• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    WAKI
    WAKI --- ---
    Ahoj opet dotaz, kamarad ma p9 a ja p10, kdyz listuje sms zpravama ma v levym sloupci jakousi listu historie (nevim jak to popsat- proste jen lista, co ukazuje v kolik a jaky den mu co prislo) to same ma i v notifikacni liste. to se nejak nastavuje a popripade kde? Dekuji
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nechtel by si nekdo privydelat rootem a preorganizovanim stock rom u Honoru ? chm-u01
    Uvítal bych i tip na někoho kdo to dělá.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Dá se nějak zpětně zjistit délka hovorů, fakt jakmile se dotknu jména, tak P 6ka hned vytáčí (((.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    WAKI: Hele mášli chuť povypínej všechny aplikace běžící na pozadí a je toho celkem dost to ti poradí v audítku o Mobilech, operátorech apod..
    WAKI
    WAKI --- ---
    PONCIK: 30 sekund a ten telefon je v kapse. Od 3 od rana do 7 mam cca 10% pryc. Wifi neni zapla ani data.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    WAKI: Jakákoliv pitomost včetně nastavení podsvícení displaye Ti ubírá baterku, Máš-li zapnutou Wi-Fi pořád, spořič obrazovky, čas do zčernání displaye.).
    WAKI
    WAKI --- ---
    ahoj, jsem cerstvym majitelem p10, dotaz kupoval nekdo od smarty.cz? Mam na ni uz z poslani nalepenou folii, jenze nejde sloupnout, vydrzi neco? mate vyzkouseno? Druhy dotaz. Jsou nekde fora na rootovani telefonu. Nejak si nechci nechavat ty krasny veci od googlu, tak jestli poradite nejaky fora. A jak jste na tom s vydrzi baterie? mam 2 sim a 1% za 20 min se mi zda hodne, ale nejsem zbehly v dual sim telefonech. internet po ranu spustrny nemam, ani zadny telefonat delsi..
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Přišla mi v SMSce fotka a já jí za boha neuložím do NTB, jde to vůbec ? Díkes.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    PONCIK: díky, nějaký kryt jsem vybral, tak snad bude kompatibilní
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    O_THREE: To Ascend je cosi jako souhvězdí, co při restartech, ukazujou všechny řady Huawei i moje P6ka to píše.
    Tady máš Ascend z Aj - ČJ slovníku:

ascend [əˈsend]

(vy)stoupat , vystoupit na co
    jít nahoru po čem po schodech ap.
    stoupat , vést nahoru cesta ap.
    dosáhnout čeho pozice
    nastoupit na trůn ap.
    dostat se kam k moci
    Základní fráze

Pokročilá gramatika
    ascending: ascending order → vzestupné pořadí
    usednout: ascend the throne → usednout na trůn
    vzestupný: ascending sequence → vzestupná řada
    stoupat: The road ascends. → Silnice stoupá.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    docela bych uvítal tip na nějaký cover na Huawei p9 lite (verze 2016).

Na ebay jsem našel tohle http://www.ebay.com/...cend-P9-Lite-/331944799575?var=&hash=item4d4973ad57:m:mraTEsUq3BassgtVEDasy3g
    ale mate mě ta verze telefonu Ascend. To je nějaké označení p9lite neb je to jiná verze?
    dík.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Tak po delším používání mohu říci, že P9 je zatím nejlepší telefon co jsem kdy měl. Android běhá velmi svižně a intuitivně. Baterie standardně cca den, nabíjení velmi rychlé. Skvělý originální obal, který komunikuje s telefonem a v neposlední řadě fotoaparát - který je opravdu dokonalý a podle mého nemá v této kategorii žádnou konkurenci !
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    POHODAVOLE: Tak je to spravne, tak to ma byť a všude ! )) !
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: ano, byl z alzy, tak jsem vrátil do 14 dnů a rovnou jsem si vzal nový ☺
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    POHODAVOLE: Výměna přístroje kus za kus ? A u koho ?).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: vratil jsem ho a novy jede dobre :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    POHODAVOLE: Tak tolik do těch Huawejů nevidim, já mám P6 a klid, brácha to samý s P9 (nevim jestli Lite). A ani jsem nic takovýho neřešil jako reklamačku v obchodě. Já bych to viděl na ten servis, mně to přijde jako HW závada.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: btw jeste mi chybi v chranenejch aplikacich jedna instalovana aplikace, takze neni mozny nastavovat. Myslis, ze je tam obecne problem s Androidem nebo se to proste stava?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PONCIK: restart i vypnutí jsem zkoušel, ale bez factory, kterému jsem se chtěl vyhnout, ale asi nic jiného nezbývá..
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    POHODAVOLE: Zkoušel jsi restart, vypnout na chvíli nebo to vrátit do továrního nastavení. Nebo klasika, s účtenkou do2 let od nákupu servis zdarma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam