• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák

Nadějný projekt od české partičky BOHEMIA INTERACTIVE STUDIO.
    Project Argo je zatím ve stádiu vývoje a pod křídly Bohemia Incubator, který má pomoci na svět nadějným projektům.

Komunikace ve hře:
    Mumble (http://mumble.sourceforge.net/) dotazy směřujte do pošty id: "dubas_"!

Mumble NYX.CZ
    server: mumble2.clanwars.cz
    port: 11180
    Pokuď máte mumble nainstalovaný klikněte ZDE přímo vás to připojí.

Oprava pískání Mumble:
    http://www.mumble.com/support/mumble-server-robotic-distorted-voice.php

Discord:
    Link NYX kanál: https://discord.gg/7hXkAE7
    Aplikaci stáhnete zde: https://discordapp.com/download

Blog Projectu Argo
    https://www.projectargo.net/blog/dev-blogs/

FOV calculator
    http://hia3.com/tools/ArmA_3_wide-angle_FOV_calculator_online_by_Hi,A3.htm

Project Argo Twitch
    https://www.twitch.tv/directory/game/Project%20Argo/videos/all

DEV Q&A Project Argo Live stream - chcete se zůčastnit, zapište se
    Google docs

Instalovat Project Argo
    steam://install/530700
    rozbalit záhlaví
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    EZECHIAS:
    HALCYON: souhlasim stacila by pulka ba i min vzdyt je to prototype ale pustit to na poradnym zeleze, ten oneprovider co jsem ti posilal ghoste je nejlevnejsi (ale vyzkousenej) hosting dedic serveru, je to tedy bez licence serverovych oken mas ale moznost si tam nainstalovat vlastni licenci pres ILO coz se casto nevidi
    mozna by vam udelali lepsi cenu :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Nojo, když ty publicy jsou taky prázdný. Dost často jsou obsazené 2-3 servery, z toho jeden dva plný...

A popravdě, hrát na publicu s anoblbečkama taky nic moc. Možná jak tu někdo navrhoval, nějaký pravidelný schedule by nebyl špatný.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Nejlepší sou ti, co osočujou z čítování, switchnou team a pak vezmou spravedlnost do vlastních rukou. Hraju Argo minimálně a měl sem na tyhle blbečky štěstí už několikrát:/
    LACHY
    LACHY --- ---
    KOCOURMIKES: jj to je on. Ten mě sral i včera!!
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    id hotdog_cz - sup tam ip ban za team killera
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jak se dela ten kick v argu vlastne?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    LACHY: dneska jeden takovej, ceskej blbecek
    BOD
    BOD --- ---
    KOCOURMIKES: a za demenci
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    KOCOURMIKES: Je kdyz na Clashi dojdes moc blizko k nepratelskymu bodu...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VICTIM81: barevne oznaceni u nepratel neni nikdy.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    pokud je zabijeni spoluhracu ne ojedinele ale problem je potreba na to reagovat. neco malo vyresi autokicky za negativni score/strileni vlastnich. nebo nejaka scriptovana protekce jako psal Eze. ale to je vse limitovane. nakonec vse povede k tomu ze bude potreba mit ingame report system kvuli takovemu zavadnemu chovani a proste na zaklade logu posoudit zda ta osoba je uzitecna pro kominutu nebo nikoli. a zacit davat bany. u hry co je zadara s bugama, slabou optimalizaci, kde clovek hraje opravdu jen pro zabavu a poskytnuti dat vyvojarum neni potreba mit slitovani s lidma kteri jsou jen tak silni jak jim to internet umozni, a nemaji zajem se chovat jakkoli rozumne.
    na jednu stranu smutne ze hra co je defakto na zacatku vyvoje a otevrena verejnosti nuti k vynalozeni i takovychto prostredku ktere proste ubiraji z casu ktery by mohl byt vylonalozen na fakticky vyvoj ale je to jen druha strana mince takto otevreneho projektu.
    osobne jsem hral jen ty dva streamy a jeden vecer s vama na pubu takze jsem takove problemy fakt nezazil. ale neni to prvni online hra co jsem hral takze si nedelam iluze.

ono Friendly Fire se stava i neumyslne a hledani hranice toho co je uz pres limit je nelehke. a spatne se to posuzuje pokud clovek hraje porad s kamarady coz prirozene ubira na FF situacich. na publicu je to podstatne tezsi a pokud jeste clovek na razi na bug ze jeho partak nema tu friendly sipku nad hlavou na kterou se podvedome vzpoleha tak staci malo.

K te sipce bych mel ale spis tu prosbu aby byla jen na pratelskych cilech. a ne i na nepratelich kteri opusti vymezenou herni zonu. protoze ja jsem asi linej jak ves ale diky tomu musim sledovat co mam zrovna za barvu (a nedari se mi to) a vede to aspon u me ke zmateni. a pokud je nutne nejak napraskat hrace co opustil pro hru vymezenou zonu tak prosim najit jine reseni nez jen rozdil v barve sipky. rainbow six myslim dela kompletni obrys hrace s tim ze neprohazuje barvu ale pritel je vzdy zeleny a nepritel vzdy cerveny obrys, nebo nejak tak, ale je to mnohem intujitivnejsi a to je co zde schazi. nebo aspon tu sipku zasadne zmenit. ze nebude nad hracem ale pod nebo ze stran. nebo vzdy cervena pokud to je enemak. ja bych proste uvital zmenu.
    defakto... mozna... nemit k danemu tymu pevne prirazenou barvu UI. ja jako filthy casual jsem linej sledovat zda muj tym se jmenuje mracek nebo plaminek a pamatovat si barvu. a udelat to tak ze bez ohledu zda hraju za ten ci onen tym bude moje barva UI a sipky vzdy treba zelena a nepratel jen cervena. a mit tam proste nejakou jednodussi a pritom konzistentni pravidlo. ktere nevyzaduje po hraci aby si hlidat neco co je casto neherni prvek. ale zde se tak stava. a mi to moc zabavy neprinasi. rad bych venoval pozornost hre samotne.
    LACHY
    LACHY --- ---
    EZECHIAS: Snad to kluci nějak ošetřej
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LACHY: Asi nejlepsi ochranu na tohle jsme meli na jednom CSkovim serveru, kde 5 vyerin po startu kdokoliv kdo postrelil kamarada dostal instakill a tobe to nedalo zadnou dmg :]
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LACHY: Dneska se mozna zastavim, ale priznam se ze jsem 2 dny kalil :]
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    co takhle se domluvit na nyx server slezinu kazdy den v 19:00 a 22:00 hod?

Dubas udelejte neco pls.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    + bezduvodne fasisticke banovani jak na bezicim pasu (ikdybych si desetkrat zmenil nick). kick by mel byt jen automaticky za dva teamkilly ve hre a za prilis vysoky ping. jinak je to demence.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Nikdo už druhej den nehrajete :( Jinak se množí kreténi, kteří se vyžívají v teamkillu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOCOURMIKES: tzn jsi hitoval kontejner. Arma moc neumí tyhle věci.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    feed: Nejhorsi je bug ze spolubojovnik neni nekdy oznacen barvou (tj. k nerozeznani od nepritele), kdyz ho zabiju tak se ani nenapise ze jsem ho zabil akorat mi jenom nadava, uz se mi to stalo trikrat.

- 6 krat presnej headshot snajperkou se zapnutou optikou z peti metru za sebou a nic (videl jsem jen jeho palici za kontejnerem).
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VICTIM81: jo uz ho vidim pod raidem.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    KOCOURMIKES: Ale ten server opravdu bezi i ted. schvalne jsem kvuli tomu pustil hru. ujisti se ze se divas na cely *internet* a ne jen official servery
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam