• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    NIKDAS: jo, to jsem zamerne nepsal, prislo mi, ze uz je jasno :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    LOJZEE: Patricia Arquette
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KEB: madam Kidman jsem prehledl, ta to neni, ani nevim, jestli se s Q znaji. snazil jsem se to vygooglit, byli spolu na nejakejch akcich, ale zadnou fotku spolecnou jsem nenasel
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KEB: Michael Rapaport, jsou to vsechno herci z True Romance
    KEB
    KEB --- ---
    LOJZEE: já tam vidím pana Q, madam Kidman, Ch. Slatera, Dennise Hoopera, Brada Pitta a ten v proužcích je kdo? (Jestli jsem někoho identifikoval špatně opravte mne)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    CUKI: takhle zpetne mi z toho neutkvelo skoro nic, jen ze ve druhe polovine prijde thor a film zachrani.)
    CUKI
    CUKI --- ---
    LOJZEE: Na tohle musím reagovat. Když jsem si četl o tom filmu a i na jeho začátku, tak mě to velmi zaujalo. Viděl jsem mnoho linií kudy příběh rozjet, ale nakonec z toho byla děsná nuda a nevyužitý potenciál. Například využití té hranice. Nebo charakteru jednotlivých postav.
    Film obsahoval několik zvratů, ale nad jejich logikou prostě zůstává rozum stát.

Film se snaží použít Tarantinovi vypravěčské postupy, ale i u něj jsou dosti ohrané a tady se to zas tak nepovedlo. Co je dost škoda protože úvodní potenciál to má, zahrané to není špatně, ale je to příšerně hloupé a zdlouhavé...
    KBN
    KBN --- ---
    Jak se tak dívám na csfd, tak už mi jen schází dva filmy k doplnění vzdělání. Ten první z 89' ale to už asi nebude k dohledání? A auto z 07' ... Teď budu mít konečně čas, abych dočetl tu knihu, co jsem zakoupil cca před rokem, tak mě to snad nakopne ;) těším se
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    pise Cinema Speculation o filmech ze 70let a pise novelu ouatih knizne, o zadnym chystanym filmu nevim
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BTW, chystá QT něco dalšího oficiálně, nebo něco potajmu doma sepisuje?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    nejaky moje artifakty z posl. doby .)

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    The $12,000 paid for Broomhilda ‘s (Kerry Washington) freedom equates to just over $318,000 in 2013. #
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam