• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Aiming Down Sights: Reinventing Gunfights | Dev Blogs | Project Argo
    https://www.projectargo.net/blog/dev-blogs/aiming-down-sights-reinventing-gunfights
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HALCYON: jj ja v minulym patchi hodil zbran 7.62 do vesty a vzal z mrtvoly zbran a granaty ci vymenil hadry
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LLGHOSTLL: Buuuhuuuu :[[[

Delam si srandu, ale proc ne :] Jde o to, ze ta zakladni funkcnost amra lootivani je temer nepouzitelna... Nikdy nevis co ti ten rearm z ty mrtvoly da, kdyz chces docasne pouzit treba granatomet z mrtvoly tak casto prijdes o naboje atd.

Takze jestli se chcete drzet class/loadoutu striktne, doporucoval bych zbavit se toho uplne a zakazat i ten zbytek.

Jen pak bude prdel az ti dojdou naboje a nebudes moct nic sebrat :]
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    HALCYON: Hehe, Duby prisel na to, ze staci vlizt do configu a nabindovat si gear klavesu. Pak slo gear itevrit a z mrtvol tahat granaty nebo munici (ja obcas prehazoval hadry :]]] ale ukazalo se ze diky tagum nad hracema je to neucinny).
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DUBAS_: Wat?
    EZECHIAS: Otvírání jakýho gearu? Máš snad nějaký inventorář? Myslím tím, můžeš snad mít víc jak jednu pušku/zbraň?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: to je podraz na lidi :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Ghoste - to otevirani gearu je ted vypnuty ucelove?
    SVORO
    SVORO --- ---
    DUBAS_: Hele asi je 3,1 GB
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak co kluci bisky dneska bude update?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: jo jo koukal jsem na to vecer presne tam vidim ty svoje trasy :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Malden 2035: From Landscape to Level Design | Dev Blogs | Project Argo
    https://www.projectargo.net/blog/dev-blogs/malden-2035-from-landscape-to-level-design

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: prosimte kde jsou ty vase oficialni servery hostovany?
    LACHY
    LACHY --- ---
    poslední dva dny je to peklo, co to vyvádí. Včera jsme se už tak nakrkli, že Hnízdo pustil u sebe server a aspoň z mého pohledu to šlapalo líp. Ty desynky jsou příšerný. Pojetí hry je dobrý. Zpracování taky, ale díky lagům je to poslední dny nehratelný :(
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LLGHOSTLL: tak je to jen rant, v tuhle fazi davat jakejkoliv ping limit je kravina vzhledem k mnozstvi hracu, nicmene v nejakym plnohodnotnejsim release formatu uz bych to prinejmensim ocenil a spis bych to i povazoval za zakladni fuknci.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    77WHITE: to jsem neřekl že to nejde
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LLGHOSTLL: noa teda ten ping limit tam nelze dát proč?:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DUBAS_: ne Malden vyjde později jako mapa do a3 do té doby to bude zamčené.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BURKE: Jenom jsem se zeptal. Ne neobviňuje, ale chápej, že nemám jak to řešit. to, že to pak vypneš mě samozřejmě mrzí, ale já ti v tom nepomůžu i když bych moc chtěl.
    BURKE
    BURKE --- ---
    LLGHOSTLL: Nikdo neobviňuje tebe nebo snad ano? Pouze jsem psal moje postřehy ze hry...nejenom moje. Mohl by tam být limit na ping nebo tak něco , minule to byl už extrém. Do chlápka s 370 pingem se vešlo skoro 70 ran a pak zmizel a objevil se na druhy straně skály (to už jsem byl mrtvej)... atd Na vašich NASA PC se nedivím, taky máte asi solidní připojení atd... Moje sestava není ideální (I5 4670k / 16G DDR3 / 660Ti / SSD ) hraju servery s nízkým pingem (20 - 90 max) a na moje nastavení mi to běhá stabilně 60 fps. I přesto se občas nepravidelně objevuje ten desync (nazývejte to jak chcete). Ani mě to vlastně nějak nevadí protože to vždycky vypnu a už nemám chuť se tím zabývat a hrát to dál. Což je vlastně špatně , i proto se mi zdá , že to tolik lidí nehraje (je to free...) Tím vás nechci nějak hrotit ale jak nejlíp to vystihuje jak říkáš "Je to prostě pořád zatím svým způsobem arma"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam