, rychlý a nesplete se
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    EZECHIAS: Ok serzante, osobni zkusenost s tim narozdil od tebe nemam takze zatim tedy beru jak rikas. Az se nekdy sam dostanu k lmg tak pak nahodim svoje dojmy. Diky.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DESTROYER: Ach jo, a ja ti od zacatku tvrdim, ze se na full auto nechova. Jenom kdyz je zaprena. Kapis?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    EZECHIAS: Vsiml jsi si, ze bych nekde komentoval "to, ze s tim nad 300 metru za behu strilime jako bohove"?

Tvrdim pouze "SAW v 5.56 by se vzhledem ke kalibru a hmotnosti melo chovat extremne klidne".
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Líbí se mi, jak tomu tactical pingu říkáte "puntík". :) Při playtestech jsme dycky v comms řvali: "Tak ho pingni, ať ho vidim."
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DESTROYER: Malokdo v Cechach strili bezne s LMG, kazdopadne si s tou svoji zajed na 300m+ strelnici do jiznich cech nebo na 100 do Olmiku nebo za Kolin, probehni se kolem, zalez si do boxu a ze stoje mackej trigger co to da. Proc z boxu? Protoze i s dobrou zbrani s madlem to po patym vystrelu budes posilat panu bohu do oken nez se ti to podari stahnout dolu.

Jo, m249 ma vahu, je to 5.56 a ma svy vyhody, ale komentujes to, ze s tim nad 300 metru za behu strilime jako bohove :]
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    EZECHIAS: Nemluvim ani o behani ani o lezeni s bipodem a vsimni si na jaky text jsem reagoval. Zaroven vubec nepochybuju, ze to je tezka svina.. :) Tvrdim jen, ze diky vaze a pouzite razi se obecne pri strelbe bude chovat klidne. Pokud ale z 5,56 SAW full auto strilis bezne, tak rozhodne beru co pises. Osobne cerpam pouze ze zkusenosti s 5,56 puskama a ty maji zdvih naprosto minimalni a to vazi tretinu toho co ten MG.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam