Jinak to s tím Linkem a TDM jsem na ble začal asi jako první tvrdit já na Ble, protože je instafun... zhebneš respawn a hraješ dál přičemž se nemusíš mlátit dlaní do čela když sleduješ v jiném modu někoho jiného přes spectate...
Link je mód, který mne baví asi nejvíc právě kvůli tomu, že je to instafun oproti těm dvěma ostatním kdy prostě dostaneš tečku hned ze začátku a můžeš si jít udělat kafe a když máš fakt "smolíka" tak z těch dvou dalších máš jen "simulátor pohybu"
Vzhledem k tomu, že není/nechcete TDM tak link je jediný mod, kdy si můžeš "osahat" zbraně/loadouty tohle se dá sice udělat i jinde, ale je to mnohem pomalejší.
A proč se hraje Link jako TDM a ne na "BODy" prostě z výše uvedených důvodů a hlavně není jiný mod, který by byl takováhle instafun.
Raid i Clash jsou dobrý a dost záleží na mapě/konkrétní lokaci bodu zájmu. Link je sranda pořád a je to z mého pohledu nejvíc vybalancovaný co jsem viděl navíc tím jak se střídají strany a ano jsem si vědom toho že se to děje i v Raidu, ale tam zhebneš a čekáš v linku čekáš podstatně méně. Méně čekaní víc fun.
Další věc proč bych "teď" měl hrát link skoro jinak než TDM když z toho, že jeden team vyhraje mimo pocitu z vítězství nic nemá? (tohle máte asi v řešení ;)
K vzájemnému zabití, mě to nevadí neb většinou pokud jdu na PoI tak je můj cíl ho zabrat nebo zabránit zabírání a když souboj dopadne vzájemným zabitím tak je to remíza a tedy celkem dobrý výsledek toho střetu neb to dává teamu další čas něco udělat změnit taktiku atd.
Každopádně Project Argo má šanci ukázat vztyčený prostředníček hrám typu CSko, BF a CoD. Jenže to na tom budete kluci HOOOOODNĚ zamakat teď jste někde ve stadiu zvedání ruky
ale na full StarLorda to jak ještě není.
Guardians of the Galaxy middle finger uncensored
https://www.youtube.com/watch?v=pvJXf8aEVRA