LLGHOSTLL: dovolim si te citovat "fix the shit cuz it's unplayable, tak mu na hře záleží" pokud jsi opravdu takto pochopil z ceho muj puvodni komentar defakto vyvstal, tak ja jsem jen rad. protoze ja opravdu na Argu vidim potencial a uz ted tam jsou zabavne casy. jsem proto rad ze mou krytiku vlastne beres sportovne a respektuji ten rozdil mezi hracem a vyvojarem a ze svou cestu si musite urcit sami. diky tedy za odpoved.
a bylo chybou se oznacit za koncaka kdyz je koncak precinej chapany jako nekdo kdo vynalozil nejakou investici. nebylo to tedy mysleno tak zvracene dost mozna stacilo koncaka zamenit za hrace protoze pak je snad pro obe strany teziste prispevku v "problemy co ja povazuji za stezejni nejsou tak zavazne pro vyvojare"? - na coz jsi odpovedel a ja nemam k tomu vyhrady. ten koncak tam ale opravdu nepatri protoze nemel evokovat roli zakaznika. aspon takto jsem to pochopil na zaklade tveho prispevku. a opravdu, toho jsem docilit nechtel.
fakt vam preju dosazeni cilu ktery vam da pocit naplneni protoze Argo mi velmi pripomina jednu starou military hru s durazem na autenticutu ktera mela misty vcelku originalni team objective [meli dokonce svou funkcni variaci na vami opusteny mod sneak-out] a byla sveho casu i hrana kompetetivne.
takze hodne stesti a pokud by vam pomohla nejaka forma konkretni odezvy tak ja budu jen rad.
ps. imho posledni patch obsahoval vice zmen nez bylo v logu. a dojmy jsou pozitivni.