• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: pics or it didnt happen :D

btw tys nadraftil tri legendy? Hovado :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Když se daří, tak se daří. Za prachy za master rank jsem se hecnul, koupil po tydnu draft a dal dohromady neskutecne nechutny svinstvo, kdy zadna svinarna nebyla mi dosti nizkou.

Jasne, taky jsem behem draftu nasvacil tri legendy, z nichz scraptank a sheriffa jsem neprekvapive zaradil :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: To je fakt. Grindovat gold jde znatelně pomaleji. Ale jinak na odměny celkově je ta hra pořád štědrá. Teď s tím community sterem zvlášť. To člověk ani nemusí hrát a padaj mu věci. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale teda dost mi vadi, jak nerfli ekonomiku. Byl jsem zvyklej grindit forge furt dokolečka, docela to sypalo dust + zábava nemalá. Ted uz za 7 výher na master jen málokdy padne diamond pack, natož všechny tři :/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na tom diamondu je super, jak clovek zacina casto potkavat lidi z master ranku.

A poráží je :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: S tou manou to je fakt. Já si nechal greedy handu s dvouma manama na ruce, initiate, stinger, assembly line, rally. Že budu v druhým a třetím kole hrát třídropy a pak ta mana dorazí. No nedorazila, initiate v druhým kole dostal snowballem a já zůstal půlku hry na dvou manách. :) Ale i tak jen s těma torchkama a scorpionama, co se mi spawnovali, se mi povedlo ho srazit asi na šest životů.

Jinak já teď zkoušel hrát místo HotV tu Daryu, protože mám akorát tři v kolekci a nic moc teda, HotV je lepší. Ta Darya by mohla být dobrá v midrange decku s většíma jednotkama a tou maskou, co dává jednotkám overwhelm. To asi zkusím někdy postavit něco takovýho.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: mně v sidu nejvíc chybí mana, tu tam asi šupnu. Není větší provar než zůstat trčet na pěti se samejma 3manovkama v ruce. A nebo se třema HotV :)

A lifegain jak by se mi hodil. Teď jsem hrál proti skoro mirroru, ale souper hrál i nějaký lunar mage.

Ale na mě nedej, já jsem v tomhle jak ženská a jak nemám všechno, jsem celej nesvůj.

Ale vyplácí se to prostě zkoušet, i když jde člověk do šesti a skončí se třema manama, 2x initiate a 1x teacher. Vybředlá ruka, kterou bych si v normálně nenechal ani omylem. Ale holt jsem to zkusil, vyblil kusy a soupeře moje opovážlivost asi natolik znechutila, že vzdal přesně ve chvíli, kdy už jsem byl v topdeck režimu, clock byl tempa spíše důchodcovského a jakejkoliv menší globál typu by mne poslal kam patřím.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Už dvakrát. :-) Ráno jsem hrál jednu hru a zkoušel to někdo zase, radši jsem toho svýho škorpika sestřelil torchem. Ale nakonec jsem stejně prohrál. Nahodil si pak face aegis, temporal distortion a já dal concede. Bore je fajn, zůstane pak 3/3 aspoň. Přijde mi, že jsou decky, co avigraft hrají v marketu jeden kus.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak teda pro flamestoker si chodim ne snad pravidelne, ale parkrat jsem ho vyuzil.

Ruku na srdce, 5/5 kazdy kolo uz dneska neni bez dalsi podpory extra silny, ale v nouzi lepsi nez bužírkou přes koule...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: a to se ti stalo? mne prijde, ze se graft po nerfu jednak moc nehraje, jednak pokud ho oponent da ausgerechnet na skorpíky, tak budiz mu prano.

A v nejhorsim to holt smaznes Bore.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Tak super. Taky jsem koukal a byl překvapenej, jak je Stinger dobrej. Akorát je blbý, když ten škorpion dostane Avigratem. S tím člověk nic neudělá a přišel do konce hry o všechny další scorpio tokeny.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: proti svýmu nejniternějšímu přesvědčení jsem to zkusil seskládat a jak se mi tyhle decky většinou hrajou blbě a maj tendenci chodit prdelí napřed, tak tohle docela šlape.

A je třeba vypíchnout, že lví podíl na úspěchu má stinger. Ty jsem musel craftit všechny a nelituju.

Zatím D2 a stoupám.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Hele super. Držim palce. Ten deck je podle mně opravdu dobrej. Flamestoker jsem sice párkrát zahrál a jednou mi tu hru vyhrál, ale určitě to neni karta na který to stojí. Taky bych to necraftil. :) Factory quota je dobrá volba zvlášť proti FJS a deckům, co hrajou Hojana.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: tak jsem do toho dal vsechen dust a jednu rozemletou foilovou legendu :) Jediny, co uz sem necraftil je flamestoker do marketu. Misto neho sem tam jebl Factory quota. Zatim to vse funguje, tak doufam, ze me to dovede do masters :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: Podle tohohle mustru jsem právě postupoval. Ale i tak díky. Chyba je zjevně mezi klávesnicí a židlí
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak to bohužel netušim. Nikdy jsem nic nestreamoval. Ale něco jsem našel tady.

How do you stream eternal to twitch with the Waystone overlay? : EternalCardGame
    https://www.reddit.com/...rnalCardGame/comments/ankgak/how_do_you_stream_eternal_to_twitch_with_the/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Teda zapomnel jsem zminit, že mi vlastně nefunguje streamovani jako takový, takže overlay je už jen taková třešnička.

No, mrknu na tutoriály na YT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam