• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Já dám snad dohromady goldy na dva, na tři a uvidím, taky podle času.

DOCKINEZ: No jde o to, že v balíku může být jen jedna kopie karty (kromě zemí) a podle barvy balíku se pak na začátku runu vybere hrdina (to jsou všechny ty karty v tom odkazu dole), tak aby jeho barvy byly zároveň i barvami balíku. A jednou za hru se ten hrdina dá přivolat za dvě many do ruky a dostane random upgade. Sám jsem na to docela zvědavej, ale jednokartový eventy už v Eternalu kdysi byly a byly zábavný, tak se těším. Navíc myslím, že na poměr goldy/boostery člověk neprodělá ani, když to projede 0-7.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: no, jelikoz mam celkem napraskanej vikend, tak nevim, jestli se k tomu uplne dostanu. Uvidime, pokud bude cas, jeden run zkusim :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: Nevím, asi vynecham. Moc to nechápu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak teď mě update Eternal stál 400 MB. Snad ty data budou díky tomu levnější. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jak se těšíte na novej event? Já mám singletony rád, doufám, že z toho udělají jednou regulérní mód.

Heroes Rise! | Eternal Warcry
    https://eternalwarcry.com/events/details/1Ja5NTBdZUo/heroes-rise-

Decks can contain only a single copy of non-power cards.
    When you begin a run, you will select a single Hero card that’s not contained in your deck.
    Your Hero must come from the factions contained in your deck.
    For example, you could use Crunch as your Hero in a Fire/Primal deck or a Fire/Primal/Shadow deck, but not in a mono-Fire deck.

You’re locked in to the Hero you select at the beginning of each run, but you can edit your deck between games.

Once per game, you can pay 2 power to Call your Hero. When you Call your Hero:

You create and draw your Hero.
    You’ll choose one from three random “upgrades” to apply to your Hero, like “+1/+1, Unblockable, or Deadly”.
    You gain an Aegis.

...

Tady je odkaz na všechny hrdiny.

Eternal Cards | Eternal Warcry
    https://eternalwarcry.com/cards?Query=hero&SearchRace=true
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: Jo, baterka je po dvou letech zralá na výměnu.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: no, ja teda s baterkou nemam nejmensi problem. Mam Samsung Galaxy J5 a baterku to zere tak 10% za pul hodiny hrani. Jestli to spis nebude tim Iphonem :D :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: A jeste horsi je to venku v zime. iPhone + mráz = za půl hodiny vymalováno :/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Jj. V neděli mi ji sežralo skoro celou během cca dvou až tří hodin hraní.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hele, taky vám žere Eternal tak brutálně baterku?
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: Takovej trochu Kripp :D Asi jede jen drafty a ma 772 neotevrenych baliku a 1,5 mega dustu. OMG :D :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tenhle týpek mě baví. Jen drafty.

https://www.twitch.tv/mann_und_mouse
    XINDL
    XINDL --- ---
    Cekal sem teda, ze to pujde trochu rychleji, ale neva. Obcas do toho jeste zahraju Maul balik, kam se mi vycraftenej Cykalis hodil, tak je fajn, ze to ma vic vyuziti ta legenda :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To je normální. Já včera vycraftil 3 velký Vary do playsetu, abych zjistil, že ty decklisty jsou naprosto retardovany a vubec me to nebavi hrat.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: ja vim no, neda se nic delat :)

Jinak s balikem grindim, zatim su Gold I, balik me bavi, tak to je super
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Zákon schválnosti. :) A jak to jde s tim balíkem?
    XINDL
    XINDL --- ---
    KURVA!!! :D Tri dny zpatky vycraftim 3x Cykalise a co dneska neotevru v baliku :D Doprdele fakt :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: včera mi padla prvni legendarka a booster. taky s legendarkou :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Musí to být živej a na pc, myslím. :-\
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam