• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: vratil jsem ho a novy jede dobre :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    POHODAVOLE: Tak tolik do těch Huawejů nevidim, já mám P6 a klid, brácha to samý s P9 (nevim jestli Lite). A ani jsem nic takovýho neřešil jako reklamačku v obchodě. Já bych to viděl na ten servis, mně to přijde jako HW závada.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: btw jeste mi chybi v chranenejch aplikacich jedna instalovana aplikace, takze neni mozny nastavovat. Myslis, ze je tam obecne problem s Androidem nebo se to proste stava?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: restart i vypnutí jsem zkoušel, ale bez factory, kterému jsem se chtěl vyhnout, ale asi nic jiného nezbývá..
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    POHODAVOLE: Zkoušel jsi restart, vypnout na chvíli nebo to vrátit do továrního nastavení. Nebo klasika, s účtenkou do2 let od nákupu servis zdarma.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nesetkal se prosim nekdo se zvysenou hlasitosti zvuku u Huawei P9 Lite? Kdyz dam prvni stupen, tak to hrozne rve a nedokazu s tim nic udelat. Samo max hlasitost je na zblazneni. Kolega i zena maji stejny model a nerve jim.

Diky!
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ..používáte někdo ten program na zálohování? Jde mi o to, jak zálohovat telefon na SD kartu.
    Žil jsem v naivní představě, že níže uvedený postup vede k zálohování.

1-vložíme kartu a naformátujeme
    2-zapneme tel a program na zálohování
    3-zvolím, že chci zálohovat na SD a zvolím že chci zálohovat kompletně všechny položky.
    4-telefon provede kopii obsahu - OK
    ---------------------
    po určitém čase chci provést zálohu znovu. udělám výše uvedený postup.
    kromě bodu 4. zálohovací program PŘESUNE nové fotky na SD. A z telefonu je smaže.
    Původně jsem si myslel, že z telefonu duplicitní soubory smaže čistič telefonu. Ale opakovaným postupem jsem to vyloučil.
    -----------------------------
    Rád bych našel postup (klidně s jiným programem), který vždy bude pouze kopírovat data na SD.
    Ten hnojawejskej program se snaží jen zálohovat nové položky (oproti původní záloze).
    A raději bych jej nastavil, aby vždy, kopíroval komplet telefon.

Co používáte za zálohování vy?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PONCIK: super, konečně jsem to objevila, dala jsem 2 minuty, furt lepší než 30 sekund. :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MADIETTA: U P6ky Nastavení - obrazovka - režim spánku (až 30 min), ale zase vyšťavňuje baterku.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám YII5 a chci se zeptat, jestli se dá nějak prodloužit doba, za kterou ten telefon "usne", nemůžu to v nastavení nějak najít. Štve mě, když si třeba čtu nějaký článek a když zapomenu věčně pošupovat prstem, tak mi to co pár vteřin zhasne.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Třeba 3-4 hoďky v lese .).
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    PONCIK: To jako fakt? Jak dlouho jsi venku, že musíš restartovat P6 kvůli mrazu? Já jen, že mě to docela překvapuje..
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    O_THREE: Já třeba P6ku musim kvůli prochladnutí v kapse občas restartovat. A oxidace postihuje i jiný modely a značky, jak jsem viděl, voda je stejná sviňa jako slunko :).
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    PONCIK: tezko rict. Je to muj asi 5 chytrej mobil, chovam se k nim porad stejne a nikdy jsem nemel jediny problem.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    O_THREE: Sníh, mlha, pára nebo něco jinýho co obsahuje vodu ?
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    jakou mate zkusenost s poruchami zpusobenymi vlhkosti telefonu? Jde mi o to, ze jsem asi pred 3 tydny reklamoval mobil a nyni mi prisla odpoved:
    stav reklamace: zamítnutá, telefon byl bohužel vystaven vlhkosti, ev. kontaktu s kapalinou, pokročilá oxidace systémové desky, pořízena detailní servisní fotodokumentace, záruka neuznána. Telefon lze opravit v rámci nezáruční opravy výměnou systémové desky v ceně 2.590,- Kč vč. DPH.

Telefon mam asi pul roku a nikde jsem ho neutopil ani jsem ho nepolil a ta oxidace desky me docela desi. Nejde o tu castku za opravu, protoze nez davat 2500 Kc za vymenu a za pul roku mozna resit to same, koupil bych si mobil jiny, ale predstava, ze se to muze opakovat me docela desi :-(
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    zdarvim, hodil sem svuj starej samsung a5-2016 omylem od zachoda a odesel na veky (btw co s tim ted? testovat gorilla glass leda me napada :) ten design byl jedinecnej a ozelil jsem kuli nemu i vykon.. ed sem si chtel do unora pockat na a5-2017, ale ten uz se mi tolik nelibi, tak jsem se nakonec rozhodl pro Honor 8, protoze stoji podobnej peniz a i kdyz sem si nebyl jistej tim UI a designem, tak uz po tydnu musim rict, ze jsem za nej fakt rad a nosim ho hrde, i kdyz mozna bych si zpetne vybral cernou barvu a ne modrou, ale to je pro me temer nepodstatny detail.. kazdopadne, co samsung pridava na materialech a designu, to huawei drsne dorovnava softwarem a tady i fotak stoji za velkou zminku. opravdu ten telefon, se da srovnavat v urcitych kategoriich s az 2x drazsimi a design je opravdu povedeny a zvyknul sem si hned. nebojim se rict, ze co se tyce pomeru cena/kvalita/vykon/design, je to ted asi nejlepsi koupe ve sve stredni-vyssi tride na trhu. nejake tipy do zacatku by nebyly? s huawei a honor zacinam, tak jestli jsem neco neprehledl?
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    zdravím - nějaký odzkoušený držák do auta na P9? díky
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Čus, jestli můžu něco na odlehčení.. Mám pár dní Y6 II Compact a docela mě pobavila funkce u foťáku, které říkají časosběrný režim. Netuším, jestli je to u Huawei standartní funkce, dost možná, že jo, každopádně by s tím mohla být kupa srandy..
    Pivko ve Skokovech
    http://www.youtube.com/watch?v=q9oNWWCdlC8
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    PONCIK: je kupovaný v ČR před půl rokem. Můžu to zkusit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam