• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HOUGAN: vůbec to není potřeba
    HOUGAN
    HOUGAN --- ---
    Mac pocit ze jsem nekde zahledl ze clovek musi vlastnit Armu 3. Ale mozna se pletu. Tak berte tuto informaci s rezervou.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    _LEPIK_: hele u bisky se aktivuje vse timhlen zpusobem na steamu mam tam 10 nakupu a vse fungovalo, kocicak asi neco prehlizi nebo ignoruje jinak nevim
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: cus ve stredu prosim nejaky brokovy zbrane dekuji pekne
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    KOCOURMIKES: pak to chtelo jeste potvrdit, ze mi mohou pridavat klic k uctu, web steamu
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    _LEPIK_: pridalo se to do knihovny ihned po kliknuti na tlacitko "free"? Me se to proklikava naprázdno. Budu muset napsat na ten support.
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    KOCOURMIKES: ja to tedy ted take zkusil pridat a normalne zafungovalo (mam na steamu v knihovne), nevim, zda neco neprehlizis, on tento postup aktivace klicu (uz) neni moc bezny..
    BOD
    BOD --- ---
    LLGHOSTLL: respawn disabled tentokrát jednou i s hláškou
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    DUBAS_: vidíš to me nenapadlo :) jdu na to
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KOCOURMIKES: tak uz jedine kontaktuj bis support ze maj rozbity store
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    HNIZDO: heh proklikal jsme všechno všechny moznosti a kombinace a nic se nepridalo :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Jinymi slovy, s BIS to neni nikdy jednoduchy.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KOCOURMIKES: pokud si na to kliknul je mozny ze to obchod obeslo a budes to mit rovnou v historii nakupu kde to ted na tebe ceka abys to prolinkoval se steam uctem

historii nakupu najdes na svym profilu v bistoru

vic uz nevim jak poradit sorry sekundarni ucet na bistoru zakladat nehodlam abych ti udelal istruktazni video
    BURKE
    BURKE --- ---
    KOCOURMIKES: Musíš se přihlásit na Bis stránky a potom se přihlásit přes prohlížeč do steamu. Pak by se ti to mělo přidat samo do steamu (po restartu steamu nebo odlášení a přihlášení).
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    DUBAS_: Pane vytvoril jsem ucet, prihlasil jsem se a když klikam na to "free" (ikdyz jsem pridal třeba tricko předtím) ve dvou ruznych prohlizecich se nic nepridava, nemůžu to pridat do toho nakupniho kose jako tricko nikde ani se zaplym steamem. Vam se to pridava když kliknete na to "free"?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KOCOURMIKES: pokud to stale nevidis je to zde
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BOD: no jako kdyby si chtel tak to nedas sami vime jaky to ma rozptyl, no zahrali jsme si na tretiho,
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KOCOURMIKES: ne nemusis nic vic kupovat vzdyt tam mas link kde to sezenes

btw musis byt na bistoru prihlaseny
    BOD
    BOD --- ---
    DUBAS_: zbloudilá střela, já od boku střílel po něm, tebe sem v tý dálce ani neviděl, to bylo někdy ze začátku, tuhle část zaznamenanou nemám
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    DUBAS_: takze si musím něco koupit a k tomu teprve pak pujde pridat to argo za 0,- ? samotny argo mi nejde koupit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam