• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A few advanced mechanics/corner cases: : EternalCardGame
    https://www.reddit.com/r/EternalCardGame/comments/5ukih8/a_few_advanced_mechanicscorner_cases/

    Tady to je taky zajímavej článek a pokročilejch hermích mechanikách. Deadly + quickdraw. Deadly + overwhelm. Lifedrinker. Stonescar Maul. The Last Word.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem našel dneska nejnovější draft tier list. https://www.whughes.co/eternal/ A tady je ten legendary craft guide. http://www.eternaldecks.cards/crafting
    CORNY
    CORNY --- ---
    Tak jo, můžu jít spát...
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CORNY: Jojo, to je přesně ono. V minulý sezoně skončil na 430 místě.
    CORNY
    CORNY --- ---
    HONZA09: Toho mastera už jsem asi potkal, hrál jsem proti někomu kdo měl ten diamant a číslo cca 430
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CORNY: Ranky jsou Bronze, Silver, Gold, Diamond. Všechno po třech stupních, III. II. I. A pak je tam Master, kde už se akorát zobrazuje číselně pořadí na ladderu. Ten funguje stejně jako ty předešlý. Za každou výhru, nebo prohru se přičítají, nebo odečítají body k celkovýmu skore.
    CORNY
    CORNY --- ---
    Tak jsem se dneska proladderoval do goldu. Akorát nejsem s to najít jaký ranky tam vlastně jsou...
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: Ten pocit, když před deseti lety se všechno pálilo, protože jim nedám tu tisícovku, ale teď když ti ty hry cpou zadarmo, tak jim pro jistotu trojku pošleš :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09: ještě že si přešel na jinou, ktera te stala zatim jen trojku :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No já už HS právě úplně odstřihnul. Ještě před Karazhanem. Ale jako jo... Ty sběratelský karetní hry jsou mor pro peněženku. .)
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: tak tak. v HS uz to neresim a radsi ani nepocitam, ale tady jsem si rekl, ze snad radsi ne (teda doufam, obcas kdyz prijdu domu nakalenej mam tendenci utracet penize za opravdu obskurni veci :D)
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: já jsem na sebe moc moc pyšný, jsem v eternal zatím za čistou nulu ... narozdíl od fucking HS :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09: 3 litry? tak to pak chapu, ze mas playsety :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHES: Jo jo, pár jich mám. :D Právě toho Titana, Councelora, Statuary Maiden a Black-Sky Harbringera. No mám tam nahráno přes 250 hodin na ranked a draftu a taky jsem do toho nasypal cca 3 tisíce. Jsem mohl otevírat třeba 3 x 16 a 1 x 32 booster packy. No a v neposlední řadě mi teda hra přijde štědrá docela. V HS jsem legendárku třeba neotevřel půl roku. A tady i v těch normálních balících za ladder a questy otevírám celkem často.

    Jinak teda za pack je automaticky 100 shiftstone a pak co padne na disenchant. Když už má člověk kolekci raritek skoro 90 procent, tak to hodí tak 250. To je každý třináctý balík 1 legenda.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09: ja pochopil co myslis setama legend, me spis zarazilo, ze MAS sety legend :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHES: To přímý odpovídání mi v práci bohužel nefunguje. Jinak bych to používal. Setama legend sem myslel celý playsety. Že si necháš od tý legendy čtyři kusy. Jinak ten RG meč, myslím že Starsteel Daisho, je dobrej. Ale hraje se spíš než v rakano aggro tak v armory decích. Ale max 1-2 kusy. A super do control armory decků je taky ten čistě zelenej meč, Sword of the Sky King. Ale taky tak 1 kus. Armory decky mě baví a s tím novým patchem dostaly dobrou kartu. Zelená za pět many 4/4, aegis, + 4 armor. Throne Warden. Asi nejlepší ze všech těch promo karet.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: hehe ja prave postavil taky to UB s gargoylama a tema insane 5/5 flying aegis na konci kola dam vsem +2 dopredu. ten RG deck mam taky v merku, ale protoze jsem dissoval ve 3 rano, tak jsem dlouze premejslel jaky legendy dissovat a zpetne si nemuzu vzpomenout, jestli jsem dissnul tu RG legendu mec, nebo jestli jsem ho vubec nemel :D

    HONZA09: sety legend? wtf? jak? :D (btw odpovida se tu tak, ze kliknes na ikonku u prispevku a das odpovedet, ono to pak vygeneruje ten hezkej nick s odkazem na prispevek ,))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CORNY: Tak držim palce na ladderu. Oba dva decky jsou dost dobrý. Jinak já taky poddisoval spoustu nehratelnejch legend karet, co jsem měl. Vtipný je, že u dvou z nich jsem měl full sety. :) Když tak z domova pak nahodim legendary craft guide, podle který jsem se řídil.
    CORNY
    CORNY --- ---
    HONZA09: Já už jsem právě včera neodolal a udělal jsem stejně jak mathes, tzn. podissoval "zbytečný" legendy a doskládal deck co jsem měl rozjetej. Teď mám vlastně z T1 červeno zelenej Rakano aggro a z T2 Modročernej Feln control.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam