• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    Klub o názorech, poradách a radách ohledně Hardwaru & Softwaru k možné i nemožné technice HUAWEI.
    rozbalit záhlaví
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    FRIENDSHIPPOWER: Můžeme polemizovat, ale ja říkám že i v Samsungu bude nějaká součástka z ČLR.
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    PONCIK: Samsung ??
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    FRIENDSHIPPOWER: Neznám alespoň trochu nečínský nebo u nich nepajcnutý mobil.
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    PONCIK: pokud pouzivas huawei nejsi spojenec
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    Washington žádá spojence, aby nepoužívali telekomunikační vybavení od Huawei — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...on-zada-spojence-aby-nepouzivali-telekomunikacni-vybaveni-od-huawei
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    PONCIK: jo huawejisti zavrazdili jiz pres milion lidi /nabozenskych a politickych veznu/ na organy
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    FRIENDSHIPPOWER: Celý jsem to nečetl, je tam něco o mobilních telefonech Huawei ?)) Nebo je to o zlejch Čiňanech (to souhlasím), co nás zaplavujou Huaweijema (můj novotvar). )))).
    STEJSKAL
    STEJSKAL --- ---
    KDYBY JSTE NĚKDO POTŘEBOVAL VYMĚNIT DISPLAY NEBO TŘEBA NAPÁJENÍ, PIŠTĚ SZ.. CENY CCA 50% MÍŇ NEŽ V SERVISE..
    PŘÍKLAD : LCD VÝMĚNA P10lite 900,-
    ONDRI1
    ONDRI1 --- ---
    Zdravím! Potřeboval bych pomoct s odblokováním numerického hesla, jenž je nutné zadat bezprostředně po spuštění přístroje. Telefon (Huawei, Honor 7, NEM L21) jsem delší dobu nepoužíval a heslo jsem si nikam nezapsal. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nechci chodit do servisu a zbytečně platit.. Díky!
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Vyřešeno, stačilo si vzpomenout na správný heslo pro wi-fi. Spíš mně zarazilo, že to několik let jelo bez tohoto problému, až do 16. 5. letošního roku, kdy se něco porouchalo.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Kde hledat, když se mi u připojení k mojí wi-fi, objevuje: Problém s ověřením ? Všechny parametry připojení jsou označeny jako výborné. Noťas, tiskárna se bez problémů připojují. Asi to není přístrojem.
    SIVER
    SIVER --- ---
    Měl bych dotázek jaké sklo musim hledat na P9 aby to bylo přes celý displej? Zatím co jsem objednával různě na wishi, aliexpressu tak mi chodili skla,které nebyly uplně až dokonce a chybělo vždy půl cm
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tak i nejspíš P6ka zhebla ((((. Ráno jsem kouknul na čas ten velkej na úvodní obrazovce O.K., tak jsem ho odemkl a v horní liště čas 21:35, pak vyběhla hlaáška něco o síti Huawei, dal jsem zrušit místo počkat aza chvíli černá obrazovka a finíto, už jsem ho nezapnul jediný co šlo a jde je nabíjení podle kontroly.
    SIVER
    SIVER --- ---
    MISTERIO: díky myslel jsem si to podle hledání na netu
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    SIVER: nemá, to je dual sim
    SIVER
    SIVER --- ---
    Dotaz Huawei P9 EvaL19 nemá NFC že?
    JEUX
    JEUX --- ---
    MOGUCAN: jj. dával jsem reklamovat. doufal jsem v nový kus, ale nějak to opravili. teď už mám po záruce a občas zlobí a musím restartovat telefon, ale funguje.
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    JEUX: ahoj, stalo se mi to same ale jen s Bluetooth - prestal fungovat. podle Googlu je to neresitelne a na reklamaci. pokud bys objevil reseni, dej prosim vedet.
    MARI
    MARI --- ---
    Můžete mi někdo poradit, který flipový kryt na Honor 9 je tzv. "chytrý kryt"? Stačí, aby uměl probouzet a uspávat telefon při otevření/zavření (okýnko nepotřebuju, ale neurazí).

Ptala jsem se přímo na FB stránkcáh Honoru a odkázali mě na partnerské eshopy. Napsala jsem všem a ti, co odpověděli, tak odpověděli, že takový nemají nabídce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam