• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    XINDL
    XINDL --- ---
    a, uz sem rank 1500, takze se to furt postupne meni
    XINDL
    XINDL --- ---
    no, jako po prvnich deseti hrach se skore 2:8 :D :D :D mam rank asi 1100. A i po prohranych hrach mi rank klesal, to mi prislo divny
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: Tak jsem to pochopil.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: hele, na co presne je tech dalsich dvacet her? Chapu to spravne tak, ze tema hrama se pak snazis zhorsit rank ostatnim?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Je to moc fajn. Baví mě to víc než drafty.

A úplně nejlepší to je, když člověk odehraje týdenní limit ostrých her a pak masakruje ostatní z limitu těch nepovinných her, haha.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: ok, diky, zase sem se k Eternalu vratil diky nove edici a chcu zkusit tu ligu, tak sem chtel vedet, esi to za tech 12 500 goldu stoji :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: Hraju, je to super. Staci se jakz takz umistit, a mas prvniho docela hezkej bonus v boosterech + foily. Já to ted neuhral nic moc, takze 8 boo. Ale v nich zas dve legendy, takze spokojenost.
    XINDL
    XINDL --- ---
    Hrajete nekdo ty ligy? Ma to cenu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jedu ted nejvic tohle:

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak master jsem jel doted standardne. Ne vzdy do konce, ale vetsinou jo. Ted jsem na diamond a uz to drhlo. Ale chci zas na master, jedine tam ty odmeny za neco jakz takz stoji.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten jsem ještě nezkoušel, ale asi to zkusím dát na master. Podle toho, jak mě to bude nervovat. Jinak teda ty final bossové mi přišli docela přehnaný i před tím. Projedeš to jak nůž máslem a pak Tě vyklepne jak nic poslední protivník.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Strašně, ale opravdu strašně mě sere gauntlet. Ty nový podmínky na konci jsou strašný maso. Berzerk pro vsechny bytosti? Hm, s kontrolem není sance :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No, s těma merchantama to bude dost zajímavý. Jsem zvědavej co to udělá s metou, když vlastně každej bude mít možnost si vytáhnout na cokoliv odpověď. Jinak teda z toho co jsem otevřel, tak mi padly dvě rakano cresty. Ty jsem chtěl stejně craftit. Takže dobrý.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No vidíš, a ted může sedet v jedný kopii na skladě a čekat, komu udělá pakárnu
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Jo, toho taky nemám rád. Až tak, že většinou dávám concede, když mi třeba do dvou kol nepřijde něco, čím bych ho mohl silencnout nebo transformovat. Hrozná karta. Jednoho v kolekci mám, ale ani ho moc nehraju.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    U7 mne se většinou najde místo pro 2x vision of austerity už ted.

Ted me kamos odrovnal, když si sahnul pro 8/8 zmrda, co mi zakazuje kouzlit. No byl jsem v piči.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: To jsem viděl, jak někdo měl na boardu tři pašíky pod permafrostem, přes merchanta vytáhnul infinite hourglass, zahrál to v tom samým kole, úplně to otočil a do dvou kol vyhrál. Myslím, že se začnou brzo zase hrát o dost víc relic hejty.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No velký zlo jsou ti merchanti. v pohodičce máš ve skladu nějaký ty libovky a vytáhneš je jenom když potřebuješ a jinak na ruce nesviněj
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Jo, ten Alhed vypadá hodně fajn. Ten jestli nalíže aspoň jednu dvě jednotky třeba s overwhelmem, tak to už docela dokáže znepříjemnit den. Já než začnu craftit, tak asi chvilku počkám a budu pozorovat metu. I když jak se znám, tak stejně někde pak uvidim nějakej šílenej jank deck a půlku dustu vrazim do něj.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Však jsem taky craftil takový ty věci, co mi doteď chyběly a můžu je hrát leckde (sky king mečík atd), takže nelituju.

Včera jsem rozbalil asi sedm balíků, hodilo to dvě lege, z toho jednu vypadající fest slibně - Alheda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam