• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    SIVER: nemá, to je dual sim
    SIVER
    SIVER --- ---
    Dotaz Huawei P9 EvaL19 nemá NFC že?
    JEUX
    JEUX --- ---
    MOGUCAN: jj. dával jsem reklamovat. doufal jsem v nový kus, ale nějak to opravili. teď už mám po záruce a občas zlobí a musím restartovat telefon, ale funguje.
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    JEUX: ahoj, stalo se mi to same ale jen s Bluetooth - prestal fungovat. podle Googlu je to neresitelne a na reklamaci. pokud bys objevil reseni, dej prosim vedet.
    MARI
    MARI --- ---
    Můžete mi někdo poradit, který flipový kryt na Honor 9 je tzv. "chytrý kryt"? Stačí, aby uměl probouzet a uspávat telefon při otevření/zavření (okýnko nepotřebuju, ale neurazí).

Ptala jsem se přímo na FB stránkcáh Honoru a odkázali mě na partnerské eshopy. Napsala jsem všem a ti, co odpověděli, tak odpověděli, že takový nemají nabídce...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosim Vas, nevlastnite nekdo Mate 9? Tento tyden jsem zakoupil a pri prvnim nabijeni se stav dobijeni pozastavil na 40 %. Restartoval jsem a vicemene resil az druhy den behem nehoz se jiz bez obtizi dobil. Presto mne tato chyba znepokojuje. Dekuji za reakce.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    PONCIK: Office Mobile. Používám teda jenom Word, ostatní nepotřebuju, ale celkem to funguje.
    Zdarma: Microsoft vydal Office Mobile pro Android a iOS. Umí i upravovat - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/zdarma-microsoft-vydal-office-mobile-pro-android-a-ios-umi-i-upravovat/
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Jeden lamáckej, jakou aplikaci lze použít na projlížení příp. editaci souborů z balíku Office na P6ce s Androidem 4.2.2? Díkes.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    jak jsou na tom Huawei telefony s Netflixem v HD?
    na seznamu od Netflixu není ani telefon, ani Kirin čipsety. zaslechl jsem někde na internetu, že to někomu fungovalo... koukám po Mate 10 Pro a trošku by mě mrzelo, kdyby se ukázalo, že z netflixu zvládne jen 480p
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Řeším problém s telefonem Huawei P9 (A 7.0) - po vypnutí datového připojení mi v horní liště začne problikávat ikona Whatsapp (kontrola nových zpráv) a v ten okamžik je telefon téměř nepoužitelný, jelikož horní lišta nejde stáhnout a problikává ... musím tedy do nastavení a aplikaci ručně ukončit, případně zapnout data. Reinstalaci Whatsappu jsem samozřejmě zkusil udělat.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    Můžete doporučit nějaký obal a ochrannou folii k P9lite 2016 verze? Díky
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    SRNECEK: imo je baterka levnejsi nez sleva, pomijim li ochmatani.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosím Vás, povšiml jsem si slevy v jednom nejmenovaném obchodě na vystavený model Huawei Mate 8, jelikož cenové ponížení je zhruba 6 000 Kč, tak zvažuji koupi, avšak se naskýtá otázka, zdali tento stroj, který je několik měsíců napojený na USB a nepřetržite nabíjen nemlže být iž defektní, nerad bych za půl roku byl nucen měnit baterii... Pomíjím nyní mechanické poškození v důsledku hmatání zákazníků.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MCFLY: řekl jsem jim to..
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    POHODAVOLE: Chudák kdo jej koupí po Tobě, pokud jsi neřekl, že je naprd..
    WAKI
    WAKI --- ---
    Ahoj opet dotaz, kamarad ma p9 a ja p10, kdyz listuje sms zpravama ma v levym sloupci jakousi listu historie (nevim jak to popsat- proste jen lista, co ukazuje v kolik a jaky den mu co prislo) to same ma i v notifikacni liste. to se nejak nastavuje a popripade kde? Dekuji
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nechtel by si nekdo privydelat rootem a preorganizovanim stock rom u Honoru ? chm-u01
    Uvítal bych i tip na někoho kdo to dělá.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Dá se nějak zpětně zjistit délka hovorů, fakt jakmile se dotknu jména, tak P 6ka hned vytáčí (((.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    WAKI: Hele mášli chuť povypínej všechny aplikace běžící na pozadí a je toho celkem dost to ti poradí v audítku o Mobilech, operátorech apod..
    WAKI
    WAKI --- ---
    PONCIK: 30 sekund a ten telefon je v kapse. Od 3 od rana do 7 mam cca 10% pryc. Wifi neni zapla ani data.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam