• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: A jeste horsi je to venku v zime. iPhone + mráz = za půl hodiny vymalováno :/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Jj. V neděli mi ji sežralo skoro celou během cca dvou až tří hodin hraní.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hele, taky vám žere Eternal tak brutálně baterku?
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: Takovej trochu Kripp :D Asi jede jen drafty a ma 772 neotevrenych baliku a 1,5 mega dustu. OMG :D :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tenhle týpek mě baví. Jen drafty.

https://www.twitch.tv/mann_und_mouse
    XINDL
    XINDL --- ---
    Cekal sem teda, ze to pujde trochu rychleji, ale neva. Obcas do toho jeste zahraju Maul balik, kam se mi vycraftenej Cykalis hodil, tak je fajn, ze to ma vic vyuziti ta legenda :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To je normální. Já včera vycraftil 3 velký Vary do playsetu, abych zjistil, že ty decklisty jsou naprosto retardovany a vubec me to nebavi hrat.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: ja vim no, neda se nic delat :)

Jinak s balikem grindim, zatim su Gold I, balik me bavi, tak to je super
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Zákon schválnosti. :) A jak to jde s tim balíkem?
    XINDL
    XINDL --- ---
    KURVA!!! :D Tri dny zpatky vycraftim 3x Cykalise a co dneska neotevru v baliku :D Doprdele fakt :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: včera mi padla prvni legendarka a booster. taky s legendarkou :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Musí to být živej a na pc, myslím. :-\
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A musim sledovat zivej stream, nebo klidne i zaznam? u nekterejch tech zivaku to nema moc uroven.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: mně jenom commony.

Ale díky moc za hint.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Bedýnky dávají ty influence body při kliknutí. Ale jinak odměny jsou pasivní, stačí sledovat stream, který má zrovna aktivní jednu z těch kampaní. Plus teda ty influence body nabíhají pasivně taky, ty body z bedýnek jsou navíc extra. Já to dělám tak, že hraju hru a u toho mám puštěný stream a ze dvou streamů mi padla jedna premium legendary a jedna premium rare.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: no prave te community store nechapu. kdyz mam pustenej twitch, tak abych dostal bedynky, musim to sledovat furt a ne napr. jako kulisu pri praci. Tim to pro mne pozbyva vyznamu, streamy nejsou zas az tak zabavny. V case vyhrazenem eternalu radeji hraju eternal :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: pics or it didnt happen :D

btw tys nadraftil tri legendy? Hovado :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam